Şimdi Ara

PROJEKSYİON ÖNERİSİ 1500-2000 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Projeksyonlar hakkında hiçbir bilgim yok. Perdemiz var maçları izlemek için ve ps4 oynamak için iyi kalitede bir projeksyon almam gerekli. 2.elde olabilir. Lakin bunlarda önemli olan çözünürlükmüdür? 1024x768 görüyorum hep bunlar kötü olmazmı? Çünkü baya düşük. İdeal olan nedir? Hangi model marka önerirsiniz. Yardımcı olursanız sevinirim 240x200 beyaz projeksyon perdem bulunmaktadır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z3A -- 22 Temmuz 2019; 10:35:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sahibinden.com
    SIFIR AYARINDA Vivicine T5 Android Smart Projector. - Projeksiyon Cihazı İlanları Uygun Fiyatlarıyla sahibinden.com'da - 709185961
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-ev-sinema-sistemleri-sifir-ayarinda-vivicine-t5-android-smart-projector-709185961/detay

Bu ilan bana ait. Aldığım fiyatın altına satıyorum. Taşınabilir ve android bir cihaz. Pes ve film izlemek için kullanıyorum memnunum. Projeksiyon perdem yok mat bej renk duvara yansıtıyorum geceleri tatmin edici, gündüz zayıf. Parlak projeksiyon perdesi ile daha parlak ve keskin olacaktır. Youtube incelemeleri mevcut araştırabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: dangermurat

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-ev-sinema-sistemleri-sifir-ayarinda-vivicine-t5-android-smart-projector-709185961/detay

Bu ilan bana ait. Aldığım fiyatın altına satıyorum. Taşınabilir ve android bir cihaz. Pes ve film izlemek için kullanıyorum memnunum. Projeksiyon perdem yok mat bej renk duvara yansıtıyorum geceleri tatmin edici, gündüz zayıf. Parlak projeksiyon perdesi ile daha parlak ve keskin olacaktır. Youtube incelemeleri mevcut araştırabilirsin.
    araştırdım.Bu ürün portable ufak bir ürün kalitesi iyi olmasın karşın ben daha büyük ve kaliteli bir ürün arıyorum.Yani taşınabilirbir yansıtıcıya ihtiyacım yok.

• Tamamdır hocam aklında kalsın. Ayrıca lcd alma led dlp al.

• quote:

Orijinalden alıntı: dangermurat

Tamamdır hocam aklında kalsın. Ayrıca lcd alma led dlp al.
    dostum belki bilgin vardır.Benim perdem 240 x 200 .Herhangi bir 1080 p projeksyon alsam ekrana nasıl sığdıracağım.Bazıları diyor 4:3 çalıştırman gerekir ozamanda full hd yararlanamassın.
  • Z3A kullanıcısına yanıt
    Alakası yok 1920x1080 px istersen a4 kağıda da yansıtabilirsin. 1920x1080 en boy oranı 16/9' dur. Yani 240 cm eni olan perdenin kenarlarında siyah çerçeve olmadığını varsayarak söylüyorum sağ alttan sol üst, köşeden köşeye 108,43 inç görüntü elde edersin bu da 275 cm eder. Yani 240 cm eni, 135 cm boyu olan görüntüyü elindeki perdene sığacak şekilde 16/9 formatıyla 1080p çözünürlükte rahatlıkla yansıtabilirsin. Perde tam açıksa alt ve ya üstte 65 cm boş alan kalır.

• selamlar,
    bütçenizi 2600 TL civarına çıkartırsanız Optoma W335e önerebilirim. geçenlerde kampanya yapılmıştı.
    doğal çözünürlük HD, ışık gücü yeterli gayet parlak canlı görüntü alırsınız.
    ev sineması için 1024x768 e girmeyin. bu şekilde cihaz alırsanız 16:9 bir filmde ekranda göreceğiniz piksel sayınız 1024x575 e düşer. yani 575p ile video izlemiş olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: newonw1

selamlar,
    bütçenizi 2600 TL civarına çıkartırsanız Optoma W335e önerebilirim. geçenlerde kampanya yapılmıştı.
    doğal çözünürlük HD, ışık gücü yeterli gayet parlak canlı görüntü alırsınız.
    ev sineması için 1024x768 e girmeyin. bu şekilde cihaz alırsanız 16:9 bir filmde ekranda göreceğiniz piksel sayınız 1024x575 e düşer. yani 575p ile video izlemiş olursunuz.
    Almal istemiyorum zaten sadece şunu merak edyorum 240 x 200 bir perdem var buna uyarmı 16.9?

• 3500lümen ful hd ViewSonic Pjd7835hd projektörümü satmak niyetindeyim. İlgilenirseniz mesaj atın

• Hocam eğer aydınlık ortamda izleyeceksiniz 3000lümen üstü projektör tavsiye ederim. Bahsettiğim viewsonic projektörü ben salonda TV olarak kullanıyorum maçlar için. Yalnız çözünürlük bence en az 1080p olmalı, 4k alınmalı derdim ancak maç ve ps4 için gerek yok.

• Z3A kullanıcısına yanıt
    evt uyar.
    240x200 perde en yaygın kullanılan perde ölçüsüdür. her formatı destekler.
  • Elektronik

Film izlemek ve PS oynamak için aldım. Yarı aydınlık ve karanlık ortamlarda görüntü gayet güzel. 1 yıldır kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.