altyapısı olmayan bina için alternatif
Konya'da yeni bir binaya taşındım. Aslında bir yan binaya taşındım. Eski apartmanda turk telekom ve turksat fiber altyapısı vardı ama yeni binada aralarında 15 metre anca vardır hiç bir altyapı yok. Müteahit başvuru yaptık ama birkaç ayı bulur dedi. Ben bu hantal organizasyon yapısı ile daha uzun süre altyapı gelmez diye tahmin ediyorum.
Altyapısı olmayan bina için internet işini nasıl çözebiliriz. Turkcell superbox veya data hattı ile çözebilir miyiz? superbox olayında yorumlar çok iyi değil ama alternatif az gibi. Önerilerinizi bekliyorum.
honda cvt şanzuman yağı
Honda Jazz 2005 Cvt aldım. Satıcı da hatırlamıyor Şanzuman yağı ne zaman değiştiğini. Araba düşük devirde hafif titreme yapıyor. Vites geçişlerini hissettirmiyor. Şanzuman yağının zamanı geldiğini nasıl anlayabiliriz. Usta baktığında anlayabilir mi? Değiştirme zamanı geldiğinde değiştiren kişinin önemi var mıdır?
Clio (2004) 1.4 Privilege
Belki araba alınacak en kötü dönemdeyiz ama çocuk olunca insan dönem şartları dinlemiyor. Yaklaşık 100-130k bütçe ile hb ve tam otomatik araba arayışındayım. Clio 1,4 tam otomatik arabayı gözüme kestirdim. Bu araba ile ilgili artı eksi analizi yaptığımızda bu fiyat aralığında 2004 modelini almak mantıklı mıdır? Mantıklı değil se hangi marka ve modele yönlendirirsiniz?
Play store yükleme sorunu
|
Ankara erkek butik
Ankara'da veya sosyal medyadan satış yapan güvenilir, 1. sınıf replika ürün satan zevkli bir erkek butik tavsiyesinde bulunur musunuz?
akıllı saat
Artık akıllı saatler çok fazla sayıda kişinin kullandığı ürünler olmakta. Fiyatlar aşırı yüksel Mi Band serisinden bahsetmiyorum. Arayüz eklenebilen, telefona cevap vreilebilen modeller konumuz. Bunların da çin malı A plus kopyalarını görüyorum. Bu tür kaliteli f/p akıllı saatleri instagram veya ankarada mağazadan nereden bulabilirim?
gümrük vergisi
|
takipli kargo
|
xiaomi redmi 5A prime sim kart hatası
|
1.6 sol-1.6 vvti sol
|
Everything is nothing |
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 577
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 23.990 (Bu ay: 464)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 25 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware