Bildirim
Project CARS | PS4 Ana Konu | ÇIKTI! (131. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşlar ingilizcem yok gibi.
Yeni project cars aldımda
Bu gamepad ayarları için bi yardım.
Link falan verirseniz iyi olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunun konusu da kendisi gibi
Neyse uzatmadan konuya gireyim. Bu oyunda trophy kovalayan varsa 20 event tamamlaması biraz zor olacak, trophy problemli.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi günler birşey sormak istiyorum mahzuru yoksa Project carsa başladım. Ama uzun süredir sadece kart aptırtıyor ikinci sezona geçtimi yazıyor kartta otomobilleri ne zaman göreceğim veya başka bir yerden giriyoruz ? -
Ömer boşver kartı falan gt300 arabalarındanda başlayabilirsin
Kart 3 ya da 4 sezon Sürüyo... Karttan sonra gt zor geldi.
quote:
Orijinalden alıntı: Troçki
Ömer boşver kartı falan gt300 arabalarındanda başlayabilirsin
Ali abi nasıl başlayacağız gt araçlarından. -
git bitane araba seç gt300
sonra kariyer modda anlaşma yap gt başlatıyor seni -
Sağol Ali abi
Bir olumsuz yön buldum (çok önemli değil keyfekeder) bilgilendirme ekranını beğenmedim, detaylı bölüm var ama ekranı çok kaplıyor bu konuda kimse gt nin eline su dökemez.
Kask kamerasi gerçekten güzel hazırlanmış ama gerek içerden gerkse de kastan kullanamadığım için pek o kamerayla sürmedim, ama güzel bir detay.
Değişik bir kariyer sistemi var bir nevi codemasters oyunları gibi ama farklı olmuş beğendim.
Kısaca oyunu beğedim (özellikle beğendiğim bir özellik vardı unuttum ne yazık ki)
Şimdi hatırladım aracın fabrika çıkışlı özeliklerinin olması (gt ile karşılaştıracak olursam 1950 model araba da tcs esp açabiliyordunujz buda gerçekçliği baltalıyordu.)
Bu arada yapay zeka iyi ve nazik mesela arabamın yarısı toprakta yarısı yolda yanımdaki adam yola girebileyim diye çekiliyor. Ama yayap zekası çokta iyi olmayan GT de sürücüler her türlü çakallığı yapyorlar. (frensiz dalma arkadan takma...).
Direksyon mezvuuna gelirsek Ds4 le de çok iyi dereceler alınabilir zevk de alınır ama direksyona alışınca insana ds4 yavan geliyor. Kesinlikle direksyon almak istiyorum Ps3de kullandığım uyduruk dfex çalışsa keşke...(en azından force feedback görmüş olurdum.).
Bu arada yapımcıya da helal olsun (sigtli mad nasıl yazılıyor bilmiyorum ne yazk ki) çakma sim shift bozuntusu geldi de aklıma nerden nereye (gerçi aynı yapımcı daha önce gtr2 yi yapmış sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 11 Eylül 2015; 0:48:33 >
-
Ömer genelde beğendmişsin anladığım kadarıyla
Sesler falan gt den çok daha iyi
Birde direksiyonla oynasan daha çok keyfine varıcsksın inan
quote:
Ömer genelde beğendmişsin anladığım kadarıyla
Sesler falan gt den çok daha iyi
Birde direksiyonla oynasan daha çok keyfine varıcsksın inan
Kesinlikle daha keyif verecek Ali abi ama daha ps4 için direksyon çeşidi çok az. Zaten Ps3 de Driving Force Ex gibi ucuz bir cihaz kullandım bari almışken güzel birşey alayım diyorum G29 almam (zaten gelemedi bir türlü). T150 çıkacak diyorlar oda bence çapına göre pahallı en uygunu T300rs gibi gözüküyor ama o da piyasada yok gidip t100 gibi birşey almak istemiyorum. İnşallah çeşitler artarda DFGT ayarı bir cihaz çıkarsa alırım olmadı bir şekilde T300rs.
