Video Kamera Tavsiyesi
Whatsapp'da video kalite kaybı sorunu
Turkcell hat - internete giremiyoruz
Excelde sekme sabitleme
Arkadaşlar excel dosyasında birden çok sekme mevcut ilk sekmeyi sabitlemek istiyorum.
Bir kaç formül buldum fakat ekleyip kaydettiğimde tekrar excel dosyasını açtığımda hiç birisi işe yaramadı. Ne önerirsiniz?
Arkadaşlar bir tablo var kopyalamak istediğim. Kopyalama yapacağım hedef tabloda bazı hücrelerde formüller mevcut. Yapıştırma yaparken bu formüllü olan hücrelere denk gelen hücrelerin yapıştırılmamasını istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Parçalı şekilde formüllü hücrelere denk gelen hücreleri seçmeden kopyala yaptığımda yapıştır yapınca aradaki boşluklar aynı şekilde yapışmıyor. :(
Park halindeki arabamın ön tamponuna vurdular
Arkadaşlar iş yerindeyken park halinde duran arabama ptt kargonun arabası geri gelirken ön tamponuna vurmuş. Neyse tutanak düzenledik, fotoğraf çektik ama ilk kez başıma böyle bir iş geldiği için süreç nasıl ilerleyecek çok iyi bilmiyordum. Karşı taraf bana sigorta şirketine tutanağı yolladığını söyledi ama bugün 3. gün herhangi bir ses çıkmayınca kendi sigorta şirketimi aradım. Bana karşı tarafın sigorta şirketini aramam gerektiğini dosya açılmış mı kontrol edin dedi. Karşı tarafın sigorta şirketini aradım. Bana tamir edilecek bir servise gidip bu tutanakla onların kendilerini aramasını gerektiğini söylediler. Buraya kadar olanlar doğru mu bir teyit almak istedim? İkincisi tamponda çok büyük fazla bir şey yok ama 3 yerinden 3-4 cm boyutunda çatlak oluşmuş. Fakat bu çatlaklar büyüyebilir cinsten. Benim duran arabaya çarptıkları için ileride kasko veya sigortada bana bir ekstra ücret çıkar mı? Yorumlayan arkadaşlara tşk ederim şimdiden.
Stereo amfilerin ses tonlamaları hk.
Arkadaşlar kaç haftadır ikinci el ilanları ve incelemeler okumaktan sıkıldım. Kafamda bir kaç model belirledim fakat bizzat kullanıcı deneyimlerini karşılaştırmak için tekrar sormak istedim.
Sevdiğim ses tonu sıcak, canlı ve etrafımı saran cinsten olmalı. Düz ses veren tonlar çok ruhsuz hissettiriyor.
-Marantz
-Yamaha
-Denon
-Technics
-Arcam
-Sony (Es)
-Onkyo
-Kenwood vs... diye bir çok amfi modeli var.
Karşılaştırma yapacak olsanız hangi amfinin ses tonu benim beğendiğim ses tonuna daha yakındır. Kullandığınız, dinlediğiniz modelleri karşılaştırma yaparsanız ve model önerisi olursa da değerlendirebilirim. Yine uyumlu hoparlör tavsiyesini de dikkate alırım. Teşekkürler.
(60 watt ve üzerinde rms değerine sahip olmasını tercih ediyorum. Bütçem hoparlör dahil max. 15 bin lira.)
Geri görüş kamerası tavsiye
Arkadaşlar Auris aracım var. Araçtaki kamera çok net gösteriyordu. Multimedya cihazı takınca aracın kamera girişi olmaz diyerek usta multimedya cihazı ile gelen kamerayı taktı ama eskisini mumla arıyorum. Bulanık bir kamerası var. Eski aracın kamerasını kullanabilecek bir jack var mıdır? ya da farklı bir geri görüş kamerası tavsiyesi olan?
Multimedya cihazı ile evde ses sistemi kurmak
Arkadaşlar arabada kullanılan elimde fazladan 1 adet multimedya cihazı var. Uygun adaptör ile çalışıyor.
Cihazın ses çıkış kalitesi oldukça güzel. 4ohm 4x50 watt hoparlör çıkışı ve 1 adet sub çıkışı var. Fakat ben evde en temiz sesi alabileceğim iki adet raf üstü 3 yollu hoparlör almak istiyorum. (2. elde olabilir) Tavsiye edebileceğiniz 5 bin lira civarında hoparlör ne olur?
25k ya kadar All in One PC önerisi
Arkadaşlar 27 inch, harici ekran kartı olan ve hoparlör kalitesi iyi olan (taşıma durumu olacağımdan) alabileceğim en iyi fiyat performans monitörü hangisidir?
Meslek: Mühendis
İlgi Alanları: Basketbol, Fotoğraf, Telefon, Notebook, Müzik, Uydu, Araba
Güvenilmek, sevilmekten iyidir. (George Macdonald) @ |
Son Giriş: 14 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 28.612
İkinci El Bölümü Mesajları: 11.403
Konularının görüntülenme sayısı: 269.934 (Bu ay: 3.770)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 359 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El