C# projede veri doğrulatma ve güncelleme için yardım
Merhaba, resimde göründüğü gibi kullanıcı aktif olarak kullandığı kullanıcı adı ve şifresini girecek eğer Access veritabanındaki bilgiler ile eşleşiyorsa yeni girdiği kullanıcı adı ve şifre ile bilgileri güncelleyecek. Bunu nasıl yapabilirim? Çözüldü.
C# restoran otomasyonunda masa değiştirmeyi nasıl yapabilirim?
Merhaba, otomasyonda masa taşıma özelliği eklemek istiyorum. İstediğim masanın üstüne sağ tık ile masa taşı dediğim zaman farklı bir Form sayfasının açılması ve o formdan boş olan masaların comboBox ile görüntüleyip istediğim boş olan masaya taşımak. Form açtırıyorum fakat gerisini yapamadım.
C# otomasyonda adet değiştirme nasıl yapabilirim?
Merhaba, ürünü sepete ekledikten sonra üstüne çift tıkladığımda adetini değiştirebileceğim bir panel veya ürünün üstüne tıkladığımda sağ tarafta bulunan adet kısmına adeti gelmesi ve değiştirilmesini istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz? Bakmak isteyenler için Drive'a yükledim.
C# ile restoran otomasyonu
Merhaba, restoran otomasyonu üzerinde çalışıyorum fakat birkaç sorunum var. Resimde göründüğü gibi ürünün üstüne tıkladığımda sağ taraftaki adet kısmında adeti yazması ve değiştirilmesini sağlamak bunu nasıl yapabilirim?
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.400 (Bu ay: 21)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Yazılım Geliştirme