Monster Abra a5 v6.2 laptop kullanıyorum 2. portuna yeni bir ssd taktım diski klonladım hiçbir sorun yok çalışmasında fakat biostan ssd'yi göremiyorum daha doğrusu bios ayarlarından boot edilecek seçenek sadece windows boot manager olarak gözüküyor başka hiç bir menü gözükmüyor. Sistem bilgisine de girdiğim zaman Ön Yükleme aygıtı : Device/HarddiskVolume5 olarak gözüküyor harddiskten mi çalıştırılıyor windows çözemedim. Pek fazla anlamıyorum bu konuları yönlendirebilirseniz sevinirim
UYUM SORUNU ACİL YARDIM !
Çok düşük bütçeli bir pc topluyorum. Harici ekran kartı ve power supply, HDD var ben sadece anakart işlemci ve ram almayı planlıyorum. Baktığım ürünler şunlar
ANAKART : Esonic H61FFL Intel H61 1600MHz DDR3 1155 Pin mATX Anakart
İŞLEMCİ : Intel Pentium G2020 2.9GHz 3MB Cache LGA 1155 İşlemci
RAM : Kingston ValueRam 4GB 1600MHz DDR3 Ram
Elimde bulunan ekran kartı ise GeForce GT210 1GB DDR2 64 Bit DVI HDMI VGA LP
Bu ürünlerin hepsi birbirine uyumlu olur mu aralarında sorunlu olan varsa belirtirseniz sevinirim. Acil cevap lazım :D
WEB SİTESİ KURULUMU
Arkadaşlar merhaba, benim daha önceden alınmış bir web sitesi domain ve hosting'im var fakat internet siteme şu an giriş yapamıyorum herhangi bir hata da vermiyor. Bu web sitesini bir başkasına yaptırmıştım şimdi de kendim ilgilenmek istiyorum ve yeni bir tasarım istiyorum. Sorum şu wix tarzı sitelerden ücretsiz benim tasarlayacağım bir web sitesine sahip olduğum domain'i bağlayabilir miyim ? Ve hali hazırda hostingi kayıtlı olan sitemi başka bir hostinge mi aktarmam gerekiyor yoksa wix tarzı sitelerin kendi hostingleri var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim birkaç sorum daha olabilir:)
CS GO FPS LÜTFEN ACİL YARDIM
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 995 (Bu ay: 96)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware