Şimdi Ara

program kayıt ve teledünya?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LA 860v kullanıyorum ve teledünya...bağlantı HDMI kablo ile...
    time machine II tıkladığımda hardiski biçimlendirdikten sonra kayıt etmek istediğimde KAYIT tuşu aktif gözükmüyor...
    aynı uydu alıcısını HDMI yerine scart ile bağlayınca kayıt oluyor fakat sadece izlediğim kanal kayıt oluyor...
    ayrıca tv rehberi tıkladığımda uygun değil diye uyarı alıyorum....

led tvde dahili uydu alıcısı var fakat kullanmadım...
    1-kayıt için kendi uydu alıcısını mı kullanmam gerekir?
    2-HDMI ile bağlı iken neden kayıt edemiyorum?
    3-scart ile bağlıyken neden sadece tvnin açık olduğu programı izlemek zorundayım?

• up
  • Merhaba,

Bende aynı model TV'yi yeni satın aldım. Biraz araştırma yaptım ve ilk 2 sorunun cevabını öğrendim.

1.sorunun cevabı kayıt için tv'un tunerini kullanarak digital bir yayını kayıt edebilirsin. Bu ne demek? 2 alternatifin var ya tvnin dahili uydu alıcısını kullanarak yada teledünya için conax modül alarak gördüğün yayınları kaydedebilirsin.

2.sorunun cevabı HDMI ile gelen yayın tv'un tunerini kullanmadan geçtiği için kayıt edemezsin.

ve sanırım 3.sorunun cevabı da ilk ikisinde saklı.

Benim çözemediğim ise hdd sorunu. Sen hangi marka hdd bağladın televizyona?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hertenkele

Merhaba,

Bende aynı model TV'yi yeni satın aldım. Biraz araştırma yaptım ve ilk 2 sorunun cevabını öğrendim.

1.sorunun cevabı kayıt için tv'un tunerini kullanarak digital bir yayını kayıt edebilirsin. Bu ne demek? 2 alternatifin var ya tvnin dahili uydu alıcısını kullanarak yada teledünya için conax modül alarak gördüğün yayınları kaydedebilirsin.

2.sorunun cevabı HDMI ile gelen yayın tv'un tunerini kullanmadan geçtiği için kayıt edemezsin.

ve sanırım 3.sorunun cevabı da ilk ikisinde saklı.

Benim çözemediğim ise hdd sorunu. Sen hangi marka hdd bağladın televizyona?

tşk...
    hayırlı olsun...

ben eski mediaplayer özellikli 500 gblik bi hdd bağladım...yanlış bilmiyorsam 40 gb üstü hdd bağlamak gerekiyormuş.ben ufak bi flash bellek taktım kayıt yapmadı biçimlendirmedi.
    diğer problemse tvnin hdd yi biçimlendirdiğinde o tv dışında kullanamamak.pcye takınca görmüyor.
    bu konuda bi arkadaş ( nicki okuzucu) forumda şöyle yazmış...

"""Harici HDD i TV ye kayıt yapmak için bağladığınızda TV HDD i kendi formatında (Linux galiba) biçimlendiriyor ve o HDD i Windows PC de artık göremiyorsunuz. Birçok program denedim ama HDD i tekrar NTFS yada Fat32 biçimine dönüştüremedim. Son çare olarak Linux yada Macintosh bir PC de denemeye çalışmak oldu ve arkadaşın Apple Mac. aletinde tekrar NTFS olarak biçimlendirip HDD imi tekrar kazandım ve normal kullanıyorum. Aklınızda olsun.."""

pcyi ledtvyi bağladın mı? kablosuz...beceremedim bi türlü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idonotknow9 -- 3 Ekim 2013; 0:21:18 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.