Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2010 Yamaları ve Yama Programları-ANA KONU(Güncel)-exTReme'10 Geldi! (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
862
Cevap
1
Favori
222.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yapılan son transferlerin bulundugu bi patch varmı bildiginiz?
    mesela villanın barcelonaya gectigi kadar yeni.
    dunya kupasındaki takımların 11lerindeki degisiklikler.
  • arkadaşlar ben pes 2010 kitserver yükledim top yaması yapmak için uğraşıyorum bakmadığım site kalmadı ama olmuyo kitserverin içinde pesedit klasörü olması gerekiyormuş bende yok kendim klasör açtım yine olmadı ne yaptıysam bi türlü top yamasını yapamadım ....Yardımcı olacak arkadaş var mııı..
  • arkadaşlar ben pes 2010 kitserver yükledim top yaması yapmak için uğraşıyorum bakmadığım site kalmadı ama olmuyo kitserverin içinde pesedit klasörü olması gerekiyormuş bende yok kendim klasör açtım yine olmadı ne yaptıysam bi türlü top yamasını yapamadım ....Yardımcı olacak arkadaş var mııı..
  • gerçek takım isimleri yaması vardı küçük 2-3mblık onu belgelerime atıyodun pes editti sanırm nereden bulabilirim
  • bu kadar büyük bi forumda bu konuyu bilen kimse yok mu
  • PES edit patch 3.4 yamasında oynanabilirlik bozuluyor mu? Ona göre indirip uygulayacağım?

Bir sorum daha olacak; oyuncuların özelliklerinde herhangi bir değişme var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kénan -- 20 Haziran 2010; 20:30:03 >
  • patch'ler oynanabilirliği etkilemez grafik eklemeleri güncel kadrolar filan var.
  • 1.3 indiren uarmı ınmıyor rapıppden free olarak baska nerden ındırılebılır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kénan

PES edit patch 3.4 yamasında oynanabilirlik bozuluyor mu? Ona göre indirip uygulayacağım?

hayır değiştirmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: D®èâM

quote:

Orijinalden alıntı: Kénan

PES edit patch 3.4 yamasında oynanabilirlik bozuluyor mu? Ona göre indirip uygulayacağım?

hayır değiştirmez

Cevaplar için teşekkür ediyorum. Yamayı beğenen, tavsiye eden çok olmuş. Hemen uyguluyorum.
  • Arkadaşlar bilgisayarımda Gaming Access yaması yüklü Pes 2010'a fakat Master Lig yaparken arada bir atıyor.Sorun hard diskte yer olmamasından kaynaklanabilir mi?C'de kurulu oyun ve C'de 885 mb boş alan var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 23 Haziran 2010; 4:19:25 >
  • 26.06.2010 tarihi itibari ile yepyeni program ve yamalar ilk mesajıma eklenmiştir.
    Yamalar ve programlar, ilk mesajımda en üstte, sırayla yazılmıştır(Başlıkların yanında eklenme tarihi olarak 26.06.2010 yazılmıştır).
    Herkese keyifli oyunlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black_Wolf14

Arkadaşlar bilgisayarımda Gaming Access yaması yüklü Pes 2010'a fakat Master Lig yaparken arada bir atıyor.Sorun hard diskte yer olmamasından kaynaklanabilir mi?C'de kurulu oyun ve C'de 885 mb boş alan var.

Boş alanla falan ilgisi yok sanırım.Bütün yamaları sildim ve oyunu kurup yamasız oynadım sorun yok hata vermiyor.
  • Extreme için 1.4 çıktı ama ne yama be :D

Herşey birbirine girmiş :)

Kesinlikle iddaa ediyorum bizim türk makerlar bu işi bilmiyor!

Ne varsa avrupalılarda var.

Yine hüsran yine karmaşa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rádèøή

Extreme için 1.4 çıktı ama ne yama be :D

Aslında sadece Türkçe spiker çıksaydı daha iyi olurdu diye düşünüyorum.Bu şekilde yani Extreme şeklinde sununca yamayı, yamanın kurulumunu iyi ayarlamak gerekiyor.Onu oraya kopyala onu buraya kopyala herkes yapamıyor bu işi ya da eksik yapıyor ondan bu tür problemler ortaya çıkıyor.Bir de işin içine para girmesi işi karıştırdı bence.Yoksa daha iyi yamalar da gelecektir gelecek serilerde ben buna inanıyorum.Gaming Access'in son yamasını kurdum bende de nedense oyundan atıyor.En sonunda yama kurmadım şimdi oyundan atmadan oynayabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 26 Haziran 2010; 21:15:20 >

• Yapımında Türkiyeden herhangi bir sitenin çalışmadığı yabancı güvenilir ve sağlam sitelerin yaptığı bi yama tavsiye edecek arkadaş varmı?

PesEdit galiba çok iyiymiş. Varmı bilginiz?

Tavsiye edeceğiniz yamayı linkleriyle beraber paylaşırsanız sevinirim...
  • Kesinlikle PesEdit'in son yamasını indir, hem sürekli güncelliyorlar hem de formalar, faceler, kramponlar vs... muhteşem. Oyunda bundesliga 2, championship, liga b, serie b bile var (oyundaki basit bir selector ile ayarlanıyor). PesEdit'in ana sayfasında var linkleri ;)
  • Slm arkadaslar,
    Vistada 1366*768 yani notebookumun destekledigi son pikselle oynayabiliyordum ama Windows 7 de maalesef max. 1280*720 pikseli kullanabiliyorum. Bu sorunu patch kurarak halledebiliyormuyuz ve hangisini kurmam gerekiyor.
    Tesekkurler.
  • PesEdit'i indirdim ama çok sade geldi yahu.

Ama topları gayet güzeldi bende alıp TSC'ye atmak istedim ama ne yaptıysam olmadı. alt tarafı dt0b'yi kopyala yapıştır yapmak gerekiyor ama nasıl oluyorsa oluyor aynı toplar çıkmıyor!

Ne saçma bi iştir bu ya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black_Wolf14

quote:

Orijinalden alıntı: Rádèøή

Extreme için 1.4 çıktı ama ne yama be :D

Aslında sadece Türkçe spiker çıksaydı daha iyi olurdu diye düşünüyorum.Bu şekilde yani Extreme şeklinde sununca yamayı, yamanın kurulumunu iyi ayarlamak gerekiyor.Onu oraya kopyala onu buraya kopyala herkes yapamıyor bu işi ya da eksik yapıyor ondan bu tür problemler ortaya çıkıyor.Bir de işin içine para girmesi işi karıştırdı bence.Yoksa daha iyi yamalar da gelecektir gelecek serilerde ben buna inanıyorum.Gaming Access'in son yamasını kurdum bende de nedense oyundan atıyor.En sonunda yama kurmadım şimdi oyundan atmadan oynayabiliyorum.

Evet Katılıyorum, sadece Türkçe Spiker ve belki de Turkcell Super Lig yapılsaydı, daha iyi olabilirdi. Hepsini birden yapmaya kalkışınca, ellerine yüzlerine bulaştırdılar, yama hata dolu. İşin içine para girmesi zaten farklı boyutlara getirdi işi.

Pes Edit'te çok az hata oluyor, ve bu hataları da hemen çözebiliyorlar. Ama en güzeli ise Pes Edit'in yeni çıkacak versiyonunda (PesEdit 3.5) Turkcell Super Ligi de yamaya eklemesi oldu

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.