Lastik üstü plastik tampon boyanması hakkında.
Merhaba arkadaşlar . Bugün arabamı park ettim. 2-3 saat sonra baktığımda plastik arka tamponum çizilmiş şekildeydi. Bunun tamiri nasıl olur ? Boyatmam gerekecek sanırım kaç para tutar ? Basit bir şey mi sizce çok sinirim bozuldu aracımı çiziyor oradan da uzaklaşıyor hiç bir şey söylemeden ? Fikirlerinizi sunar mısınız bu konu hakkında ?
Merhaba arkadaşlar . Bugün arabamı park ettim. 2-3 saat sonra baktığımda plastik arka tamponum çizilmiş şekildeydi. Bunun tamiri nasıl olur ? Boyatmam gerekecek sanırım kaç para tutar ? Basit bir şey mi sizce çok sinirim bozuldu aracımı çiziyor oradan da uzaklaşıyor hiç bir şey söylemeden ? Fikirlerinizi sunar mısınız bu konu hakkında ?
Ön çamurluğu vurdum napıcam yardım :(
Merhabalar arkadaşlar . Bugün arabayı park edecektim yerde kaldırım taşı bulunuyordu. Geri geri gelirken birden pat diye ses duydum ve arabadan indim araba bu şekildeydi. Bunun yapılması kolay olur mu sizce ve maliyet ne kadar olur acaba? Cidden 1000 kişiden 1 kişinin başına gelecek birşey başıma geldi . Çok üzgünüm Arabanın boyasında herhangi bir çizik oluşmadı.
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.385 (Bu ay: 21)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası