Aracımın arka takımından inilti sesi geliyor
Merhaba arkadaşlar 98 model 1.6 palio aracım var, araç benzinde çalışmıyor gazda çalışıyor bir süredir öyle kullanıyorum fakat bugün araçtan baya garip sesler geldi. Ön kadranda püskürtme yani enjektör işareti yandığı an arabanın arka takımından gıcırtı, vızıltı, inleme sesi geliyor anlık olarak artıp azalıyor bazen yok oluyor. Bu sesin yakıt sistemi ile bir ilgisi var mı acaba Aracı böyle kullanmam sorun teşkil eder mi. Sesin arka takımdan geldiğine %100 eminim bazen egzoz tarafına kayıyor ses, ilk defa böyle bir şey başıma geldi ve daha önce hiç duymadım çevremde.
1999 palio 1.6 HL marş basmama sorunu.
iyi forumlar herkese askere gitmem dolayısı ile arabamı 6 ay boyunca yatırdım, askerden yeni geldim ve geldikten sonra haliyle akünün öldüğünü tahmin edip akü değişimi yaptım sıfır akü ile. Araba ilk başta marş almadı fakat bi 30 dk sonra 4. 5. denememde marş almayı başarmıştı, sonra ailemin arabasıyla zaman geçirip dün akşam eve geldiğimde arabama tekrar oturdum ve bu sefer marş almamaya başladı. Marş motoru dönüyor fakat araba bir türlü start almıyordu, Sabah tekrar denedim ve yine tık yok. Sorun sizce ne kaynaklı olabilir araç benzinli bu arada. Uzun süredir de yatıyordu.
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 368 (Bu ay: 11)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Otomobil Genel