Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2010 Yamaları ve Yama Programları-ANA KONU(Güncel)-exTReme'10 Geldi! (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
862
Cevap
1
Favori
222.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GA Patchi indirdim kurdum fakat şimdide klavye tuşlarını değiştiremiyorum niye ya
  • Ga patch'in pes klasöründe kendine özel settings dosyası olması lazım.
  • evet var ama keyboardı seçemiyorum ya
  • Ben seçebiliyorum. Tekrar kurcalayın :)
  • PESEdit 2010 Patch i yükleyin arkadaşlar, 10 numara yama olmuş
  • super star modunu indirdim aldım barçayı rakipte brezilya sonuç yine aynı 5 0 yendim top playerde daha iyi oynuyordu pc süperstar yaramadı
  • beyler pes 2010 hangi detaylarda oynuyorsunuz ben 1400/900 medium detay
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇOK SERT ŞUT ÇEKEN İNSAN
    beyler pes 2010 hangi detaylarda oynuyorsunuz ben 1400/900 medium detay

benimki de aynen öyle.high detayda oynayınca takılmalar oluyor..
  • turkçe spıker dvd dısını alınca kendı ısmımıze dublaj yapcakmıssınız çok guzel pekı bu ses turksel super lıgınde varsa ve kendı ısmımıze kaydede bılıyoruz aynı ısim sıze kendı ısmımızı verdıgımızde seslendırme farklımı olacak ? daha çok mu ısmımızı seslendırceksınız farklı bır sekılde

CEVAPLAYAN YOKMU KARDESLER ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj.caner
    turkçe spıker dvd dısını alınca kendı ısmımıze dublaj yapcakmıssınız çok guzel pekı bu ses turksel super lıgınde varsa ve kendı ısmımıze kaydede bılıyoruz aynı ısim sıze kendı ısmımızı verdıgımızde seslendırme farklımı olacak ? daha çok mu ısmımızı seslendırceksınız farklı bır sekılde

CEVAPLAYAN YOKMU KARDESLER ???

türkcespiker.com 'un Extreme2010 tanıtım sayfasında baya uzun bir açıklama vardı.oraya baktınızmı..
  • MÜJDE!
    TSC exTReme'10 Tanıtım Sayfası açıldı:

http://www.extremepes.com/extreme_10_tanitim/tanitim.html
  • Beyler şu anda PESEdit kulanıyorum ama KESİNLİKLE exTReme'10 geçmemiz gerek, GA, Devrim, hatta PESEdit; piyasadaki yerli, yabancı TÜM YAMALAR HİKAYE.

exTReme'10 hepsinden sorunsuz, daha büyük, daha iyi, daha gerçekçi. + TÜRKÇE SPİKER ! ( Hasan Mustan, Emin Zevkliler )

Tanıtım sayfasına gidin, ancak şu an tekrardan düzenleniyor sanırsam, resimler falan kaymış, yeni videolar falan ekleniyor. En geç 2 hafta içinde exTReme'10 gelecekmiş. DVD olarak satın almanızı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHF_Viper
    Beyler şu anda PESEdit kulanıyorum ama KESİNLİKLE exTReme'10 geçmemiz gerek, GA, Devrim, hatta PESEdit; piyasadaki yerli, yabancı TÜM YAMALAR HİKAYE.
    exTReme'10 hepsinden sorunsuz, daha büyük, daha iyi, daha gerçekçi. + TÜRKÇE SPİKER ! ( Hasan Mustan, Emin Zevkliler )
    Tanıtım sayfasına gidin, ancak şu an tekrardan düzenleniyor sanırsam, resimler falan kaymış, yeni videolar falan ekleniyor. En geç 2 hafta içinde exTReme'10 gelecekmiş. DVD olarak satın almanızı öneririm.

Satın almak demeyelim ona. Çünkü burada ticari bir iş veya amaç yok.
    DVDler bağış karşılığında gönderiliyor. İnternete de 2 gün sonra verilecek zaten.
    Fakat kotalı kullanıcılar için internet versiyonu daha az kapsamlı olacak.
    Bağış miktarı min 20TL olacak.
    Çok ama çok mükemmel bir yama bizleri bekliyor.
    Süprizlerle geliyoruz, bekleyin...

