Şimdi Ara

ps3 anakart tamiri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde ps3ün ilk versiyonu cıhaz var malesef cıhaz 3 4 ay önce bozuldu. cıhazı istanbul ankara samsun a gönderdim hepside anakartında problem olduğunu söledi ve tamir edemediler. sizlerin önerebleceği güzel bi tamirci veya ikinci el anakart alabileceğim yer varmı. birde ebayda cok makul fiyatlara anakart mecvut acaba oradan birtane alsam cıhazda uyum sorunu yaratırmı. yadımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

• aklıma şöyle bir şey geliyor, ebay da ucuz ps3 anakartı niye satılsın ? anakart ps3 den bağımsız satılan birşey değil, ps3 de de genel olarak 2 tip arıza var, biri blu-ray diğeri anakart. blu-ray bozulursa basit iş, herhalde lens gitti diye kimse anakartı hurdadan vermez. ebaydakiler de bozulmuş anakart veya bir şekilde bozulup tamir edilmiş anakartlar olabilir bence dikkatli ol. türkiyede yapan yer varsa daha iyi olur gibime geliyor.
  • valla bende öle biyer arıyorum. lens zaten yeni değişmişti. valla sanırım bazı bortlarda benimki gibi görüntü sorunu var yeni gördüm. acaba hepsimi sorunlu. ps3 tamiri yapan önerebileceğiniz bir yer varmı. anakart onarılmasa da değişimini, tamirini yapabilecek biyer.

bu rada ebaydaki linklerde burada pen ingilizcem olmadığı için anlayamadım.
    http://shop.ebay.com/items/_W0QQ_nkwZps3Q20motherboardQQ_armrsZ1QQ_fromZR40QQ_mdoZ
  • rastgele 2 tane ilana baktım ikisindede çok hoş şeyler söylemiyor,

biri diyorki, ben size donanımı gönderiyorum, ama kısıtlı imkanım olduğu için test edemiyorum, donanımın çalışıp çalışmadığının sözünü veremem diyor.

diğeride bluray sürücüsü çalışmıyor, ps3 oyunları çalıştırmıyor diyor, sadece psn den indirilen oyunları ve demoları oynayabiliyormuşsun.

walla tamirci bulamazsanız bence yeni bir konsol arayışına girin, eskisinide bir köşeye koyun, eninde sonunda imkanlar çoğalır, birileri tamir etmeye başlar ozaman çift konsolunuz olmuş olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chakir -- 17 Eylül 2008; 7:06:04 >
  • hmm sağolun hocam ilginiz için teşekkür ederim. aslında iki konsol almayıda pek istemiyorum çünkü bu cıhazı ilk çıktığı zaman almıştım ozaman da bi dünya para vermiştim tekrar konsola para bayılmak istemiyorum tamir olursa yaptıracam yoksa xbox360 var onunla idare ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.