Cane Corsa Sahiplenmek
Yaşım 12, yeni bi köpek alıcam Cane Corsa sizce almalımıyım, Cane Corsa almayı planlıyorum ,bi oda kadar bahçemiz var olmadı evde beslerim evlerde beslenebildiğini duydum .Benim okulda olduğum ve sporda olduğum zaman abimler bakabilir köpeğe ben kendime onun için programda yaparım onu gezdiririm oynarım eğitim veririm onunla sanki öz evladımmış gibi ilgilenebilirim kendime güveniyorum ilk köpeğim olacak sizce Cane Corsa almalımıyım çünkü o köpekleri çok seviyorum. saldırgan büyütmeyeceğim çok ta şımartmayacağım çünkü arkadaşımda Prese Caneria var ve Şımartıldığında seni korumayacağını söyledi, köpeklerle ilgili bilgim var çünkü arkadaşım besliyo bende onla gezdirirken bana anlatıyor mesela mutlu olunca kuyruk sallamak dik dik bakınca agresifleşmesi, Cane Corsa köpek türü hakkında'da bilgim var araştırdım köpeği sorumsuz büyütmeyeceğim köpek büyüten tanıdıklar var zaten onlardan'da yardım alırız mama anlamında eğitimi anlamında felan .Sonuçta oda bi can ona elimden geldiğinden de daha fazla bakmaya çalışırım sizce Cane Corsa Bana Uygunmu? lütfen bilgisi olmayan konuşmasın
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 149 (Bu ay: 1)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Köpekler