Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2010 Yamaları ve Yama Programları-ANA KONU(Güncel)-exTReme'10 Geldi! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
862
Cevap
1
Favori
222.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Extreme 10 çıksada Türkçe spikerle oysanak şu oyunu, pesedit, ga falan hikaye.
  • bu pes sıpıker nezaman çıkıyor bıde yıne turkçe cd satısı olcakmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: astalagulu

bu pes sıpıker nezaman çıkıyor bıde yıne turkçe cd satısı olcakmı ?

Bu ay çıkacağı kesin, turkcespiker'de takip edebilirsin spikerin durumunu. Dvd satışı olacakmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azor Ahai -- 4 Nisan 2010; 20:02:56 >
  • kit server kurduk ama bundesliga yamasını yapamadık. nasıl olacak bilen varsa anlatsın lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: £se®

quote:

Orijinalden alıntı: astalagulu

bu pes sıpıker nezaman çıkıyor bıde yıne turkçe cd satısı olcakmı ?

Bu ay çıkacağı kesin, turkcespiker'de takip edebilirsin spikerin durumunu. Dvd satışı olacakmış

TSC Yetkililerinden biri olarak sizlere şöyle bir müjde vermek isterim ki, exTReme'10, bir aksilik olmazsa Nisan ayının ortasında çıkacak. Yama tamamlanmak üzere, son kontroller yapılıyor.
    Çok ama çok güzel süprizler var. Geker spikerler, grafikler, face ve formalar, müzikler; dopdolu süper bir yama geliyor.
    Elbette DVD satışı olacak. Daha sonra linkler nete de verilecek ancak DVDde extralar olacak.
    DVD almak isteyen arkadaşlar, buradan pm yoluyla benimle irtibata geçebilir.
    Sizlerde bu güzel çalışmaya destek olmak vewww.turkcespiker.com sitesinin daha iyi hizmet vermesini(daha güçlü bir sunucuya geçilecek) sağlamak isterseniz, bu DVDyi almanızı tavsiye ederim.
    Fiyat henüz belirlenmedi ancak çok uçuk bir rakam olmayacak, zaten exTReme'09 alan arkadaşlar bilirler.
    Tek başınıza alma imkanınız yoksa bile, bir arkadaşınızla ortak bir DVD alarak da katkıkda bulunabilirsiniz.
    Bu hem bu yamayı hazırlayan ve fazlasıyla emek harcayan arkadaşlara destek olmanızı, hem de gelecek serilerde de bu çalışmanın devam etmesi için bu kişileri şevk etmenizi sağlayacaktır.
    100lerce kişinin çalışıp bu oyunu ortaya çıkardığı Konami firması oyunun fiyatını 90-100TL olarak belirlerken, neredeyse 3-5 kişilik bir ekibin, daha kısa sürede, günlerini heba ederek sizler için neredeyse yeni bir oyun ortaya koymasının, oyuna "Türkçe Spikeri" eklemesinin(ki bu yamada 2 tane spiker olacak), çok ama çok güzel grafik, ses, yamalarla oyunu bambaşka bir hale taşımasının fiyatının bundan çok çok düşük olması çok mudur acaba?
    Hadi dediniz ki bu rakam fazla, nasılsa netten indiririm; peki bir arkadaşınızla ortak almak da çok mu zor?
    Ben burada kimseyi DVD alın diye zorlayacak değilim, inanın bu paranın 1 TLsi bile benim cebime girmeyecek.
    Sizleri zorlamaya da hakkım yok zaten.
    Ben sadece yamanın ne zorluklarla hazırlandığını çok iyi biliyorum. 1 spiker için 13500 adet ses dosyası hazırlandı. TSLdeki hemen hemen bir çok futbolcunun face yapıldı. Yani ortada inanın çok büyük bir emek var.
    Sizin bu DVDyi almanız, sadece ama sadece bu kadar emek harcayan bu insanlara bir "teşekkür" olacaktır.
    Saygılarımla

Harun BİRCAN
    TSC-Yetkili-mcharun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILoveYouHagi -- 6 Nisan 2010; 11:08:48 >

• @iloveyouhagi Hocam bilgilendirmen için teşekkürler. Sabırsızlıkla bekliyorum.
  • @iloveyouhagi hocam şimdiden emeğinize sağlık, heyecanla bekliyoruz.

Bir de 2 spiker demişsin, Türkçe spiker dışında Fifa spikerini Pes'e mi uyarladınız acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: #Lionheart#

@iloveyouhagi hocam şimdiden emeğinize sağlık, heyecanla bekliyoruz.

Bir de 2 spiker demişsin, Türkçe spiker dışında Fifa spikerini Pes'e mi uyarladınız acaba?

Hayır birincisini Hasan Mustan çevirecek (Önceki spikerlerde olduğu gibi) bu spiker daha eğlenceli olacak, espriler falan. Diğer spikeride yanılmıyorsam Emin Zevkliler çevirecek. Onun yaptığı spiker TV'deki maçlara benzer bir anlatım sunacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: £se®

quote:

Orijinalden alıntı: #Lionheart#

@iloveyouhagi hocam şimdiden emeğinize sağlık, heyecanla bekliyoruz.

Hayır birincisini Hasan Mustan çevirecek (Önceki spikerlerde olduğu gibi) bu spiker daha eğlenceli olacak, espriler falan. Diğer spikeride yanılmıyorsam Emin Zevkliler çevirecek. Onun yaptığı spiker TV'deki maçlara benzer bir anlatım sunacak.

@Eser, konuyu açıklamış gerçi ama bende birkaç cümleyle katkıda bulunmak isterim.
    Bu sene exTReme'10da çok farklı bir şey yapılıyor.
    Önceki serilerde spiker olarak sadece Hasan Mustan vardı, ancak bu yamada Hasan'la birlikte Emin(Zevkliler) kardeşimizde spiker olacak.
    Konuyu daha rahat takip edebilmeniz adına, aşağıya birkaç tane adres veriyorum:
    exTReme'10 Spiker Takip Alanı için;
    http://www.turkcespiker.com/forum/pes_2010_turkce_spiker_takip_alani-t20933.html
    exTReme'10 Tanıtım Alanı için;
    http://www.turkcespiker.com/forum/t_s_c_extreme10_tanitim_alani-f359.html
    exTReme'10 Emin'in Barcelona vs Real Madrid maç anlatımı için;
    http://www.turkcespiker.com/video

Fazla sözü uzatmaya gerek yok.
    Çok ama çok güzel bir yama geliyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILoveYouHagi -- 7 Nisan 2010; 12:20:19 >

• exTReme'10 ile ilgili tüm sorularınızı, merak ettiğiniz her şeyi ve yama tamamlandıktan sonra sipariş vermek için bana buradan PM yoluyla veyawww.turkcespiker.com adresinden bana PM(kullanıcı adım: mcharun) yoluyla ulaşabilirsiniz.

Sağlıcakla Kalın...
  • az önce 1.06 yaması kurdum bakalım oyun nasıl olmuş
  • yeni yamayla oyun nasıl olmuş? düzelme var m?
  • Ga Patch nasıl kuruluyor?Rardan en başta 1 isonra 2 yi çıkartıyorum tek dosya oluor sonra kuruyorum, oyun maç esnasında kapanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abyss -- 12 Nisan 2010; 19:22:48 >
  • Arkadaşlar ben daha önce hiç yama yüklemedim, hangisini önerirsiniz, yamalarla fazla uğraşmak istemiyorum, nokta atışı olsun. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: iloveyouhagi

İndirmek için oyunun anamenüden "system settings" menüsüne girip oradan "download" diyerek son güncellemeyi kurabilirsiniz. Online oynayabilmek için mutlaka gerekli olduğunuda hatırlatalım.

oyunu d'ye kurmuştum c'ye format attım sonra oyuna girmek istediğimde is not installed hatası verdi. bende netten reg'leri bulup oyunu açtım. formattan önce belgelerim klasöründeki konami dosyasını kopyalamıştım. formattan sonra yerine yapıştırdım. kadrolar eski idi bende download yapmak istedim. %100 indirdi ve kurmaya başladı sonunda "Installed Failed" dedi. kadroları güncelleyemedim. oyunda hiçbir yama vs. yüklü değil.
  • PESEdit 2.5 çıkmış bu arada beyler.

Ayrıca @Johnny B. Goode

exTReme'10 diye bir yama çıkacak, alt üst edecek tüm yamaları. Google'dan aratta gör nasol bir şeyt oludğunu. 1-2 haftaya çıkacak. DVD olarak satın alabiliyorsun veya indirebiliyorsun netten (Ancak boyutu çok fazla yamanın 5.5 GB gibi bir şey)

DVD'sini almanı ve oynamanı tavsiye ederim. Bende o gelinceye kadar PESEdit'le idare ediyorum.
  • Hocam ben yurt dışındayım, elde etmem zor olur o yamayı. 5.5 GB oyunun kendisi zaten, neyse artık. Yamasız idare ederiz bizde. :)
  • exTReme'10 ile ilgili tüm gelişmeleri buradan takip edebilirsiniz arkadaşlar.
    Yamamız Nisan ayı sonunda çıkacak. 20 Nisan gibi bitirmiş olmayı, ay sonuna kadar tüm işletim sistemlerinde denemelerini ve kontrollerini yapacağız.
    exTReme'10:

exTReme'10 Bir Türkçe Spiker Markasıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILoveYouHagi -- 16 Nisan 2010; 9:49:32 >
  • quote:

exTReme'10 ile ilgili tüm gelişmeleri buradan takip edebilirsiniz arkadaşlar.
    Yamamız Nisan ayı sonunda çıkacak. 20 Nisan gibi bitirmiş olmayı, ay sonuna kadar tüm işletim sistemlerinde denemelerini ve kontrollerini yapacağız.
    exTReme'10:

ooo super :)))
    suanda devrim yaması V2 kullanıyorum ve extreme yamayı 4 gözle bekliyoruz, az kaldı...

• quote:

exTReme'10 ile ilgili tüm gelişmeleri buradan takip edebilirsiniz arkadaşlar.
    exTReme'10:

Güzel haber sabırsızlıkla bekliyoruz.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.