Şimdi Ara

Problem çözmeyi ÖĞRETEN kaynak önerir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
1.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Problemleri yapıyorum falan ama kafamda mantık kurarak ve 3-4 dakikamı vererek öyle bakınca şak diye anlayabilecek ve yapabilecek seviyeye gelmek istiyorum malum zamanla yarışıyoruz sınavda bu yüzden bana problemlerin çözüm mantığını öğreten tercihen video çözümlü olan kaynak önerir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çap yayınları diye okudum bi yerden ama yine de araştır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ösym burada analitik zekayı ölçüyor. Limitless'daki nzt 48 gibi bir hap yutmadığın sürece şak diye çözemezsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dakath -- 22 Ekim 2018; 21:49:10 >
  • Up

• quote:

Orijinalden alıntı: Dakath

ösym burada analitik zekayı ölçüyor. Limitless'daki nzt 48 gibi bir hap yutmadığın sürece şak diye çözemezsin
    Hocam vallaha bizim okuldaki öğretmen soruyu bile okumuyordu denklem kurup yapıyordu 5 saniyede tabii yılların getirdiği tecrübe sonucu oluşmuş bir şey ama ucundan kıyıdan onun gibi olsam en azından mantığını kavrayıp 30 sn de yapsam hiç de fena olmaz yani

• quote:

Orijinalden alıntı: fckngbeast

Hocam vallaha bizim okuldaki öğretmen soruyu bile okumuyordu denklem kurup yapıyordu 5 saniyede tabii yılların getirdiği tecrübe sonucu oluşmuş bir şey ama ucundan kıyıdan onun gibi olsam en azından mantığını kavrayıp 30 sn de yapsam hiç de fena olmaz yani

Alıntıları Göster
    onlar alışmış belirli kalıp soruları çözmeye. ösym problem sorarken kaynaklardaki kalıp sorular gibi sormaz. ankara fenden mezun oldum, o problem sorularının her birini 30snde çözen duymadım. bizim lisedekiler ortalama 37+ yapmıştı, üstün zekalı birkaç kişi dışında 40 dkdan az bir zamanda bitiren yoktu. ygs'de (adı artık her neyse) her birini 2 dakikada "çözebilirsen" iyi yani. Yoksa biz de denemelerdeki soruları 20-30 saniyede çözüyorduk. Bu işin taktiği yok maalesef, neden sonuç ilişkini iyi kurup verilen ip uçlarını düzgün kullanman lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dakath -- 23 Ekim 2018; 7:17:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dakath

onlar alışmış belirli kalıp soruları çözmeye. ösym problem sorarken kaynaklardaki kalıp sorular gibi sormaz. ankara fenden mezun oldum, o problem sorularının her birini 30snde çözen duymadım. bizim lisedekiler ortalama 37+ yapmıştı, üstün zekalı birkaç kişi dışında 40 dkdan az bir zamanda bitiren yoktu. ygs'de (adı artık her neyse) her birini 2 dakikada "çözebilirsen" iyi yani. Yoksa biz de denemelerdeki soruları 20-30 saniyede çözüyorduk. Bu işin taktiği yok maalesef, neden sonuç ilişkini iyi kurup verilen ip uçlarını düzgün kullanman lazım.

Alıntıları Göster
    Aynen öyle katılıyorum. OSYM'nin sorduğu problemler klasik , kalıp problemlere benzemiyor.

• kardeşim elindeki kaynaklardan çözeceksin işte herkes bi sihir peşinde öyle bir şey yok çöze çöze hızlanacaksın ve kendi çözme yöntemini oluşturacaksın kaynak ne dersen klasik çok var aga işte karekök , 345 , apotemi ...
  • kitap oku
  • matakademiozel prokamp 40 tl 300 soru cozup anlatiyor bencw iyi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.