-
2nci elde bulursun t300 forumda satıyorlar
quote:
Orijinalden alıntı: mkmdesign
+90 538 509 2660 Taylan arkadaşımız satıyor T300 ünü media markt tan almıştı ama malesef oturduğu şehir Eskişehir, yine de güvenlir bir arkadaştır istersen mesaj at
Teşekkür ederim . -
4 GB update yap, bin türlü şeyi düzelt ama hala Community Ambassador trophysindeki probleme çözüm getireme. Tebrik ediyorum yapımcıları bu çöp yığınını haftalardır boş yere tutmama sebep oldukları için.
bende oyunu sabah 10 dan beri indirmeye uğraşıyorum
az kaldı 3 gb kadar bir bölüm kaldı internetimde arıza var galiba
26 gb tı 12 saatdir indiremedimnormalde 4.5 saatde iniyordu 50 mbhızla
acaba bu son güncellemede 4 gb eklendimi indirmeye -
quote:
bende oyunu sabah 10 dan beri indirmeye uğraşıyorum
az kaldı 3 gb kadar bir bölüm kaldı internetimde arıza var galiba
26 gb tı 12 saatdir indiremedimnormalde 4.5 saatde iniyordu 50 mbhızla
acaba bu son güncellemede 4 gb eklendimi indirmeye
Ali abi internetinde sıkıntı yok ps4 de sıkınıtı var üstün sony mühendisliği sayesinde Dial Up hızlarında indirme yapıyoruz -
Ömer o nasıl oluyor
Çünkü daha önce eski ps4 üme
İndirmiştim 4.5 saat sürmüştü
Şimdi ne olduki ps4 e
Dial değerlerde indiriyor
Güncellemeden sonramı bozuldu acep
quote:
Ömer o nasıl oluyor
Çünkü daha önce eski ps4 üme
İndirmiştim 4.5 saat sürmüştü
Şimdi ne olduki ps4 e
Dial değerlerde indiriyor
Güncellemeden sonramı bozuldu acep
Ali abi ben biraz araştırmıştım. Şuan herkes Sony'nin ağzına bakıyor. Kısmen geçici çözümler var ama 24mbps(3MB/s) internetle sadece 10 dakika 8mbps(1MB/s) hız alabilmiştim 10 dakikadan sonra tekrar düşüyordu hız. Bir yere yazmıştım ayarları bulursam buraya da yazarım.
---------------------------------
Ali abi bunlar benim denediklerim ama hiçbiri tam çözüm sağlamadı istersen bir dene belki işe yaryabilir.
208.67.222.222-208.67.220.220 PS4 DNS OPEN
77.88.8.8 - 77.88.8.1 Yandex DNS Virüs korumasız
77.88.8.88 - 77.88.8.2 Yandex DNS Virüs korumalı
8.8.8.8 | 8.8.4.4 Google DNS 2
4.2.2.1 | 4.2.2.2 Open DNS
208.67.222.222 | 208.67.220.220 Open DNS Home3
4.2.2.5 4.2.2.4
62.248.80.161 62.248.80.162 Uydunet DNS
195.175.39.39 195.175.39.40 Türk Telekom DNS
208.122.23.23 208.122.23.22
212.252.114.8 85.29.26.8 Superonline DNS
213.74.0.1 , 213.74.1.1
PS4 ayarları üzerinden bağlantı kur diyerek, özel diyoruz. İP, DNS, Proxy vs vs hepsini otomatik veya standar bırakıyoruz. Sadece MTU adımına geldiğimiz zaman 1473 veya 1450
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 19 Eylül 2015; 11:59:24 >
-
sağol ömer teşekkür ederim kardeşim
ben uydu net kullanıyorum
maalesef avcılar bölgemizde sinyal yavaşlık sorunu varmış
onu çözmeye uğraşıyorlar
ha bu arada bu internet yavaşlığı yüzünden
yeni mat kapak ps4 e Project carı indirirken
test etmiş oldum makine tam 17 saat açık kaldı
maaşallah ne bir çatır çutur ses ne fan sesi nede
yüksek ısınma yoktu tabi normal çalışma ısısı olur -
Catur cutur sesi bendende geliyor o neden oluyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X