Şimdi Ara

Prosesör seçimi konusunda destek help vsvs

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba konuyla ilgili çok bilgim olmadığı ve okuduğum şeyler malesef birşey anlamadığım için bu konuyu açmaya karar verdim

uzun süredir gitar çalıyorum ama geliştirmedim kendimi doğru düzgün kaldığım yerden devam etmek için prosesör almaya karar verdim

yeni alt segment almaktansa eski model ama üst segment mantığı burada da vardır diye ümit ediyorum :)

boss me 6 300 tl

line 6 xt live 400

boss me 50 400

digitech gnx3 500

Benim için şuan işime yarar diyeceğim bir loop özelliği var onun haricinde hemen hemen her türden çalmayı seviyorum

gitar olarak washburn oscarschmidt var amfi yerine kulaklık ile çalmayı düşünüyorum marshallın kulaklığı var iş görür gibi geliyor

şimdiki planlarım bunlar bütçem de zaten yukarıda baya belli her türlü tavsiyeye açığım aslında pek birşey bilmediğim için :)

şimdiden teşekkürler

• Merhaba. İstanbuldaysan elimde bitane boss gt3 var. Biraz sorunlu. Fiyatı 250. TL. Samandıra ya yakınsan, gelip görmede fayda var. Almasan bile bu çayımı içer, ozanlar gibi atişiriz .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • woddy kullanıcısına yanıt
    Malesef izmirdeyim ama bu samimi teklifin içinde ayriyetten teşekkür ederim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vox SL2G kullanıyorum şu anda. Çok memnunum. Daha önce daha büyük daha özellikli Vox dynamic Looper vardı onu da İzmir içinde sattım o da çok kaliteliydi.

VOX'u kesinlikle tavsiye ederim. Boss'a karşı benim bir antipatim var.
  • Line 6 XT yeterli olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.