• quote:

Orijinalden alıntı: iloveyouhagi

quote:

Beyler şu anda PESEdit kulanıyorum ama KESİNLİKLE exTReme'10 geçmemiz gerek, GA, Devrim, hatta PESEdit; piyasadaki yerli, yabancı TÜM YAMALAR HİKAYE.

DVDler bağış karşılığında gönderiliyor. İnternete de 2 gün sonra verilecek zaten.

iloveyouhagi

yamayı hazırlayan ekibin arasında sende var mısın ???

• @DH_Türk Rock,
    Yamayı hazırlayan ekibin arasında ben de var mıyım?
    Zor bir soru...
    Yamayı hazırlayan arkadaşlara bir yardımım olmadı, yama konusunda bilgi ve tecrübe sahibi değilim.
    Ancak sitenin yetkililerinden biriyim, üye adım "mcharun"...
  • 50 tane dosya koymuşunuz resmen çorba gibi ama bi tane işe yarar bi halt yok.hele bi tane dosya 500 mb fln yuh yama değil sanki ayrı oyun indiriyoruz

aradığım güncel formaları,takım lisanlarını ekşisözlükte birinin koyduğu option file sayesinde buldum.üstelik sadece 2mb.

hiç kasmayın böle yamalarla fln direk burdan indirin.hiç bir problemi yok benim oyun versionu 1.3 olmasına rağmen uyum sorunu çıkarmadı.

http://bit.ly/cqkvky

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jericho23 -- 25 Nisan 2010; 13:00:21 >
  • quote:

@DH_Türk Rock,
    Yamayı hazırlayan ekibin arasında ben de var mıyım?
    Zor bir soru...
    Yamayı hazırlayan arkadaşlara bir yardımım olmadı, yama konusunda bilgi ve tecrübe sahibi değilim.
    Ancak sitenin yetkililerinden biriyim, üye adım "mcharun"...

Abi neyi bekliyosunuz tam olarak ya? Sabrım kalmadı valla. Piyasadaki bütün yamalar fasa fiso. Tam tarih rica edebilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jericho23

50 tane dosya koymuşunuz resmen çorba gibi ama bi tane işe yarar bi halt yok.hele bi tane dosya 500 mb fln yuh yama değil sanki ayrı oyun indiriyoruz

aradığım güncel formaları,takım lisanlarını ekşisözlükte birinin koyduğu option file sayesinde buldum.üstelik sadece 2mb.

hiç kasmayın böle yamalarla fln direk burdan indirin.hiç bir problemi yok benim oyun versionu 1.3 olmasına rağmen uyum sorunu çıkarmadı.

http://bit.ly/cqkvky

Adama bak ya, 2mblık option file dosyasıyla, koskoca yamayı kıyaslıyo.
    PES diyorum ve yorum yapmıyorum...

• quote:

quote:

Bağışın minimum tutarı olmaz, herkes gönlünden kopanı verir, bu resmen ticarete giriyor ve dolayısıyla vergi kaçırmış oluyorsunuz , onu söyleyeyim önce.

Sonra da yapan arkadaşların ellerine sağlık, inşallah yama problemli olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: BJKKKKK
    quote:

quote:

Bağışın minimum tutarı olmaz, herkes gönlünden kopanı verir, bu resmen ticarete giriyor ve dolayısıyla vergi kaçırmış oluyorsunuz , onu söyleyeyim önce.
    Sonra da yapan arkadaşların ellerine sağlık, inşallah yama problemli olmaz

Bağışın minimum tutarı olmaz demişsin, o zaman, DVD kapağı+kutusu+DVD baskısıyla birlikte exTReme'10 için ben 1 TL bağış yapayım, göndersinler. Senin yorumuna göre bu mantıklı değil mi?

Ki bağış konusunda min miktarda düzenleme yapıldı.
    Artık 15TL bağış yapanlar orjinal exTReme'10 sahibi olacaklar...

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.