Şimdi Ara

PS2 EMULATÖR OYUNLARINA TÜRÇE YAMA YAPILABİLİR Mİ?

Bu Konudaki Kullanıcılar: iCankat
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Playstation 2 Emulatöre rom lar çoğu ingilizce ve japonca bu romlara türkçe yama yapılabilir mi ya da türkçe yamalı halleri varmı?

• Selamlar :)

Ben genelde ps2 oyunlarının bazılarına yama yapıp ps4 konsolu için paylaşıyorum. Şu ana kadar RE 4 ps2 ve GTA SA ps2 oyunlarının yamalarını yaptım. PS2 İso dosyalarını açan programlar çok kolay bir şekilde bulunabilir. Yama yapacak arkadaşlara power iso programını önerebilirim. Yama dosyasını iso dosyasının içine attıktan sonra farklı kaydet yapmaları gerekiyor. Mevcut iso dosyasının üzerine kayıt yapılırsa, oyun açlımaz. Farklı kaydet yapıp yeni bir ps2 iso dosyası oluşturulması gerekiyor. Eski nesile pek ilgi olmadığı için sadece bu 2 yamayı çıkardım. Belki silent hill origins için de bir yama hazırlayabilirim.

• Yapılabilir. Türkçe yamalı olarak hangi ps2 oyunlarının var hangilerinin yok bilmiyorum ama yama yapılabiliyor. PSP de gowların tr yamaları vardı onu biliyorum.
  • Gow ve silent hill 2 yi zamanında oynamıştım. Hadda sh1 ide emilatörle tr olarak oynadım. Ps oyunlarını çeviren bir site var. Oraya konu açarsanız yardımcı olurlar. Mcps4 dü sanırım sitenin adı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar :)

Ben genelde ps2 oyunlarının bazılarına yama yapıp ps4 konsolu için paylaşıyorum. Şu ana kadar RE 4 ps2 ve GTA SA ps2 oyunlarının yamalarını yaptım. PS2 İso dosyalarını açan programlar çok kolay bir şekilde bulunabilir. Yama yapacak arkadaşlara power iso programını önerebilirim. Yama dosyasını iso dosyasının içine attıktan sonra farklı kaydet yapmaları gerekiyor. Mevcut iso dosyasının üzerine kayıt yapılırsa, oyun açlımaz. Farklı kaydet yapıp yeni bir ps2 iso dosyası oluşturulması gerekiyor. Eski nesile pek ilgi olmadığı için sadece bu 2 yamayı çıkardım. Belki silent hill origins için de bir yama hazırlayabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castellanos -- 13 Aralık 2019; 15:13:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• God of war 1-2 nin yaması varsa süper olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.