Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2010 Yamaları ve Yama Programları-ANA KONU(Güncel)-exTReme'10 Geldi! (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
862
Cevap
1
Favori
222.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iloveyouhagi

quote:

Orijinalden alıntı: Darth Nihilus

Güncelleme kurulu,Master Lig yapıyorum Bursasporla ama forma siyah gözüküyor.Rakip takımın formalarında da bozukluklar var.Çözümü nedir?

Aynı güncellemeyi tekrar kurup, güncelleme yapmadan önce yedeklediğiniz edit dosyasını save klasörü içine kopyalayın, düzelecektir...

Düzeldi,teşekkürler.
  • arkadaslar pes extreme 2010 diuıdi nın nasıl kurulcanı anlatan bır yama uarmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astalagulu -- 21 Mayıs 2010; 23:00:40 >
  • @Pakaki*, @áshtráy ve @Darth Nihilus;
    Rica ederim.

quote:

Orijinalden alıntı: astalagulu
    arkadaslar pes extreme 2010 diuıdi nın nasıl kurulcanı anlatan bır yama uarmı ?

Sitemizde(www.turkcespiker.com) videolu anlatım mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILoveYouHagi -- 22 Mayıs 2010; 12:13:34 >
  • Buradan ve yabancı sitelerden bir sürü option file ve yama yükleyip denedim ama hiç biri istediğim gibi değil. Aradığım oyuncu güçleri ile ,takım dizilişleri ve transferlerle oynanmamış logo ve forma düzelten bir yama. Daha evvelde sormuştum yardımcı olabilecek arkadaşlara teşekkür ederim.
  • ARKADAŞLAR bilenlerinize soruyorum::

Pes10'un bundesligasıyla, premier league'siyle, yani her şeyiyle yenileyen, takımları orjinalleştiren bildiğiniz bir yama yok mu? Söyleyin ki saatlerce araştırıp deneme yanılma yoluyla uğraşmak zorunda kalmayayım. Bi yardımcı olursanız ne iyi olur :)
  • quote:

@Pakaki*, @áshtráy ve @Darth Nihilus;
    Rica ederim.

quote:

Orijinalden alıntı: astalagulu
    arkadaslar pes extreme 2010 diuıdi nın nasıl kurulcanı anlatan bır yama uarmı ?

Sitemizde(www.turkcespiker.com) videolu anlatım mevcut.

sahol kardesım buldum videolu anlatımhttp://www.turkcespiker.com/forum/downloads.php?do=file&id=119

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astalagulu -- 23 Mayıs 2010; 0:10:05 >

• Extreme modu ile Pes Editör'ü çalıştırmak istiyorum.Save game açacağız heralde ama hangi dosyayı açacağımı bulamadım.Belgelerimdeki PES dosyasında hiç birşey görünmüyor?
  • quote:

Extreme modu ile Pes Editör'ü çalıştırmak istiyorum.Save game açacağız heralde ama hangi dosyayı açacağımı bulamadım.Belgelerimdeki PES dosyasında hiç birşey görünmüyor?

Öncelikle Belgelerim/Konami/Save klasörü içinde bulunan EXTREME_EDIT adlı dosyanın adını PES2010_EDIT olarak düzeltin. Daha sonra Pes Editor programını çalıştırıp bu dosyayı açın. Düzenlemelerinizi yaptıktan sonra kaydederek çıkın. Son olarak bu dosyanın adını tekrar EXTREME_EDIT olarak düzeltin.
    Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILoveYouHagi -- 23 Mayıs 2010; 12:53:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı
    Buradan ve yabancı sitelerden bir sürü option file ve yama yükleyip denedim ama hiç biri istediğim gibi değil. Aradığım oyuncu güçleri ile ,takım dizilişleri ve transferlerle oynanmamış logo ve forma düzelten bir yama. Daha evvelde sormuştum yardımcı olabilecek arkadaşlara teşekkür ederim.

quote:

Orijinalden alıntı: logostalker
    ARKADAŞLAR bilenlerinize soruyorum::
    Pes10'un bundesligasıyla, premier league'siyle, yani her şeyiyle yenileyen, takımları orjinalleştiren bildiğiniz bir yama yok mu? Söyleyin ki saatlerce araştırıp deneme yanılma yoluyla uğraşmak zorunda kalmayayım. Bi yardımcı olursanız ne iyi olur :)

Aradığınız bu herhalde:

PES 2010 Gerçek Takım İsimleri ve Logoları Yaması v0.3:
    Boyut: 22.19 MB

Yamadaki Özellikler;
    * EPL liginin gerçek formaları
    * Gerçek lig, kupa ve takım logoları
    * Gerçek lig ve takım isimleri
    * Avrupa Milli Takımlarının gerçek futbolcu isimleri

İndir:http://www.filefront.com/14772425/PESEdit.com-2010-Patch-0.3.rar/
    Alıntıdır:http://needforgame.net/pes-2010-gercek-takim-isimleri-ve-logolari-yamasi-v03.html

Ayrıca bunu da deneyebilirsiniz:http://www.turkcespiker.com/forum/pes_2010_90_turkce_yama_utkugur-t18539.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILoveYouHagi -- 23 Mayıs 2010; 13:03:06 >

• quote:

quote:

Extreme modu ile Pes Editör'ü çalıştırmak istiyorum.Save game açacağız heralde ama hangi dosyayı açacağımı bulamadım.Belgelerimdeki PES dosyasında hiç birşey görünmüyor?

Öncelikle Belgelerim/Konami/Save klasörü içinde bulunan EXTREME_EDIT adlı dosyanın adını PES2010_EDIT olarak düzeltin. Daha sonra Pes Editor programını çalıştırıp bu dosyayı açın. Düzenlemelerinizi yaptıktan sonra kaydederek çıkın. Son olarak bu dosyanın adını tekrar EXTREME_EDIT olarak düzeltin.
    Kolay gelsin.

Teşekkürler hocam.

Ekleme:Save game üzerinde değişiklik yapamıyormuyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Nihilus -- 23 Mayıs 2010; 14:03:33 >

• @iloveyouhagi
    Arkadaşım çok teşekkür ederim hemen indirip deniyorum.
  • kralsın iloveyouhagi!! walla saola abi. Hemen indirip deniyorum ;) tekrar teşekkürler
  • az önce yükledim. 1.1 updatei ile 64 bit windows 7 de sorun çıkmadan hazırlık maçı yaptım. zaten hazırlık maçı yaptığım için diğer modlar beni ilgilendirmiyor. ancak mod seçicide sorun var gibi görünüyor. yorumcu, lig tv ve çim modunu seçtim ama bir değişiklik olmadı.
  • bir sorun daha çıktı. Verilen PES 2010 Gerçek Takım İsimleri ve Logoları Yaması v0.3'yı yükledim. Fakat bundesliga'nın sadece logoları ve takımları değişiyor. Ayriyeten futbolcularınıda deiştirebilecek bir yama yok mu? Ayrıca bu son verdiğinizle uyumlu olan??? Yardım ederseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı
    @iloveyouhagi
    Arkadaşım çok teşekkür ederim hemen indirip deniyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: logostalker
    kralsın iloveyouhagi!! walla saola abi. Hemen indirip deniyorum ;) tekrar teşekkürler

Rica ederim, keyifli oyunlar

quote:

Orijinalden alıntı: Hobar
    az önce yükledim. 1.1 updatei ile 64 bit windows 7 de sorun çıkmadan hazırlık maçı yaptım. zaten hazırlık maçı yaptığım için diğer modlar beni ilgilendirmiyor. ancak mod seçicide sorun var gibi görünüyor. yorumcu, lig tv ve çim modunu seçtim ama bir değişiklik olmadı.

Mod seçicide hiç bir sorun yok. Oyunu C:/Program Files... dışında başka bir HDD veya yere kurduysanız, mod seçiciyi aktif hale getirmek için bir düzeltme yapmanız gerekiyor.
    Kurulum içinde bu detaylı bir şekilde anlatılıyor. Ancak ben yardımcı olmak adına yazayım tekrar:
    KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\tscserver ve KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\masterlig klasörleri içinde "config" adlı bir dosya var. Bu dosyayı açtığınızda,
    img.dir = "D:\OYUNLAR\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\exTReme_10\Aktif Modlar" adlı bir satır var. Bu satır, oyunda mod seçiciniz neredeyse orayı işaret etmeli. Demek istediğim şu; eğer oyununuz benimki gibi D harddiskinde kuruluysa, bu yol bir değişiklik yapmazsanız,
    img.dir = "C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\exTReme_10\Aktif Modlar" olarak görünür. Bu şekilde olduğunda ise Mod Seçici aktif hale gelmez. Hem tscserver hem de masterlig içindeki bu satırları düzeltmeniz gerekir.
    Umarım yardımcı olabilmişimdir.
    Takıldığınız başka bir şey olursa sorabilirsiniz

• sorun 64 bit olmasından kaynaklanıyormuş. dediğiniz iki config dosyasındaki

C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\exTReme_10\Aktif Modlar satırını
    C:\Program Files (x86)\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\exTReme_10\Aktif Modlar olarak

değiştirince oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 24 Mayıs 2010; 1:38:11 >
  • @iloveyouhagi

Kardeş Extreme moddaki türkçe dil dosyasını nasıl alabilirim içersinden, yada handi .img uzantılı dosya.

Kısaca farklı modda kullanmak istiyorumda Tr dili olarak bu mümkünmü. Spikeri aldık Türkçe dilide alırsam tam olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar
    sorun 64 bit olmasından kaynaklanıyormuş. dediğiniz iki config dosyasındaki
    C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\exTReme_10\Aktif Modlar satırını
    C:\Program Files (x86)\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\exTReme_10\Aktif Modlar olarak
    değiştirince oldu

Sevindim düzeldiğine, keyifli oyunlar

quote:

Orijinalden alıntı: ByAdmin
    @iloveyouhagi
    Kardeş Extreme moddaki türkçe dil dosyasını nasıl alabilirim içersinden, yada handi .img uzantılı dosya.
    Kısaca farklı modda kullanmak istiyorumda Tr dili olarak bu mümkünmü. Spikeri aldık Türkçe dilide alırsam tam olacak.

Maalesef bu konuda bir bilgim yok...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pakaki*

Beyler ben extreme 10 dvd versiyonunu aldım fakat güncellemeden sonra Bursaspor kayboldu onun yerine Bucaspor geldi.Gs,Fb,Bjk yerine Psv ajax falan var nasıl düzeltebilirim?

Güncellemeyi tekrar kurun, sorun düzelecektir.

Hocam bende de aynı sorun oldu.Tekrar kurdum takımlar düzeldi fakat hala oyuncular aynı.Yani Gs'de ajax oyuncuları falan var.
  • @HellSinG_AlucarD, yedeğini aldığınız edit dosyasını tekrar kopyaladınız mı save klasörü içine?
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.