Şimdi Ara

Proje : HotRod 57 Chevrolet Coupe (Dikkat bol foto) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
601
Cevap
17
Favori
89.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kolay gelsin valla ufaklık biraz yüzsüzmüş anlaşabiliyormusunuz bari
  • konu bugün dikkatimi çekti forumun bu bölümüne girmiyordum bütün sayfaları tek tek okudum size söyleyebileceğim tek birşey var Helal olsun..Emeğinizin karşılığını almanıza az kalmış inşallah arabanızın keyfini doyasıya çıkarırsınız.Arabayı 0 dan topladınız,düzelttiniz şekillendirdiniz helal olsun valla..
  • 700+ hp motor felaket çok güzel direksiyon maviş maviş oda çok güzel daha bi yıgın parça var takılacak ama kafamda süper bişey çıktı ortaya ona benzerse felaket olur renk nasıl oalcak kırmızı gider bence arkadaşınızısn arabası kırmızı cuda güzelmiş 69 camaronuz onuda sabırsızlıkla bekliyoruz :D Hemi motor o arabaya felaket olacaktır acele etmeyin yavaş yavaş olsun güzel bir şey çıksın ortaya :)
  • Hocam neler varmış daha sende yahu. Bu arada çalışmalarınız çok düzenli dikkatimi çekti. Gerek websiteniz gerek garajınız gerek araçlarınız. Hepsinde bir titizlik var. Bu arada şase rengi ve kaliper renkleri muhteşem olmuş. Mavi-kırmızı çok hoşuma gitti. Camaro ve Cuda'ya lafım yok zaten. Sözün bittiği yer diyorum.
  • Aracın rengi Hemi Orange olur mu acaba ??

Çok güzel duruyor Gt5 teki arabalarda :D:D
  • Hocam bana inadına mı yapıyorsun ya, yine koymusun oraya Camaro'yu Bak bak yine bi amerikan kasa daha. Cuda
  • Amanın neler görüyorum

çok pis ama çok zavkli bir iş araç yenilemek.. heleki iş bitince çıkarttığın işe bakarak bira içmenin verdiği zevki düşünemiyorum

çok güzel bir iş çıkıyor ortaya hocam tebrikler sırada 2 araç var sabırsızlık la bekliyorm... ayrıca garaj da çok şahane heleki takım taklavata bittim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Annalyze -- 12 Mayıs 2011; 14:56:09 >

• bizim arkadaşın arka bahçesinde for mustang yatıyor
    ince uzun olanlardan
    bitki yetişmeye başladı içinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: offendicula

bizim arkadaşın arka bahçesinde for mustang yatıyor
    ince uzun olanlardan
    bitki yetişmeye başladı içinde

Kıymetini bilmeyenlerin eline düşerse içinde tavuk bile yaşar kümese döner güzelim mustang :)
  • Cok cok güzel işler. Ben bu başlığı daha önce nasıl görmemişim. Kendi kendime kızarak bir solukta tüm başlığı okudum.

Elinize kolunuza sağlık.

• Pek anlamam bu işlerden ki yazdığın bazı terimleri de anlamıyorum. Ama çok hoşuma gidiyor, takip. Kolay gelsin.
  • mesajım bulunsun kolaylar gelsın sıze
  • tek kelime ile MÜKEMMEL
  • harika konu takipteyim hocam

• gercekten heycan verici bir konu
  • X-Slim , tuuberk , of dead (iyi anlaşırız ) , BrkD22 (Sağolun&teveccühünüz ) , wampaa , Lee-on! , (Bundan önceki Cuda 440-4 ileri Hemi Orange dı ) , RealKiss , weast60 , cemrek , 161907 , Şehr-i Hüzün , ultraghost , UnkownArtist & G.rex : Güzel söz ve temenniler için teşekkürler

Genelde olmadan yazmam ama : Yarın çok büyük bir ihtimal ile garaja bir araç daha katılacak.Üstelik bildiğim kadarı ile ülkemizde kalan son örneği .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 14 Mayıs 2011; 2:56:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Vipracing

wampaa , Lee-on! , (Bundan önceki Cuda 400-4 ileri Hemi Orange dı )
    Genelde olmadan yazmam ama : Yarın çok büyük bir ihtimal ile garaja bir araç daha katılacak.Üstelik bildiğim kadarı ile ülkemizde kalan son örneği .

ney ney Türkiye'deki tek araç mı aboow sabırsızlıkla bekliyorum o hemi motorlar çok fena yhaws bu araba felaket kaçar yolda :)
    japon,alman lara ilgim wardı amerikanı sevdirdin bana :)
  • Heycanla yeni arabayi bekliyoruz hocam
  • reimlerin devamını bekliyoruz
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.