Şimdi Ara

Ps 2 oyunları 40gb fat 4.76 sürüm ps3 te çalışır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bildiğim kadarıyla 40gb fat kasa uygun fakat yazılım 4.76 da ve Sony nin nostalji bölümü var ki bu beni endişelendiriyor; acaba bloke etme ihtimalleri var mı bu avantajı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar cevap yok mu ne zaman bu foruma zor konu yazılsa cevap vermeye kaçınılıyor zaten

• Dediğinden fazla bişey anlamasam da ilk çıkan ps3 ler linux yüklemeyi destekliyordu hatta sanal program kurup linux e linux üzerinden windows xp kuranlar bile vardı. İşte o dönemde ps3 ps2 oyunlarını destekliyordu sonra ne olduysa bu özelliği güncelleme ile iptal ettiler. Ama psn de klasik ps2 oyunlarını satışa sunuyorlarsa alır indir oynarsın. Çalışmasında,sorun olmaz. Ama ps2 dvd lerini çalıştırmazsın bu arada ps3 ün son güncellemesi nedir bilmiyorum

• 40 GB'lık PS3 modelleri kutulu PS2 oyunlarını çalıştırmıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam peki bir şey sormak istiyorum; ben ps3 ü kirdirsam ps2 leri oynayabilecegimi biliyorum (internetin Yalancısıyım ) ama online sorunu olur mu olursa hangi oyunlar sorun olur ?

• PSN'den ban yersin. Tüm oyunların online modlarına bir daha giriş yapamazsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.