Selam,
E-devlette 4A Tescil başlangıcı 27-10-2000 olarak görülüyor. O tarihlerde lise son öğrencisi olarak bir tv kanalında staja başlamıştım.
22 kasım 2004-23 02 2006 tarihleri arasında askerliğimi yaptım. Şimdi bildiğiniz gibi yasa eylül 1999 öncesi girişi yapılan kişileri kapsıyor ancak askerlik borçlanması gibi bir şey yapılabilir mi benim durumumda, bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim, teşekürler.
Padlar kendi kendine çalıyor kafasına göre. Usb portunu değiştirdim olmadı, daw kapalıyken de yapıyor. Çözüm önerisi olan var mıdır? Bu arada eğer çözümsüzse, bunları nasıl iptal edebilirim? yani kullanmasam da olur, Sadece kafasına göre çalmasın. Code 25 preset settings yazılımı kurulu ama nasıl iptal edeceğimi bilmliyorum.
Selam, burnumun sol tarafından nefes alamıyordum bir kaç yıldır. Konka büyümesi teşhisi konuldu ve ayrıca eğrilik de olduğu söylendi. Tam üç hafta önce samatya hastanesinde ameliyat oldum her iki sorunu da düzelttiler. Ancak nefes alma durumum ameliyat öncesindeki halime göre daha da kötü. Hatta sağ burunda sorun yoktu ama oradan da tam nefes alamıyorum. Burun deliklerimden birini kapattığımda, nefes alırken de verirken de horluyormuşum gibi ses çıkyıor. Her ikisi için de durum böyle ki benim sadece sol tarafta sorunum vardı. henüz ziyileşme süreci tamamlanmadığı için mi bölye, zamanla düzelir mi? yanlış bir şey mi yapıyorum? Burun spreyi verdi doktor tonimer diye. eczacı muadilini verdi. fizyo okyanus suyu. hepsi aynı dedi. Bunda mı bir sorun var acaba?
not: 39 yaşında erkeğim.
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 534 (Bu ay: 6)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Müzik