Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2017 [PC ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
495
Cevap
5
Favori
26.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yves Didier Drogba

Harddisk sorunlu olabilir

Sorunlu ise diğer oyunlarda hata vermeme ihtimali nedir ?
    Ayrıca sorunlu olup olmadığını öğrenme imkanım var mıdır ?
    Bu arada pes15 ve pes16'da her hangi bir sıkıntı yaşamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burdan lag yapan, bağlantı kopartan veya başka bir şekilde hile yapan korkaklara sesleniyorum: Hepinizin Allah belasını versin! Bıktık be sizden! Hilesiz, tertemiz 6. Klasman ve 859 puanımla dimdik ayaktayım. Hepinize inat!
  • Arkadaşlar oyunu kaldırsam sonra tekrar yüklesem myclup hesabım gider mi kaldığım yerden devam edebilirim değil mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kılass

Burdan lag yapan, bağlantı kopartan veya başka bir şekilde hile yapan korkaklara sesleniyorum: Hepinizin Allah belasını versin! Bıktık be sizden! Hilesiz, tertemiz 6. Klasman ve 859 puanımla dimdik ayaktayım. Hepinize inat!

Tekrardan söylüyorum raporlayın hesapları kapansın işte adresi https://www.konami.com/wepes/2017/report/2017/us/en/ kullanıcı isimlerini yazarken büyük küçük harflere dikkat edin şeref ve namus yoksunu yaratıklar kelime oyunu yapıyor kullanıcı ismi yazarken.

• quote:

Orijinalden alıntı: kralYD

Arkadaşlar oyunu kaldırsam sonra tekrar yüklesem myclup hesabım gider mi kaldığım yerden devam edebilirim değil mi?

Ben steami kaldırmadan sadece oyunu kaldırıp yükledim,myclub sıfırlanmadi kaldığı yerden devam etti kadro

• arkadaşlar pesfootball.net'i aranızda bilen bilir. şu an 15 kişilik bir ekibiz. bu oyunu normal insan gibi oynamak isteyenler varsa hilesiz hurdasız, ligimize katılmak isterlerse mesaj atabilirler.
  • Çok uygun fiyata bu oyunu size steam den gift olarak verebilirim ya da istediniz başka bir oyunu

• Defans hakkında birşey sorayım. Sinir katsayımı artırdığından sırf bu yüzden sadece BİL Müsabaka yapıyorum nerdeyse.

Top bendeyken adamın oyuncuları yamyam gibi saldırıp topu geri alıyorlar. Alamazlarsa attığım pasa ayak koyup kesiyorlar falan. Benim adamlar sadece izleyerek arkasından koşuyor önüne geçemiyorum (rakip farketmeksizin hem de). Ya da adam defanstan forvete yerden uzun pas atıyor benim 3 orta saha 2 defans göbek adamım sadece topa bakıyor tren izleyen öküz gibi. Ayağımı uzatayım zahmetine giren yok.

Bu defans yapmanın bir yolu yordamı şekli şemali yok mudur ? Sadece X e basarak (S) alamıyorum, beraberinde şut'a da (D) Basarsam diğer adamlar boşa çıkıyor 2 pasta kaleye gidiyor. Şu online oynarken defansı nasıl yapmam gerekir ya da defans için başka tuşlar mı kullanılıyor bilen, yol gösteren öğreten bir ustaya ihtiyacım var :)
  • Online maçta ara ara ancak myclub bilgisayara karşı oyun çok takılıyor.Sistemim gayet iyi r9 280x var.Sorun bende mi herkeste aynı durum varmı.Defans konusunda arkadaşın yazdıklarına katılıyorum.Millet neymarı ronaldoyu onu bunu kapmış, o kadar özel agent yaptım en iyi adamım jordi alba.Tek siyah top çıkarabildim.Başkada siyah top çıkma ihtimali neredeyse sıfır.Böyle olmazki.
  • Defans olayı gerçekten biraz zor, biraz alışma kgerekiyor. Adamın üzerinden ziyade koşu yoluna dğru hamle yapmak topu kazanma şansınızı artırabilir. Ancak pes 2017 de defans olayı sanki biraz daha zor olmuş gibi ya da ben de alışamadım. Ayrıca bilgisayara karşı pes 2016 da nerdeyse hiç maç kaybeymeyen ben(top player zorluk da dahil), professional zorlukta milli takım agenti için yaptığım maçlarda galibiyet yüzü göremedim. Oyuncu kalitesi pes 2017 de daha da önemli sanki. Millet çeşitli hilelerle GP leri toplayıp Barcelona agentlarını toplamış ve tüm kaliteli siyah oyuncular kadrolarında. Şimdi bunlara karşı maç kazanmak da çok mümkün olmuyor maalesef. Daha önce yazdığım gibi en dandik agentlardan bile eskiden siyah top çıkma ihtimali varken şimdi ancak 5* agent kombinasyonlarıyla çıkabiliyor...Benim şansıma 3 kaleci çıktı siyah, neuer, de gea ve akinfiev(neuer i LB olarak olarak mı oynatsam diye düşünmüyor değilim . Bir de messi çıktı ama en iyi oyuncu görünmesine rağmen her zamanki gibi ronaldonun yanında ezik kalıyor.
    Bir de bu sene toplarına kalite aralığını değiştirmişler. Eskiden 75-79 arası sarı iken şimdi 80-84 arası sarı, 75-79 arası gümüş renk oyuncu.

• iuzman İ kullanıcısına yanıt
    Öyle hocam zaten de ben siyah toptan ümidimi kestim. Bir kaleci 2 sol bek var siyah gerisi hep gümüş. Sadece orta saha altın var onların da hepsi orta saha göbek lanet olasıcalar. Takım GÖ ve DOS dolu :D

Defansta koşu yolu kapatma ya da hareket yönü kapatma tamam o zamanlar alabiliyoruz hadi de; asıl sorun yerden paslarda oyuncularımın top kesmemesi. Rakip paslarımı seçili olmayan oyuncularla keserken. Benim kontrol ettiğim oyuncu haricinde topa ayak uzatan yok. Tribünden izliyor sanki üçkağıtçılar :D Gamepad'de R2 L2 tuşlarını şut haricinde kullanmıyorum acaba onlarda mı bi numara var diye sormuştum. Onlarla birşeyler mi yapmak lazım defans daha aktif olsun diye. Yoksa rakip şut ya da isabetsiz pas yapıp topu kaleye ya da dışarı çıkarmadıkça ben adamı izliyorum top alma şansım yok :D Hele arada 1-0 öne geçince kaleci ve 2 defans arasında pas yapıp vakit geçirenler çıkıyor sinirim bozuluyor. Boş boş izliyor benim adamlar :D Top yanından geçiyor ama adamım Servet Çetin gibi topu bırakmış rakip oyuncuyu gözüne kestirmiş ona doğru koşuyor sadece :D

• iuzman İ kullanıcısına yanıt
    Kardeşim 5* agent kombinasyonu ne demek.Bende 3 adet agent yuva var.Bunu nasıl beşe çıkarırım.Ve 5 yuvayıda 5 yıldızlı agentle doldurup öylemi sözleşme imzalamam gerekecek.Bunun sonunda 5 agentıma karşılık 1 oyuncu mu çıkacak.Oda siyah topmu belli değil.Dün BİL e karşı turnuvadan 3 agent birden kazandım gögeğim çatladı kaç kere finalde kaybettim defalarca denedim.3 agentı ayrı ayrı imzalattım 3 tane 76 lık dandik oyuncu çıktı delirdim.Şimdi ben bu özel agentleri yuvaların hepsine mi yerleştirip sözleşme imzalayayım bilen arkadaşlardan yardım rica ediyorum.
  • Beyler myclub da online rakibe karşı takılma nadiren oluyorda BİL e karşı maçta takılma çok sayıda oluyor.Anlamadım gitti.Sizde de böyle mi ,hayır grafik kaldırmasa niye sadece BİL e karşı oyunda takılmalar oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hesperiush

Dün youtube'da bir incelemesini izledim PES 2017'nin. Sakın yanlış anlaşılmasın buraya oyuna çamur atmaya gelmedim ama PES gerçekten bu lisans olayına ciddi ciddi el atmadığı sürece, hep FIFA'nın arkasında kalacak bir oyun. Tamam ben de kabul ediyorum FIFA'nın eşek gibi pahalı olduğunu fakat zibilyon kadar lig var abicim. PES 2017'de bazı La Liga takımları lisanssızmış, yani 85-90 lira verip bu çöpü alacağıma arkadaşımdan 50 lira borç alır gider FIFA 17 alırım daha iyi. En azından 2016 La Liga, Serie A, Fransa Ligi, Hollanda Ligi falan orjinaldi.

Hayır benim anlamadığım takımlar, ligler orjinal lisanslı olmadığı sürece neden PES oynayalım ki? İstediğiniz kadar küfür edebilirsiniz bana ama arkadaşlar KONAMI'yi bu konuda ciddi ciddi tebrik ediyorum...

Ben de çok şaşırdım la ligaya.

Son zamanların açık ve net en iyi ligidir la liga.

Bir de sevmesem de real madrid gelmiş geçmiş en iyi kulüp.gelmiş geçmiş en iyi takımlardan biri de bayern münih.bu ikisinin lisansının olmaması yeter artar bile.
    Leverkusen schalke dortmund var koskoca münih yok.

Öte yandan oynanış baya güzel olmuş artık 13 oynamayı bırakırlar bence.

• 4k çözünürlük var mı arkadaşlar pes 2017 de ?l pes 2016 la bile yamayla yapıyorduk ?

• Beyler myclub da BİL e karşı maçta kasma bir tek bende mi var.10 sn de bir kasılıyor.Online rakibe karşı kasma neredeyse olmuyor.Varmı cevabı olan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEZ74

Beyler myclub da BİL e karşı maçta kasma bir tek bende mi var.10 sn de bir kasılıyor.Online rakibe karşı kasma neredeyse olmuyor.Varmı cevabı olan.

Bende sıkıntı yok

• sadoby S kullanıcısına yanıt
    Sağolasın kardeşim nihayet bir kişi cevapladı.Eskiden sayfalar dolusu konusu olurdu hatta ps4 konusu 50 sayfayı geçmiş pc de tık yok.Neyse sorunuma dönecek olursak witcher 3 full e yakın detay takılmadan oynarken pes 2017 nin takılması çok ilginç.İnternetimden mi diyeceğim online daha akıcı BİL de sorun daha çok.silip tekrar mı kursam acaba.5 gb bi daha indirmek istemiyorum.
  • TEZ74 T kullanıcısına yanıt
    İşlemcin amd ise ısınma problemi olabilir bende 1 saat falan oynayinca yazın takılıyor du cok az pc kapağını açıyordum şimdi kış sıkıntı olmuyor ben yinede pc kapağı acik oynuyorum

• TEZ74 T kullanıcısına yanıt
    Bide pes 2013 te takilma yaşamıştım bazi 4 cekirdekli işlemcilerde problem oluyordu onuda işlemci cekirdeklerinden 2 sini devre dışı birakiyordum oyun oynarken çözülmüştü

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.