Kasanın önünde argb fanları pcden kontrol etmek için resimlerdeki gösterdeğim kabloyu add gen 2.3 veya 2.2 ye mi bağlamam gerekir.
Kasa tuf gaming gt301
Anakart asus tuf gaming b660m e D4
Bilgisayarı daha yeni aldım o yüzden böyle şeyleri pek bilmiyorum
Fotoğraftaki o küçük karttan çıkan pc data yazan kabloyu öne attım yanında hem gdv diye bi kablo var hemde 3 pinli bi giriş var
Anakartımda da argb desteği var add gen e mi bağlıcam armory cretaden kontrol edebilmek için
13 martta apex 3 sipariş verdim hepsiburadadan 14 martta geldi kutu yanlardan açılmıştı hasarda almıştı.Kargoda düşünce hasar alıp almadığını bakmışlardır diye düşündüm.Ertesi gün farkettim ki kutudaki seri numarayla klavyenin altındaki seri numara uyuşmuyor.Aklıma ilk gelen bana gelen ürünün iade/değişim ürünü falan olduğu ama hala net bir bilgim yok.Hemen iade talebinde bulundum sonrasında.Bir de şunu farkettim SATICI 1 sanırım hepsiburada mağazasını kapatmış aradığımda bulamıyorum.Satıcıya soru sor bölümüne geldiğimde farklı bir SATICI 2 ismi geliyor.Bunu öğrenincede ismini belki değiştirdi ama o isimlede mağaza yok.Fatura falanda yollanmadı.Yarın gelip hepsijet ücretsiz olarak ürünü teslim alıp satıcıya yollıcak ama olmayan satıcıya nasıl geri yollanıcak:D
Birde satıcıya ulaştı diyelim iadem kabul edilmez ise nasıl bir yol izlemeliyim bilen birisi tavsiyeler verebilir mi çünkü başıma buna benzer birşey hiç gelmedi.Satıcı bulunamadı diyelim o zaman nasıl yol izlicem ürün elimde böyle mi kalıcak?
SİPARİŞ NO:849 204 740
İADE TALEP NO:693871853
SATICI 1:OCAK DÜNYASI
SATICI 2:TEKNO DEV MAĞAZASI
Buradanda süreci paylaşıcam
https://www.sikayetvar.com/hepsiburada/hepsiburada-iadedegisim-urunu-gonderdi
RTX 3080 COİL WHİNE
İnternet Kablosu
Yeni binaya taşınıcaz altyapı bekliyoruz bende dedim ki acaba binada hangi internet kablosu kullanılmış bulabilir miyim dedim sonra internet soketi prizini açtım internet bağlantısı yoktu sadece telefon vardı ve zaten onun kablosunuda bağlamamışlar bi tane cat3 soket ucu vardı sadece acaba kabloların fiber destekleyip desteklemediğini öğrenebilir miyim
0.75 elektrik kablosu kaç watt'a dayanır
Abilerim, ablalarım bana yardım edin şimdi ben odama elektrik hattından odama 3 lü priz çektirdim ama elektrikçi dedi ki kablo 0.75 mm fazla watt'a dayanmaz dedi ben de prize sadece 32 inç phlips tv ps4 cuh-1206A takıcam.En fazla kaç saat çalışabilir lütfen bir yardımcı olun dinlenme modunda da çok kalıyor ve baya uzun saatler oyun oynuyorum.Oynadığım oyunlar büyük iyi grafikli oyunlar lütfen anlayan bilen biri cevap versin.
P.S. Özelden yazmayın:)
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 48
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 28.975 (Bu ay: 781)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware