PHP iki farklı session oluşturma
Merhaba arkadaşlar, ben php ile bir web sitesi yapmaya çalışıyorum. Hem admin girişi hem de üye girişi yapılması gerekiyor. Fakat kullanıcı girişi yapılınca admin paneline de erişilebiliyor. Ama ben bunu istemiyorum. sessipn ile çalışıyorum $_SESSION["username"] olarak çağırıyorum kullanıcı adını hem admin panelinde hem de üye profilinde aynı kullanıcı adı görülüyor. Bu çok büyük bir sorun. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlarım yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Blog Sitesinde Sayfa Oluşturma
Merhaba ben bi blog sitesi yapıyorum ama bu alanda henüz yeniyim bu yüzden yardımınıza ihtiyacım var. Bildiğiniz üzere blog yazılarında tıkladığınız habere özel bir url beliriyor ve o sayfaya yönlendiriyor sizi. Sormak istediğim konu bunu nasıl yapabilirim. Yani admin paneli üzerinden haber eklediğim zaman otomatik şekilde sayfa nasıl oluşturabilirim? Örnek vermek gerekirse; www.orneksite.com/ornek-haber. Her haber eklediğimde yeni klasör oluşturup içine gerekli dosyaları yüklemem gerekmez sanırım... Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 656 (Bu ay: 5)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Yazılım Geliştirme