Vites boşa çıkıyor
Vitesi 2 yi taktığım zaman geri boşa atıyor 1 3 4 ve 5 viteste sıkıntı yok ama 2 ye takıyorum ayağımı debrajdan çekiyorum direk vites boşa çıkıyor
ACİL YARDIM YOLDA KALDIM
Aracım 1.6 saxo vts 2 gün önce sarj kayışı çıkardı çıkık bir şekilde eve gittim ertesi günde sanayiye toplamda 20km yol yapmışımdır. Aracıma yeni kayış takıldı bu seferde araç marş almadı dinamomun vidaları gevşemiş tekrardan sıkılıp yerine takıldı.Aracım gayet iyi çalışıyordu tekrar eve doğru yolaçıktım araç birden teklemeye başladı stop etti.Tekrar marşa bastım çalıştı ama gaz yemiyordu bu şekilde giderken tekrar stop etti bu sefer marş aldı ama çalışmadı.Biraz bekledim tekrar bastım araç çalıştı 200metre gittim yine stop etti bu sefer çalışmadı.Yasaktan dolayı aracımı yol kenarına ittim oraya koydum yanından ayrılmadan tekrar marşa bastım marş aldı çalıştı ama stop eder diye yola çıkmak istemedim.ŞU an aracımı yol kenarına bırakıp eve geldim.
Aklıma bobin veya buji geldi ama bugune kadar birşey olmayıp bir anda mı bozuldu açıkçası bilmiyorum.Basşından geçen birisi bilgilenddirise sevinirim.
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 928 (Bu ay: 18)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası