55 inç TV önerisi
Merhabalar,
55 inç TV almak istiyorum. Bütçem 5000 civarı. Smart özelliğinin iyi olmasına gerek yok, Mi Box S 4K kullanıyorum. Benim için önemli olan görüntü ve sesinin iyi olması.
En önemlisi görüntü ama, ses de bir şekilde halledilir soundbarla vs. ama görüntüsü iyi olsun istiyorum. Piyasada 3000 TL civarına 4K TV'ler var. Ancak panel vs pek anlamıyorum.
TurkNet'e geçmeli mi ?
Selamlar herkese. İstanbul'da öğrenci evimde aktif olarak Turkcell Superonline kullanıyorum. Birkaç gündür karşıma çıkmakta olan TürkNet üzerine biraz araştırma yaptım ancak hala emin olamadım ve sizlere sorularım var. Ben şuan 25mbps internete 90-100 TL arası bir ücret ödüyorum.
Fotoğrafta da gözüktüğü gibi, altyapım "Özgür İletişim Fiber 100" olarak gözüküyor. Bu demek oluyor ki 100mbps download hızına kadar alabilirim. Ancak upload hızı biraz düşük geldi bunun sebebi nedir?
İnternette her çeşit yorum var. Memnun olan da çok, bela okuyan da. Siz ne düşünüyorsunuz? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Teknik Desteği hakkında kötü yorumlar var. Ancak tarihlerine baktığımda genelde eski tarihteki yorumlar olumsuz. Benim anladığım gün geçtikçe teknik destek olarak üstüne koyarak ilerliyorlar. Veya şehirden şehire / semtten semte değişiyor da olabilir anlayamadım.
Bankaya otomatik ödeme talimatı verirsem kurulum ücreti azalıyormuş. Bundaki amaç nedir? Açıkçası benim aklıma faturaya herhangi bir ek ücret yansırsa, müşterinin haberi olmadan tahsil etmek gibi bir düşünce geliyor. Tam sebebi nedir?
Yani genel olarak TurkNet için yorumlarınızı ve tecrübelerinizi merak ediyorum. En önemlisi de tavsiye edip etmediğinizi.
İyi forumlar.
|
|
|
|
BF3 SORULARIM
|
|
Meslek: Öğrenci
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 24
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 996 (Bu ay: 6)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Çok kişili FPS Oyunları