Şimdi Ara

Ps Vita Homebrew Rehberi (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ffrisby Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
506
Cevap
40
Favori
44.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam cevapların için teşekkür ediyorum. Cihazın heyecanoyla konu başlığını görünce direk içimi döktüm sonradan okudum rehberi 😂 dediğin gibi kafamdakilerin yanıtını buldum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar forumu çok meşgul ettim farkındayım. Kusura bakmayın. Ancak işlemi yapmak için nereye baktıysam bakayım psn hesabını açmak gerekiyor. Ben giriş yapmaya çalıştığımda "Siatem yazılımını güncellemeniz gerekir." Gibi bir uyarıyla karşılaşıyorum. Cihazım 3.67 sürümünde şimdi burada sistem yazılımını güncelle dersem direk cihazı 3.71 yapar mı ? DNS i değiştirdim bu arada buna rağmen bu ekran çıkıyor.

Ps Vita Homebrew Rehberi

• berkaysonat kullanıcısına yanıt
    konsolu formatlayip internet baglantisi olmadan bu islemi yapmak mumkun. ayrica qcma diye bir yontemlede bunu yapabilirsiniz. cihazi sattigim icin deneyip ekleyemiyorum konuya. daha once de konusulmustu.

Tech Jamesyoutube
    Install PS VITA H-encore² 3.71/3.72 Custom Firmware! (3.65 - 3.72)
    https://www.youtube.com/watch?v=EFZXHo27ydA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetinodinson -- 28 Ağustos 2019; 23:48:2 >

• Valla ellerine sağlık güzel hazırlanmış
  • Yarın 3.71 slim vita alacağım ve bu aleti 3.65 kalıcı hack +enso ve pkgj yüklemek istiyorum storedan oyun indirebilmem için yapmam gerekenler neler arkadaşalr
    Videolarda görüyorum hep jbli cihazlar galiba jb yapmayı anlamadım 3.71 için bu dediklerimi sağlamak için neler yapmalıyım arkadaşlar sıra sıra yazabilecek biri var mı

• sthetixyoutube
    Installing HENKAKU on PS VITA 3.72 and downgrading with MODORU to 3.65 - UPDATED GUIDE
    https://www.youtube.com/watch?v=K6YJp3hE99c&feature=youtu.be

Burda anlatılmış sıfırdan alıp yapmak isteyenler için. Bende çekecem kısmet olursa sırf uşraşmasın vatandaş

• vita son haftalari hareketli gecirdi ancak artik bir vitam yok. bu nedenle konuyu ne guncelleyebiliyorum ne ditleyebiliyorum. konuya eklememi istediginiz bir kisim varsa ve sayet hazirlanmis ise seve seve eklerim.
  • 3.69 versiton bir vita sahibi oldum :) 3.72 çıkmış veraiyon düşürme ve kırma için harıl harıl kaynak arıyorum. Şimdiye kadar ps2 ps3 psp kullandım. Elimde jxd s192k var çin konsolu :) birde psvita eklendi. Ps3 ve ps vita haricinde kırma işleminde beni heyecanladıran konsol olmadı :)

• bayfresh B kullanıcısına yanıt
    Attığım videoya bakıp yapabilrisin rahatlıkla

• Arkadaşlar merhaba 3.68 henkaku yüklü ps vitadan psn e baglanmak istedigimde sistem yazilimi guncellemesi istiyor varmi dir bunun bir cozumu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsbrk -- 16 Eylül 2019; 23:50:0 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ayarlardan cihazın versiyonunu 3.72 gösterebilirsin henkaku ayarlarına gir orda spooffing versiyon diye bir yer var orasını 3.72 yap

• s_demirci_53 kullanıcısına yanıt
    Yaptım fakat bu seferde bu hesapla ilişkilendirilmiş hesap ile giriş yapmanız gerekiyor diyor ne yapmalıyım. Galiba fabrika ayarları ve bicimlendirmw gerekiyormuş ama henkaku falan hersey silinir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsbrk -- 17 Eylül 2019; 17:23:55 >
  • Arkadaslar Tesekkurler simple account switcher programiyla hallettim sonunda

• Arkadaşlar bu ux0 haricindeki dosyalae cihazın kendi hafizasi midir onlari silsem birsey olur mu Ps Vita Homebrew Rehberi

• quote:

Orijinalden alıntı: gsbrk

Arkadaşlar bu ux0 haricindeki dosyalae cihazın kendi hafizasi midir onlari silsem birsey olur mu
    Silersen cihaz brick olur

• Arkadaşlar pkgj 051 sürümünde oyun indiremiyorum

Ps Vita Homebrew Rehberi bu hatayı veriyor ne yapmam lazım ? Yardımcı olursanız sevinirim

• amonephis kullanıcısına yanıt
    Hallettim sorun düzeldi bu arada rehber iyi ki var yazanın tekrar ellerine emeğine sağlık

• Merhaba arkadaşlar sony ile flow arasındaki bu güncelleme çekişmesi devam edecek mi sony ne kadar daha vitanın peşini bırakmayacak ? hiçbir yenilik özelllik oyun vs getirmediği halde neden hala vitayı güncellemeler ile rahatbırakmaz bu sony anlamadım gitti sizce sebebi ne???
  • Ps vitada batarya kalibrasyonu nasıl yapıyoruz var mı bilen surum 3.68

H.encore aktif iken kupa kazanmanin yolu var midir cihazi ilk aldigimda kupa kazanabiliyordum fakat şu an kupa alamiyorum kupa kazanamazsiniz uyarisi veriyor oyuna giriste

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsbrk -- 30 Eylül 2019; 12:47:15 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.