arkadaşlar avukatım. ofiste kablo karmaşası ve yer problemiyle karşılaşmamak için all-in-one bir pc almak istiyorum. max 11000TL'ye pc önerebilir misiniz?
https://www.hepsiburada.com/asus-v222fak-intel-core-i3-10110u-8-gb-256-gb-ssd-freedos-21-5-fhd-all-in-one-bilgisayar-v222fak-ba125m-pm-HBC000030B525?magaza=BOZDAN%20Teknoloji şuan bunu buldum biraz aşıyor bütçeyi ama daha iyisi yoksa bunu alacağım.
403 FORBiDDEN NGiNX HATASI
|
UNUTKANLIK ODAKLANMA SORUNU VE DİKKAT EKSİKLİĞİ
arkadaşlar ben de uzun zamandır unutkanlık odaklanma problemi ve dikkat eksikliği var. ama öyle bir seviyede ki okuduğumu hemen unutuyorum, o an anlasam aklıma yazsam bile 5 dakika sonra unutuyorum. dikkatim çok dağınık yeminler edip başlıyorum odaklanmışken bi bakıyorum başka birşey düşünüyorum dersten kopmuşum. 24 yaşındayım bu sene üniversiteden mezun olacağım. siber güvenlik uzmanı olmak istiyorum ve eğitim alıyorum. çok zorluk çekiyorum. heves tutku duyduğum konuya bile sarılamıyorum. göğsümde öyle bir his var ki hani üniversite sınavına 1 saat önce gidip okul bahçesinde beklerken bi heyecan olur ya içinizde ve göğsünüze birşey oturur. heh heyecanı çıkarın işte o his var devamlı. sanki heyecanlıyım içim içime sığmıyor gibi. 2 gün sonra kan tahlili yaptıracağım sağlık ocağında. bir de çocukluğumdan beri gluten hassasiyetim var candida mantarım çoğalmış bakteriler artmış onun diyetini yapıyorum 1 aydır. daha pek bi etki etmedi ama doktor onun da bunları yapabileceğini söyledi. bir işe başlayamıyorum başlasam duramıyorum başında başında dursam sonunu getiremiyorum. etik hacker eğitimlerine katılıyorum izlerken anlıyorum aklıma yazıyorum ama unutunca motivasyon ve özgüvenim de gidiyor. kendimi çok vasıfsız görüyorum internette birine denk geliyorum donanımlı birine diyorum ben bunun gibi olamıcam hiçbir zaman. kar topu etkisi hepsi hepsini getiriyor. aynı durumu yaşayan ve tedavi eden veya bu konuda bilgisi olan var mı??
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 24
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.656 (Bu ay: 25)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic