Şimdi Ara

PS3 CAFE AÇMAYI DÜŞÜNÜYORUM YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İYÜ GÜNLER PS3 CAFE AÇMAYI DÜŞÜNMEKTEYİM YALNIZ PS3LER HAKKINDA PEK BİLGİ SAHİBİ DEĞİLİM.İLERİ DÜZEYDE BİLGİSAYAR BİLMEME RAĞMEN.1 ORJİNAL OYUNUN 5TANE CİHAZDA ÇALIŞTIĞINI DUYDUM DOĞRUMUDUR DİE SORMAK İSTEDİM.VE PS3ÜN PÜF NOKTALARI NELERDİR KOPYA OYUN ÇALIŞTIRMAKTA SIKINTI YAŞANDIĞINI ZANNEDİYORUM Kİ ORJİNAL OYUNDA PAHALI BU DURUMDAN Bİ ÇIKIŞ YOLUMUZ YOKMU.ORJİNAL OYUNLARLA ÇOK MALİYETLİ Bİ İŞ OLUYOR.YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM

• Öncelikle bu işe girmemenizi öneririm.Çünkü her kafe açan maliyeti kurtarınca kapatıyor.Orjinal oyun online kod olayı vs. yok ise sınırsız makinede kullanılır.O 5 kişi PSN den alınana oyunlardaydı.Ama o da kısa süre önce 2 kişiye indi.
  • ben hiç girmemenizi onerırım yukarda yazıldığı gibi çok zor iş
  • Çok iyi bir yer bulmanız lazım fakat böle yerler çoktan kapışlmıştır ve arkadaşların dediği nedenşlerde var tabi.
  • Çok zor bir iş ama parayı kıran yerlerde var İzmir de bir yerde kafenin bir bölümünü stüdyo gibi dizayn edip Guitar Hero - Rock Band gibi tüm müzik oyunlarını ve ekipmanlarını doldurmuşlar sırf ondan para kırıyorlar.
  • İleri düzeyde bilgisayar biliyosanız PS kafe yerine internet kafe açmanızı tavsiye ederim.Çünkü PS kolaydır.Takarsın televizyona oynarsın ama bilgisayar öyle değil.Formatı var , oyun yüklemesi , kracki var , virüsü var cart curt ...Adam bilgisayardan anlamaz açar internet kafeyi.Başta bilgisayarcı her türlü konuda destek olur.Bilgisayar satacak ya.Adam baştan iyi iş yapar ama sonradan problemler çıkmaya başladıkça bilgisayarcısı yüzüstü bırakır.Adam bir sürü virüslü bilgisayarla kafayı sıyırıp en sonunda devredip kurtulur.Yıllardır bu işlerin içerisindeyim.Vaziyet bu.Benim gibi kimseye muhtaç olmadan bilgisayarlarının her türlü bakımını yapabilecek düzeydeysen senden kralı yok.Her türlü rekabet edersin.Diğer kafeler virüslerle uğraşırken sen keyfini çıkarırsın.Ama PS3 açarsan belki bulunduğun bölgede başlarda iyi iş yaparsın.Sonra biri gelir yakınına dükkan açar , fiyatı da bi güzel kırar.Böylece topluca kepenk kapatırsınız.Ama bilgisayar olayında iyi anlıyosan fark yaratabilirsin.PS3'te nereye gitsen herşey aynı.Fark yaratacak bi durum yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuru Altı Pilav

Öncelikle bu işe girmemenizi öneririm.Çünkü her kafe açan maliyeti kurtarınca kapatıyor.Orjinal oyun online kod olayı vs. yok ise sınırsız makinede kullanılır.O 5 kişi PSN den alınana oyunlardaydı.Ama o da kısa süre önce 2 kişiye indi.

İşini güzel yaparsan herzaman kazanırsın zaten bu hayatta kolay olan birşey yok,ben Izmirde yaşıyorum,oturdugum yerde bildigim 3-5 ps3 cafe var,bazıları 5 yıldızlı otel gibi,koltuklarından dukkanın dizaynına kadar her sey mukemmel,15 makina sabah aksam kapalı gise oynuyor adamlar,acan herkes kaybediyor diye birşey soz konusu degil,işini bilen adam kazanıyor parasını...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingman29

İleri düzeyde bilgisayar biliyosanız PS kafe yerine internet kafe açmanızı tavsiye ederim.Çünkü PS kolaydır.Takarsın televizyona oynarsın ama bilgisayar öyle değil.Formatı var , oyun yüklemesi , kracki var , virüsü var cart curt ...Adam bilgisayardan anlamaz açar internet kafeyi.Başta bilgisayarcı her türlü konuda destek olur.Bilgisayar satacak ya.Adam baştan iyi iş yapar ama sonradan problemler çıkmaya başladıkça bilgisayarcısı yüzüstü bırakır.Adam bir sürü virüslü bilgisayarla kafayı sıyırıp en sonunda devredip kurtulur.Yıllardır bu işlerin içerisindeyim.Vaziyet bu.Benim gibi kimseye muhtaç olmadan bilgisayarlarının her türlü bakımını yapabilecek düzeydeysen senden kralı yok.Her türlü rekabet edersin.Diğer kafeler virüslerle uğraşırken sen keyfini çıkarırsın.Ama PS3 açarsan belki bulunduğun bölgede başlarda iyi iş yaparsın.Sonra biri gelir yakınına dükkan açar , fiyatı da bi güzel kırar.Böylece topluca kepenk kapatırsınız.Ama bilgisayar olayında iyi anlıyosan fark yaratabilirsin.PS3'te nereye gitsen herşey aynı.Fark yaratacak bi durum yok.

açmayı düşündüğüm yer 60mtr kare 15 pc ve 7 playstation 3 düşünüyorum yerim buna müsait.pcyi ileri düzeyde bilirim pc toplama format bakım gibi konularda ileri düzeyde anlarım zaten pcleri kendim sipariş verip kendim toplamayı düşünüyorum.tüm bilgisayarlarıda ben kurarım o bilgiye sahibim.virüsle ilgili pek sıkıntı yaşamayacağımı düşünüyorum tüm pcler deepfreezeli olacak.bulunduğm bölgede ps3 yok yalnız 2 var oda bi cafe içinde 4-5adet.potansiyelde yüksek.fiyat konusunda ps2 2liradan oynatılıyor bende aynı fiyattan ps3 ü vermeyi düşünüyorum.tek sıkıntım ps3de kopya oyun çalışıp çalışmadığı.kimisi sürümden sürüme farklılık gösteriyor diyor.zaten ps3de pes 2012 1sene beni idare eder ama birsonraki sene 7 ps3 de yaklaşık 150 liradan 1000lira civarında para yaparki bu birtane yeni oyun için bununda altından kalkılmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Einstein was here

ben hiç girmemenizi onerırım yukarda yazıldığı gibi çok zor iş

internet cafe bilgi olduktan sonra kolay bi iştir.zaman ayırmak gerekir oda 5-6ayda bir format atarsın bi gününü ayırırsın oda altından kalkılır.benim yaşadığım sıkıntı ps3lerde orjinal oyun oynatırsam kazandığımı oyunlara veririm bi karım olmaz
  • Ps3'ler de yazilimsal olarak kirilabiliyor. Orjinal oyun almana gerek yok. Hem bd cizildi aman o oldu bu oldu derdi de olmaz.maliyetten de kirarsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuru Altı Pilav

Öncelikle bu işe girmemenizi öneririm.Çünkü her kafe açan maliyeti kurtarınca kapatıyor.Orjinal oyun online kod olayı vs. yok ise sınırsız makinede kullanılır.O 5 kişi PSN den alınana oyunlardaydı.Ama o da kısa süre önce 2 kişiye indi.

online oyuna gerek olacağını düşünmüyorum.zaten ağırlıklı olarak pes ve fifa oynanacaktır.tabi farklı oyunlarda oynamak isteyen olacaktır.en iyi ihtimalle araba yarışıda bulundurabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zala

Ps3'ler de yazilimsal olarak kirilabiliyor. Orjinal oyun almana gerek yok. Hem bd cizildi aman o oldu bu oldu derdi de olmaz.maliyetten de kirarsin.

bu işi yapan bi firma yada mağaza bilgisi arıyorum en azından irtibata geçebilmek için bi bilginiz varmı bu konuda benimde aradığım tam bu kopya oyun orjinalin altından kalkılmaz
  • Baştan kolaya kaçıp, illegalliği arıyorsun,dürüst ve ilkeli çalışmak gerekir,esnaflık adabı budur,millet yamuk çalışıyor diye sen de o yollara girme,legal yoldan ekmek peşinde koş.

Zaten bu iş ülkemizde kanuni açıdan adam akıllı denetlense idi,sadece bu işi bilen düzgün kişiler uğraşacak ve iş ayağa düşmeyecek,paralelinde kalite de düşmeyecekti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faho

Baştan kolaya kaçıp, illegalliği arıyorsun,dürüst ve ilkeli çalışmak gerekir,esnaflık adabı budur,millet yamuk çalışıyor diye sen de o yollara girme,legal yoldan ekmek peşinde koş.

Zaten bu iş ülkemizde kanuni açıdan adam akıllı denetlense idi,sadece bu işi bilen düzgün kişiler uğraşacak ve iş ayağa düşmeyecek,paralelinde kalite de düşmeyecekti.

güzel diyorsunda hangimiz illegallik yapmıyoruz öyle insanlar kaldımı ! dürüst çalışırsam bedava hizmet vermiş olacağım verilen hizmetin bi karşılığı olmalı 7 pcde pes 2012 orjinal oyun bin lira yapar.7de fifa 2012 aldık diyelim bin lirada onlara gider 2bin lira her sene de bu oyunlar yenilenecek güncel versiyonu alalım dersek aynı parayı tekrar verecem.kaş yapalım derken göz çıkarmaya gerek yok.

• http://forum.donanimhaber.com/m_45560637/mpage_1/f_/key_//tm.htm#55551230

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REAL MADRID -- 18 Aralık 2011; 13:19:02 >
  • şunu unutmayın pes ve fifanın yeni serilerini korsan olarak oynayamazsınız ps3te. 2011 oyunlarını oynarsınız ancak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.