Şimdi Ara

ps2 oyunlarına aç bu arkadaşınıza yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben ps2 alıcam ve ps2 oyunları konsunda pek bi bilgim yok sizden tek isteğim bana ps2 nin en iyi oyunlarından 10 tanesini tavsiye etmeniz hangi dal olduğu fark etmes en iyileri olsun

• Resident Evil 4

Resident Evil Code Veronica

Metal Gear Solid 2

Metal Gear Solid 3

Devil May Cry 1

Devil May Cry 3

God of War

Black

Tenchu

Simdilik aklıma gelen bunlar ve daha bircok kaliteli yapım var arkadasım Ps2 de oyun bitmez.
  • onimusha serisi unutulmamalı :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Resident Evil

Resident Evil 4

Resident Evil Code Veronica

Metal Gear Solid 2

Metal Gear Solid 3

Devil May Cry 1

Devil May Cry 3

God of War

Black

Tenchu

Simdilik aklıma gelen bunlar ve daha bircok kaliteli yapım var arkadasım Ps2 de oyun bitmez.

arkadas olayı bitrmiş saten gerisi sana kalmış hangisini istersen oynıyabilirsin ama god of warı mutlaka al derim ondan sonrada metal gear solid oneririm

splinter cell olabilir,tabiki winning eleven 10,gun diye bi oyun var,gta serileri,godfather,

cok oyun var ps2de yaa hangisini sayıyım ama son gunlerde bully oynuyorum ben can sıkıntısı var birazda o yuzden
  • Bunlar dısında yukarda arkadas belirtmis Onimusha gibi mükemmel bir yapım daha var.Onimusha oyunuda Re ve Dmc nin usta yaratıcısı Mikaminin zekasından cıkmıs bir oyundur.
  • ıco,gt 3 ve 4, forbitten siren ve tabiki we serileride unutulmamalı bence gerisi boş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.