Tozkoparan Mahallesinde Ne oluyor?
Cik dediler diye Tapulu evinden cikarmiydin? Yada Bir Müthait gelse ver evini ben buraya yenisini yapicam dese peki ben ne olucam dediginde bakariz bir yapayim 65 m2 evine 75 m2 veririm peki kac kat yapican dediginde sen bosver onu sen git simdi yoksa suyunu keserim elektrigini dogal gazini keserim dese ? Ne yaparsin?
Yada Mahalle kültürünün hala yasandigi kacak yapilasma olmadan zamanindaki memurlarin sosyal konut olarak yapilan ve insanlarin bin bir zorlukla satin aldigi ,binalarin altinda dükkan olmadigi her binanin kendine ait bahcesi oldugu neredeyse yesil oraninin yüzde seksen oldugu bir mahelle ve size diyorlar cikin yoksa ne su ne elektrik nede dogal gaz var biz burayi kentsel dönüsüm ile yasanabilir bir mahalle yapicaz?
Tozkoparan zaten harika bir mahalle biraz eski olabilir illa yikmakmi lazim kapali carsida eski yikip alisveris merkezimi yapmak lazim ?
Not: Tozkoparan daki cogu binada deprem kontrollerini daire sahipleri yaptirdi ve bir sakinca olmadiginida belirteyim.
Su an bunun kararini vermeye calisiyorum, karar vermemde yardimci olursaniz sevinirim.
Not : Iphone 12 128 olani aldim hosuma gitmedi geri verdim.
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 479 (Bu ay: 10)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Apple - iPhone - iPad