Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2010 Yamaları ve Yama Programları-ANA KONU(Güncel)-exTReme'10 Geldi! (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
862
Cevap
1
Favori
222.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • masterlig ve extreme exeleri arasında ne fark var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: astalagulu etttt kardes ogrendınmı caner kımın ısmıne dıyor iloveyouhagi bu arada bucaya basarılar dılerım bır galatasaraylı ue ızmırlı olarak

Evet bu sene gümbür gümbür eseceğiz süper ligde

quote:

Orijinalden alıntı: VuLTuRuS
    emeğine sağlık...

Teşekkür ederim

quote:

Orijinalden alıntı: jayjay-öner
    Beyler türkiye ligi oynamayacaksanız GA GOLD yükleyin on numara yama sorunsuz.EXTREME sorunlar düzeltilene kadar oynanmaz daha çok oyundan soğutuyo:)Şimdilik iki güncelleme çıktı bal modunda oyundan atma düzeltildi sorun yok.Ama bu seferde türkiye ligindeki üç büyükler ve bursanın kadrolarında yabancı oyuncalar çıkıyor inş çözerler ama beklediğime değmedi hesapta test edilcekti sorunsuz cıkarılcaktı mayısa kadar boşuna beklemişiz;)Artık umudumuz 3.güncelleme.Masterlig yada normal lig yapan varsa kursun oynasın onlarda sorun yok sadece sorun BAL modunda oda benim tek oynadığım mod;)

Öncelikle yorumunuz için teşekkürler. Ancak başlangıçta yaşadığımız sorunların büyük bir kısmını çözmüş durumdayız. Güncellemeleri(v.1.1 ve v.1.2) eksiksiz bir şekilde kurarsanız, sorun yaşamadan exTReme'10'nun tadına varabilirsiniz...

quote:

Orijinalden alıntı: tabao
    Arkadaşalr extreme yamasını kurdum sonra benim kayıtlı become in legend save dosyalarını kopyaladım bir türlü açılmıyo daha doğrusu save dosyalarını bulamıyor acaba bunun nedenini nasıl çözebiliriz?

BAl modu exTReme'10da oynayabilmeniz için, yeni bir kariyere başlamanız gerekir. Maalesef daha önce yaptığınız kariyere, exTReme'de devam edemezsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet.Refik
    PES 2010 Editor v1.9.1 burdaki link bozuk.

Bilgi için teşekkürler. Ana sayfadaki linklerle uzun bir zamandır ilgilenemedim. Çok yakın zamanda hem linkleri tazeler, hem de yama ve programların son versiyonlarını eklerim.

quote:

Orijinalden alıntı: Kénan
    Sorunu çözdüm.

Sevindim, exTReme dolu keyifli PESlemeler

quote:

Orijinalden alıntı: astalagulu
    BAL modu nedemek yardım hangı mod yanı efsane ol modumu karıyerımızı yaptımız mod mu bu bal modu ?

BAL: Become A Legend(Efsane Ol) demek. Kısaca herkes tarafından BAL olarak isimlendirilmektedir.

quote:

Orijinalden alıntı: Hobar
    masterlig ve extreme exeleri arasında ne fark var?

Master exe'lerinden MasterLig; diğer exe'lerden ise diğer turnuva ve oyunlara girebilirsiniz. Normal exe'den Master Lig açtığınızda, oyuncuların mevkileri karışmaktadır(Arda'nın GK=Kaleci olması gibi).

• arkadaslar bu Güncellemeler 1.2 linkını nasıl ındırcez turkçe spikere uyeyım ama link bozuk galıba error hatası uerıyor nasıl indircem baska yer uarmı link ındırmek için yardım ?
  • quote:

arkadaslar bu Güncellemeler 1.2 linkını nasıl ındırcez turkçe spikere uyeyım ama link bozuk galıba error hatası uerıyor nasıl indircem baska yer uarmı link ındırmek için yardım ?

EXTREME 10-İNTERNET Versiyon Güncellemesi v1.2 YaYıNDa !
    http://www.turkcespiker.com/forum/extreme_10_internet_versiyon_guncellemesi_v1_2_yayinda-t29310.html

EXTREME 10-- DVD versiyon güncelleme v1.2 YaYıNDa !
    http://www.turkcespiker.com/forum/extreme_10_dvd_versiyon_guncelleme_v1_2_yayinda-t29309.html

• arkadaslar Master lig bal gibi modları masterligexe ye tıklayarak girin ve oynayın demişler oyundan atmaması ıçın ama bende bal modu masterlig den açıpta gırıyorum oyundan atıyor ama TR-EMİN normal mode den gırıyorum bal moduna ama bu sefer atmıyor hıç bırsey anlamadım ben bu ısten sızde master lıgden gırdınızmı bal moduna oyundan atıyormu ? kısacası bal moduna MASTER-EMİN denmı gırıyorsunuz yoksa TR-EMİN denmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astalagulu -- 1 Haziran 2010; 23:12:12 >
  • ya birader bende anlamadım onu sitede yöneticeler masterdan girip become a legend oynayın diyolar ama masterden giremiyoruz atıyo dediğn gibi extremeden giriyorum bende dediğim gibi tek sorun 3büyükler ve bursanın kadrolarında yabancı oyuncular var.Oda inşallah 3.yama ile düzeltilir ama oyundan atma yok
  • quote:

arkadaslar Master lig bal gibi modları masterligexe ye tıklayarak girin ve oynayın demişler oyundan atmaması ıçın ama bende bal modu masterlig den açıpta gırıyorum oyundan atıyor ama TR-EMİN normal mode den gırıyorum bal moduna ama bu sefer atmıyor hıç bırsey anlamadım ben bu ısten sızde master lıgden gırdınızmı bal moduna oyundan atıyormu ? kısacası bal moduna MASTER-EMİN denmı gırıyorsunuz yoksa TR-EMİN denmı

Master-Emin veya Master-Hasan'dan sadece ve sadece MASTER LİG oynamak için giriş yapınız.
    Diğer oyunlarınızı(ŞL, BAL, Lig ve Kupa vs) normal exe'lerden girerek oynayınız.
    Neden BAL oyununuza Master exe'den girmeye çalışıyorsunuz ki?
    Eminimki mantıklı bir açıklaması vardır, ama ben anlayamadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: iloveyouhagi

quote:

arkadaslar Master lig bal gibi modları masterligexe ye tıklayarak girin ve oynayın demişler oyundan atmaması ıçın ama bende bal modu masterlig den açıpta gırıyorum oyundan atıyor ama TR-EMİN normal mode den gırıyorum bal moduna ama bu sefer atmıyor hıç bırsey anlamadım ben bu ısten sızde master lıgden gırdınızmı bal moduna oyundan atıyormu ? kısacası bal moduna MASTER-EMİN denmı gırıyorsunuz yoksa TR-EMİN denmı

Master-Emin veya Master-Hasan'dan sadece ve sadece MASTER LİG oynamak için giriş yapınız.
    Diğer oyunlarınızı(ŞL, BAL, Lig ve Kupa vs) normal exe'lerden girerek oynayınız.
    Neden BAL oyununuza Master exe'den girmeye çalışıyorsunuz ki?
    Eminimki mantıklı bir açıklaması vardır, ama ben anlayamadım...

kardes Emin Zevkliler sıtede boyle açıklamıs ondan sordum acaba ben okuyorum yannısmı anlıyorum Eğer DVD kullanıyorsanız Masterexe den girin oyuna sorun yaşamazsınız abicim! extreme exeden girilmemesi gerektıgını 100 lerce kez anlatmıstım.Master lig bal gibi modları masterligexe ye tıklayarak girin ve oynayın lütfen! demıs rererara yasasın cımbom okadar

• Merhaba arkadaşlar ben bu v1.2 güncellemesini yapmama rağmen bal (efsane ol) modunda hala galatasaray, bursaspor,bjk ve fb' de sorunlar var. Ama sadece bal modunda farklı oyuncular gözüküyor veya hiç oyuncu gözükmüyor ( bursaspor). Buna bi çözüm bulabilen var mı?
  • Çözüm şimdilik yok 1.3 beklıyoruz yapcak bir şey yok herkeste bu sorun var........
  • İnşallah çözülür harika bir yama olmuş, yapanların ellerine sağlık..
  • ya beyler krampon yamasını indirdim ama bi türlü kuramadım,bi yardım çaksanız ?
  • bu pesi de nerdeyse açık kaynak kodlu yapmışlar. ne varsa değiştirilebiliyor
  • quote:

bu pesi de nerdeyse açık kaynak kodlu yapmışlar. ne varsa değiştirilebiliyor

• quote:

Evet..Şaka değil yazdığın.
    Yeni çıkacak extreme yamasında 3. kişi,lig ekleme fazladan (kontejyan nasıl arttırılmışsa) daha bir çok özellik geliyormuş..
    Çok büyük işler dönüyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: _OlguN_

quote:

Evet..Şaka değil yazdığın.
    Yeni çıkacak extreme yamasında 3. kişi,lig ekleme fazladan (kontejyan nasıl arttırılmışsa) daha bir çok özellik geliyormuş..
    Çok büyük işler dönüyor..

lisans sorunu olduğundan böyle yapıyorlar galiba. bazı oyunlarda (mesela ubisoftun oyunları) türkçe yama için dil dosyaları bile değiştirilemezken pesin aynı kalan yeri yok gibi

• 1.3 yukleyen uarmı efsane modundakı gs fb us kadroları duzelmısmı yardım ?
  • Valla Extreme 1.2 güncellemesi ile oynuyordum sırf Turkcell Super Lig ve Türkçe Spiker için. Ama güzel olduğu kadar çok da sorunlu bir yama. Master ligdeki 2. sezonumdan itibaren atmaya başladı. (Uyumluluk modu vs. çözümleri uyguladığım halde) BAL sorunu zaten hiç çözülmedi, ama extreme patchi yapanlar ısrarla çözüldüğünü söylüyor. En son 1.3 güncelleştirmesiyle de, sorunlar çözülmeyip, başka sorunlar çıktığı zaman, artık " extreme patch'e veda etmenin zamanı geldi " dedim kendi kendime .

Biraz önce PES Edit'in 3.4 patchini yükledim, hiçbir sorun yok, inanılmaz bir yama. Turkcell Süper Lig de bir sonraki versiyonda olacakmış bu arada duyurulur

Eksiğim Türkçe spiker ama artık ona da katlanacağız

• Extreme son çıkan güncelleme kadar saçma bişeyi görmedim ben ya. Özellikle stadlardaki sorunları bile bile neden yayınlarlar anlamıyorum. Bi sonraki güncellemede düzeltileceği söylenmiş ama ne gerek var o zaman şimdiki güncellemede yayınlamaya? Seyirciler fln içiçe karmamarışık.

Ne kadar başarılı olunursa olunsun yinede yabancıların yaptığı yamalar kadar başarılı olamıyor tükiye patentli yamalar.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.