Şimdi Ara

PRO EVOLUTION SOCCER 2016 ( Ana Konu) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27.603
Cevap
82
Favori
519.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Freekmichael

Ben söyleyeyim hızlı oynanışı bir nebze düzeltiyor. Ama oynanış asla pes kalitesinde olmuyor.

Olmaz hocam biliyorum.
    Fifada o hız olduğu sürece kalsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

O Slider ayarlarını da denedim. Fifa da hızlı adamla alıp gidiyorsun. Gerçekçi oynanış buysa bişey demiyorum.

sana kendi kullandığım ve avrupa forumlarında birçok kişininde kullandığı SLIDER AYARLARINI vereyim.
    o değerleri gir ve oyna. o zaman bak bakalım hızlı adamla nereye kadar gidebiliyorsun?

eğer cidden prof bir oyuncu olduğunu iddia ediyorsan, dilersen paylaşayım o ayarları seninle.
    LEGENDARY zorluğunda bir dene kardeşim.

benim senin gibi bir kardeşim daha var. eski okul arkadaşım kendisi. yok FIFA da şöyle gol atıyorum yok böyle atıyorum diyordu.
    gel bir gün at bende göreyim dedim, birde karşılıklı oynayalım dedim.

daha ilk maçtan sonra dedim ki, neyse kardeşim boş ver dedim. ikinci maça girmedim bile. üzüldüm yani oynamayı bile bilmeden FIFA yı kötülüyordu.
    FIFA denilen oyunun satış rakamları ortada. FIFA oyunu GTA gibi COD gibi ciddi kitlesi olan oyunlarla kapışıyor satış rakamları olarak. Yani bunca insan kötü bir oyunu bile bile oynuyor olamaz.

Neyse konuyu burada kapatıyorum. Konu PES konusudur. Saygım vardı PES e ve oyuncularına.
    İnşallah PES daha ileri yol alır da hepimiz kârlı çıkarız

herkese iyi oyunlar.

• İyi busefer Kasım ayını beklemeyeceğiz :)
    Eylül 17 de bizimlesin Pes16 :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 12 Haziran 2015; 22:28:52 >
  • çimler bana pes 2010 daki çimleri anımsattı nedense
  • KUMANDANASKER kullanıcısına yanıt
    Sizi anlıyorum fifa ya pek toz kondurmak istemiyorsunuz. Ama oynanış olarak fifa geride. Yine de Slider ayarını paylaşın birde onu deneyeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fifa 15 oynadım cıkıgı gunden berı.yaklasık 3 aydırda pes 15 oynuyorum.dıyecegım o kı pes 15 olgun ısı tam futbol oyunu smılasyonu.oyuncular fıfadakı gıbı ınce kagıttan yapmacık durmuyor buyuk.calım atarken bıle pesde bı agırlı var gercek hıısı uyandıryor fıfada o yok mesela. pes bu sene 15 ınde ustune koyarak anımasyonlarda olsun oynanıs guzeldı az daha koyarsa ustune tadından yenmez.benım babam onun babasını dovermı bılmem ama pes fıfanın a..kor:))
  • videoyu izledim

hala nextgen gibi gorunmuyor

pes 2015 pes sevdamin bittigi yil oldu

2016 da da ayni yoldan gidecekleri icin gram umidim yok

neyse ciksinda bi bakariz

• Herkes farklı düşünceler taşıyor.
    Kimi için Pes hala olmamış kimi içinse fifayı silecek kadar iyi olmuş.

Bende şahsen Pes15'le geçiriyorum yılımı gayette iyi zevk alıyorum oyundan. Eğer oynadığın oyundan zevk alıyorsan o oyun senin için olmuştur gerisi teferruattır.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

videoyu izledim

hala nextgen gibi gorunmuyor

pes 2015 pes sevdamin bittigi yil oldu

2016 da da ayni yoldan gidecekleri icin gram umidim yok

neyse ciksinda bi bakariz

Ooooo ilker kaptan!

Nerelerdesin yahuuu???

Sensiz tadı olmuyor PES forumunun!

Tekrar hoşgeldin dostum ...
  • Umarım 14 ve 15 gibi fiyasko olmaz.
  • quote:

Sizi anlıyorum fifa ya pek toz kondurmak istemiyorsunuz. Ama oynanış olarak fifa geride. Yine de Slider ayarını paylaşın birde onu deneyeyim

ilk yazımda da söylediğim üzere ben PES FANI olan biriydim. PES 6 ya kadar PS1 deki WINNING ELEVEN serilerinden PS2 ve PC deki PES 6 ya kadar bu oyunun artılarını savunan biri olarak
    ve profesyonel futbolculuk kariyerimi de ilk kez bahsetmek koşuluyla son yıllarda çıkan FIFA serileri oynanış ve plan koordinasyonları olarak PES ten kat ve kat daha gelişmiş bir oyundur.
    Hatta ciddi anlamda biraz daha kassalar her halde SIMULASYON yapacak adamlar...

FIFA ya laf kondurmak kondurmamak değil mesele...
    FIFA nın artıları PES in çok çok ilerisinde... saymaya başlayarak çocuk gibi hareket etmek istemem.

sadece şu kadarını söyleyeyim ki, futbol oyunu oynuyorsan sadece GOL ATMAK yeterli gelmez benim gibi adamlara.
    FIFA da düşündüğüm bir çok şeyi PES e göre belki onlarca yüzlerce kez farklı şekillerde yapabiliyorum. PES basmakalıp bir oyundur. Dediğim gibi OYUNDUR PES.

bu benim düşüncem, özelden sana SLIDER AYARLARINI atacağım kardeşim. bu arada PC de mi oynuyorsun KONSOL da mı FIFA yı?

• quote:

Orijinalden alıntı: heavyblitzer

Spikerin yani maçı anlatanlardan çok sample lar ve sürüsüyle yeni ses kaydedilmeli. Arada maçı yorumlamalı robot gibi hep aynı yorumları yapmamalı. Bunun jon champion la alakası yok bence. Yıllardır değiştirmedikleri, eklemedikleri çeşitliliği bu sene eklerler umarım...

Dostum spikerler hem değiştirilmiş hem de yorum-anlatım çeşitliliği kazandırılmış..

Ayrıca yeni stadyumlar da eklenmiş...

EKLEME: Ayrıca ps3'teki gibi takım edit bölümüne amblem/logo ve forma eklentileri de yapabilcekmişiz artık PS4'te! (Geçen sene olmuyordu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pessi63 -- 12 Haziran 2015; 23:21:41 >
  • bu arada FIFA muhabbetine girerek konuyu böldüğüm için herkesten özür dilerim.
    Bende PES çıksın, elbette bir deneyeceğim. tecrübe etmeden asla noktayı koymam hiç bir konuya.

ama açık söylemem gerekirse PES 2015 bence gayet güzel gelişmelere sahne olmuştu.
    PES 2016 da bu kadar daha gelişme yapsalar tadından yenmez diye düşünüyordum.
    Video inşallah yanıltıcıdır. Çünkü kişisel fikrim, HALA YAPAY, HALA BASMAKALIP.

Garip isimli takımlarla, ilginç futbolcu isimleri ile, hele hele 20 stad ile bu iş zaten olmaz.
    2016 senesindeyiz artık. Oynanabilirliğindeki kısırlığa hiç değinmiyorum bile...

Oyunu bunca sene orijinal alan tüketiciye hakaret ediyor artık KONAMI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KUMANDANASKER -- 12 Haziran 2015; 23:25:01 >
  • pessi63 kullanıcısına yanıt
    hosbulduk hocam cok sagol

bolbol gozlem yapiyorum bu ara

• Football Always kullanıcısına yanıt
    gerçek değil gibi geldi nort londonla maç yaparız artık
  • Video harika gözüküyor

• Su sol analogla top kapma isini sevmedim onun disinda guzel

• Ciddi ciddi pesin oynanisinin fifadan daha iyi olduğunu mu düşünüyorsunuz?

• Ah şu lisans problemi de olmasa
  • Sene basinda pes cok iyiydi ama suan tabiri caizse oyun cop durumda defans yok oyuncularin hepsi messi gibi langirta donmus durumda fifa 14 hem fifa 14 i hemde pes 15 i tokatlar ..,
    Sim.meselessine gelursek hicbir futbol oyunu tam anlamiyla sim olamaz 10 dk oyunda gol olmaz yoksa bunu aklinizdan cikarin

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.