Şimdi Ara

PS2'DE MP3 DİNLEMEK , DİVX OYNATMAK, HATTA JPG RESİMLERE BAKMAK!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu forumda bu konu en az 5 defa açıldı. Kimse cewap wermedi. Ben de biçok yabancı siteleri kurcaladım. Sonunda anladım ve her türlü detayını kawradım. Şimdi bunu size anlatmak istiyorum. Bildiğiniz gibi ps2 de sadece DVD izlenebilir. Ancak ; bir media player sayesinde aklınıza gelecek bir çok şeyi yapabilirsiniz.

İlk olarak bunu yapmanızın 2 yolu olduğunu belirteyim. Eger bi film düşkünüyseniz we böle bi koleksiyona sahipseniz ; yani cd lerde yazılmış halde bulunan biçok fiminiz warsa ; PS2 yi PS2reality programıyla sadece BİR defa boot ederek bundan sora her türlü vcd divx izleyeblir mp3 dinleyebilir jpg bakabilir hale gelebilirsiniz. Ancak bunun için gerekli olan PS2reality CD-İMAJI çok büyük bi boyutta üstelik kaynaklar çok kısıtlı. Ancak emule de bikaç kişide bulabilirsiniz.

İkinci yol olaraksa ; gene PS2reality programını kullanacaız ancak bunun yanında CDGENPS2 adlı bi program bize yardımcı olacak. Bu yolu kullanırsanız ; filmi bu programla yazmanız gerekicektir. Bu yolda her filmi 2 mblık bi program kullanarak yazmanız gerekir.

Birinci yol zaten gayet açık. emule de PS2reality die aratırsanız ancak unutmayın cd imajı olacak. indirin. cd ye yazın ps2 yi bu cdyle açın. basit kurulum ekranını geçin. BİTTİ. yeni ps2 dünyasına hoşgeldiniz

• admin bu konu nası açıldı bilmiyorum yanlışlıkla oldu sanırım. silersen sewinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi contdracul -- 3 Haziran 2006; 11:18:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.