Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2017 [PC ANA KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
495
Cevap
5
Favori
26.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Keşke ps2 den port etselermiş , xbox 360 olunca çok lüks kaçmış pc oyuncularına..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aral game oyunun gerçek değeri ile satışına başlamış..

hakettiği değer daha doğrusu

90 tl...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadoby

Selamun aleykum arkadaşlar oyun aral da 90 tl olmuş kutulu alsam steam da mı oynayacagim yine cd key hiç almadim simdiye kadar hep kutulu aldim key vardi gecen yil almadim oyunu

Aleyküm Selam kardeşim güzel soru bilen bir arkadaş cevaplarsa çok iyi olacak.Araldan 90 Tl ye aldığımızla steamdan 159 a alcağımız arasında fark olacak mı.Online oyunda steam üzerinden mi daha sağlıklı çalışır yoksa kutulu alınan mı.Yoksa hiç fark olmazmı.
  • TEZ74 T kullanıcısına yanıt
    Hiç bir fark yok zatem steam e key gireceksiniz.
  • bende dün steam key alıp aranıza katıldım. millet neymarı falan çıkartmış. biz lacazette ile sinir krizi geçirelim :(
  • Bu oyuna 100 lidan yüksek para vermezdim ve bir oyun satan türk sitesinden 90 liraya aldım sonuçta online oyundur crackle falan uğraşılmaz bu sene online crack zor gibi ayrıca master ligi bedava yapmazlar gibi geliyor geçen sene hileciler yüzünden her hafta 10000 kişinin hesabını kapatılar, yinede önleyemediler.
  • Karsilastigim adamlar 4 attiktan sonra baglantisini kopartiyo. Artik 3-1 yapsam bilerek gol yiyorum cikmasinlar diye :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RiorraW

Bugün ilk kez internet cafede denedim arkadaşla oynadım yaklaşık 2 saat şunu farkettim 2016 nın üzerine az bir şey koymuşlar grafik bir tık daha iyi bazı şut orta açma özel hareket 1-2 değişiklikle piyasaya sunmuşlar hani ciddi bir fark yok her sene aynı belkide ümitli girdim oyuna ondan olabilir fakat daha transferler yapılmamış duruyor lisanslar vs bunlar - olaylar.Mesela ben paslı oynamayı seviyorum seri paslaşmayı pes 2013 de harika şeyler yapıyorum fakat 2016-2017 de bunlar olmuyor e diyeceksiniz ki zor olması daha iyi daha gerçekci fakat kötü oynayan birisi değilim gerçek hayatta barcelona yapıyor bende yapabilmeliyim ki hayatım boyunca yaptığım kurgu bu benim.Oyun hızını +1 yaptım fakat adama top gelmesi ayağına alması pas şiddetini ayarlaması ve pas atması bildiğin yavaş çekimde izliyormuş gibi şunu da fark ettim oyun ortadan daha iyi oynanıyor ve en önemlisi normal düz sakin paslaşmak artık 2017 de insan bir şeyler bekliyor oyun dünyasında firmalar seri atlıyor bu kadar zor olmamalı

Pes 2013 çocuk oyunu...
    Birde gerçek hayatta Barcelona yapıyor demişsin..( buraya çok güldüm)
    Bunu samimiyetle söylüyorum pes 2013 pes tarihinin en çocukça ve gerçeklikten uzak oyunudur.
    Japon serileri kat ve kat daha gerçekçi (1999-2007)
    Tabi gerçeğe yaklaştıkça mesela pes 2017 sizin kuşak oynamayamadigi için çamur atıyor.

