Şimdi Ara

PS PLUS 12 Aylık Üyelik kartları TÜRKİYE'DE !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Herkesi kendiniz gibi sanıyorsunuz heralde.

Bu konsolu 10 yaşındaki çocuk da oynuyor,ne anlasın psn endonezya enpara vs. Anasına babasına tutturacak aldıracak. Bunun gibi durumlar çok.

Seçenek açısından güzel bir imkan, ben hayatta almam orası ayrı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gençler iyi hoşta isteyen alır istemeyen almaz bu kadar basit... Başka ülkelerin psn hesabını kullanıpta TR PSN kullananlara saygısızlık gösterip, dalga geçmeye kimsenin hakkı yok bu forumda... Adam Türkçe oyun oynamak ister, bi sorun çıktığında karşısında muhattap ister TR PSN kullanır... Bu kimseyi ilgilendirmez ki... İster direk 150 TL verip PLUS alır, ister Enpara.com hesabı açar ordan faydalanır, ister bu yeni çıkan PS PLUS KARTLARI'nı 9 taksitle alır...
    Ben Enpara.com dan her ay 50 TL atıyorum, 25 TL si iade... Bu yüzden her şeyi, yarı yarıya alıyorum.. Çıkıpta direk 150 TL Psn Plus'a para verene enayi diyo muyum
    İnsanlara enayi diyeceğine ''arkadaşım ben endo psn kullanıyorum şöyle iyi böyle iyi'' de...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _emreplt

Gençler iyi hoşta isteyen alır istemeyen almaz bu kadar basit... Başka ülkelerin psn hesabını kullanıpta TR PSN kullananlara saygısızlık gösterip, dalga geçmeye kimsenin hakkı yok bu forumda... Adam Türkçe oyun oynamak ister, bi sorun çıktığında karşısında muhattap ister TR PSN kullanır... Bu kimseyi ilgilendirmez ki... İster direk 150 TL verip PLUS alır, ister Enpara.com hesabı açar ordan faydalanır, ister bu yeni çıkan PS PLUS KARTLARI'nı 9 taksitle alır...
    Ben Enpara.com dan her ay 50 TL atıyorum, 25 TL si iade... Bu yüzden her şeyi, yarı yarıya alıyorum.. Çıkıpta direk 150 TL Psn Plus'a para verene enayi diyo muyum
    İnsanlara enayi diyeceğine ''arkadaşım ben endo psn kullanıyorum şöyle iyi böyle iyi'' de...

o zaman sony bizi enayi yerine koymayacak diğer psn lerin 10 katı fiyata satmayacak bize

• TheBearGrylls kullanıcısına yanıt
    Tamam arkadaşım sen endo psn kullan Farkettiysen başka psn kullananlara bişey söylemedim ben.. Herkes istediğini kullanmakta özgür
  • Kart alan olmadi galiba..fiyat gozukmuyor..

• Normalde 150 TL olan üyelik kartını 170e satarlarsa şaşırmayız sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Facebook uzerinden sordum 169 lira yillik plus karti.Tum Dunyada dijitaldeki fiyattan satilan karti 20 lira farkla alacak enayileri merakla bekliyorlardir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kazumatr

Facebook uzerinden sordum 169 lira yillik plus karti.Tum Dunyada dijitaldeki fiyattan satilan karti 20 lira farkla alacak enayileri merakla bekliyorlardir

Millet almasa satmazlar bu paraya.
  • fiyat çok
  • Arkadaşlar. Daha ben yeni n11 den 12aylık plus card aldım. İndirim ile 151 tl ye geldi ayretten 6 ay taksit yaptım. Tr plus içinmiş. İhtiyacı olan 6 taksit yapmak isteyen alabilir. N11 de yüzde 11 indirim var.

• 1yıllık us plusı 230 liraya satan insan var garip valla

http://urun.n11.com/sony-playstation-4/ps4-plus-card-1-yil-P55181847
  • quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

1yıllık us plusı 230 liraya satan insan var garip valla

http://urun.n11.com/sony-playstation-4/ps4-plus-card-1-yil-P55181847

Ben zaten tr plus alacaktım 151 tlyi 6 takside böldüm tr plusdan taksitle 12 ay üyelik almak isteyen kaçırmasın

• Arkadaşlar bu üyelik kartı İstanbul'daki sony center larda satılıyor mu?
    Acil almam lazım
    Gerizekalı ps4'ten her zaman yenilediğim üyeliği kredi kartlarının hiçbirini kabul etmediği için yenileyemedim
    çıldırıcam yakında
  • Digitali 150 ise somut ürünü bunlar 300e satar demedi demeyin

• berkay_53 kullanıcısına yanıt
    Soyguncu bunlar soyguncu, dijitali 150 burda 200, ahlaksız bunlar sonra iflas edince bebek gibi ağlarlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlara para vereceğime, elin gavur psnlere para kazandırırım. İnşallah batarlarda bizde rahatlarız. Kendi ülkemizde ne oyun ne ps plus üyelik alamıyoruz şaka gibi. Nasıl bir ülkeyiz arkadaş kim kimi kazıklıyor anlamadım ki.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.