Merhaba arkadaşlar yeni almış olduğum Hp victus model bilgisayarda ölü piksel testi sonucu 1 adet ölü piksel tespit ettim ve gözüme takılıyor ürünü hepsiburada üzerinden gpnteknolojiden aldım satıcıya 1 adet ölü piksel tespit ettiğimi takıntılı biri olarak rahatsız olduğumuz belirttim oda şu cevap verdi :Ürününde teknik bir sorun var ise DOA kapsamında analiz için öncelikle yetkili servise yönlendirmesi sağlanacaktır. Yapılan inceleme sonucuna göre aksiyon alınmaktadır dedi. Bir yandan servise göndermeye korkuyorum değişim yapmazlar ise bilgisayar daha kötü durumda elime gelmesinden korkuyorum ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.
Bu 3 laptop arasında kaldım aslında direkt dell alacaktım fakat yazılımsal olarak sıkıntılarının olduğunu gördüm hem forumlarda hem youtube de ve izlediğim testlerde cpu nun 93 derecelerde gezdiğini gördüm yük altında iken Hp nin ısı değerleri testlerde daha iyiydi dell ci biri olarak ne yapacağımı şaşırdım ve yıl bitmeden almam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 750 (Bu ay: 25)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Taşınabilir Bilgisayarlar