• mlsf oyun da hizli adamlari sag acik sol acik forvete al yardir yardir ileri at yarış hesabi gec herkesi gol at veya pas ver bos kaleye attir pes 2013 benim de en hazetmedigim oyundur bunun bazi saplantili tutkunlari oldu bi zamanlar pes2006 da oldugu gibi... halbuki soyle bakilmali pes veya fifa farketmez yenisi ciktigi GÜN digeri artik eskidir o gun birakip digerine gecicek kendini yeniliycek artik ona alisicaksin nacizane fikrim .... ps 1 den beri oynarim yeni oyun ciktigi gun birakirim eskiyi ..... bazen mac yapicsksin sorarlar cafede pes 13 varmi yoksa oynamazlar .... kardedim yenisini oyna ya bi garip geliyo felan gelmesin alismalisin kendini gelisime acik tutmalisin iyi bir iki harrket ekliyolar gibi dusun oyle bak yeni oyunun keşfet. .. bu meret in ara pasi ... havadan pasi ...depar atması. ... presi asagi yukari oynanış birebir ayni ... illa pes2013 teki gibi bir oyunun acigindanmi faydalanip oynamak lazim? Haydeyin pes2017 veya fifa 2017 .....takilip kalmayin eski oyunlara sevgiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xargusx -- 22 Eylül 2016; 9:38:42 >

• pesclass kullanıcısına yanıt
    Çocuk oyunu diyorsunuz evet zor değil fakat iddiasına girerim farkla yenerim sizi.Benim burda demek istediğim şeyi anlamadınız.Pes 13 herşeyini geçin en azından pas olayı iyi sadece oyun kurgusuda dğeil sadece pas şimdi pes 2017 de kurgu var pas olayı yok.kurgu değiştiği için de ben oyun stilimi değiştiremiyorum.+ olarak seni kaale cevap verdiğim için bile kendini şanslı saymalısın
  • xargusx kullanıcısına yanıt
    Gereken cevabı vermişsiniz arkadaşa
    Ben elimi yormuyayım.
    iyi günler

• Pesin en iyi oyunları we8, pes6, pes 2010 ve pes2013 ve pes 2017 dir..Gerisi hikayedir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • demoyu indirdim ve kardeşimle bir çok kez oynadım. kalecilerdeki gelişme güzel, akıcılık da iyi ama zaten taktik ayarda sınırlama konduğundan istediğim diziliş ve özel ayarları yapamadığımdan oynanış hakkında net fikir belirtmem imkansız. bunun dışında topu almak için yerden kayanların avantajı hala devam ediyor. madem gerçekçilik olacak buna da önem verilsin. rakip zamanlamaya dikkat etmeden kayıyor ve siz doğru hamle yapmaz iseniz topu alıyor. sizi biçse de siz faul alacak hareketi yapmaz iseniz faul hiç verilmiyor neredeyse. bu saçmalığı düzeltmeliler. 16 da öyle. ya gerçek hayatta hangi takım full kayarak müdahale eder? zaten bu şekilde müdahale aşırı riskli ve başarı oranı çok düşük değil midir? hakemler nasıl bu kadar beceriksiz tasarlanır? hiç düşünmüyorlar mı? ayrıca ne güzel 2011 de şut ve pas yardımsız güzel bir sistem oturmuşken neden üstüne koyarak devam etmediler de 13 faciasına doğru yelken açtılar? öyle yardımcı ayarlarla oynayamayanları oynayabilenlere yaklaştırdılar.

• Yani bağlantı koporma olayı devam mı ? Maç hükümsüz mü s
  • oyun da my clup modunda oynuyorsanız, devamlı bağlantı kötü izlenimini veren yularıdaki ikon yanıp duruyor, ama oyun akıcı... eskisi gibi kolay gol atamıyorsunuz evet ama öyle bir gol yiyorsunuz ki bu ne ya diyorsunuz.. oyun kaötü değil ama birşeyler eksik sanki, o eski 2013 teki tadı alamıyroum. 2-3 maç yapınca sıkılıyorum.. eskiden öyle miydi akşam olsun da oynayalım diye uçuyorduk.. bu arada bağlantı kastırıp oyun koparanlar oyuna başlamış..aynen devam
  • aranızda gamesmonde'den alan var mı oyunu? 73 tl ye geliyor oyun. dlc'ler eksik değilse almayı düşünüyorum
  • Karsilastigim adamlar 4 attiktan sonra baglantisini kopartiyo. Artik 3-1 yapsam bilerek gol yiyorum cikmasinlar diye :(

• arkadaşlar steam enpara indirimi var mı ne kadar?
  • Ya heralde bu oyunu kastiran seref yoksunu sayin arkdslar... ps4 te yapamiyolar degilmi?

• Selamlar,
    pes2017 pc için steam kod almak istiyoruz, varmıdır burada satan?
    önerceğiniz site
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.