Bir ihtimal diyelimki baharda çıktı PS3, 5-10 tanede çıkış oyunu olsun, her ne kadar hiç birşey daha görmemiş olsakta...
Bu E3 teki Killzone2, Motorstorm gibi CG movielerle "ahanda oyunlarımız böyle olacak" dedikleri oyunlarıda biliyorsunuz ve şüphesiz Xbox360 oyunlarına laf edenlerde bunlar gibi oyunlar bekliyorlar...
Soru basit, çıkış oyunları bunlar gibi olmazsa , şu anki X360 oyunları gibi olursa (grafik açıdan bahsediyorum) , burada günlerdir X360 oyunlarına "nextgen degil, böyle grafik olmaz vs vs " diye konuşanlar ne düşünecekler, ne diyecekler bunu merak ettim...
Ben bir tane yazayım
"Bunlar çıkış oyunu kardeşim, gayet normal, 2-3 sene sonra yaparlar..."
Ama bu tez X360 için geçerli degildir bu arkadaşlar için, orasıda ayrı bir mevzu
ya olum git ya sen bi yüzünü yıka bi istirahat et bırak boş işler bunlar
evet ne düşünürsün devil , ne hissedersin ? Kaçmadan, kıvırmadan
Killzone2, Motorstorm gibi çıkmadı oyunlar ne olur tavrın ? Acaba PS3 den ses seda olmamasının sebeplerinden biri bu olabilirmi ? O kalite yakalanamamış olabilirmi ? Developerlar böyle büyük bir beklenti içine sokuldukları için sıkıntıda olabilirmi ?
Çalıştır saksını biraz..Haydi
iyide şaşılacak bişey olmazki
zaten ben call of duty 2 ve quake 4 olayınıda anlamıyorum millet demişki benim pc dekinin aynısı bi kere bu kısım yalan olay şu
bu 2 oyunda günümüzün standartlarına göre yapılmış oyunlar yani cof 2 xbox 360 da neyse son sistem pc dede aynı olur burda eleştilecek konu xbox 360 ın değil oyunun performansı
atıyorum 2007 de fifa 07 çıkacak e siz sanıyormusunuz ki çok farklı olacağını x 360 da ps3 d ehepsi birbirinin aynı olacak ben o konuda xbox 360 ı eleştirmiyorum...
tam tersine
halo 3 ninja gaiden 2 jade empire forza motorsport vsvs
bu oyunlardan patlama bekliyorum
ps3 zaten xbox 360 dan güçlü makine heralde buna kimsenin itirazı yok...
bak killzone yi falanda boşver ama motor storm un o gösterdikleri kadar iyi olacağını zannetmiyorum yani eğer öyle olacaksa yemem içmem bi hdtv alırım
Neyse, esas konu, o Killzone ve Motorstorm kalitesi yakalanmazsa ne olacak ? PS3 güçlü deniyor evet..Parça bazında konuşuldugunda Cell süper işlemci deniyor.Daha kapalı kutu, komplike işlerde ne yapacak bilmiyoruz
RSX in Xenos dan zayıf olduguna eminim.Mimarisi ve yarı sayıda pipeline lardan dolayı benim düşüncem bu.Xenos daha ileri teknoloji duruyor
Cell ve SPU lar birlikte nasıl çalışacak ? Performans ne olacak vs vs vs Bir sürü bilinmeyen var..Bende bunları çok merak ediyorum, ama Sony de inatla birşeyler koymuyor..Sabırla bekliyoruz
Benim şahsi düşüncem, oyunlar arasında bariz farkların olmayacağıdır.Bence öyle olacak. Ancak exclusive oyunlar belirleyecek olayı gibi geliyor..
dostum o konuda sen ne biliyorsan bende onu biliyorum ama cell ve ps3 ile ilgili en taze haberlere
2 konsol arasında performans olarak belirgin bi fark olacağını hiç sanmıyorum. bence tercihleri fiyat ve exclusive oyunlar belirleyecektir. sony xbox 360'ın altında bi makne çıkartırsa tamamen yok olacağını biliyo o yüzdende kötü bi makine asla çıkartmıyacaklardır ncak knsolun çok pahalı olacağına hiç şüphe yok.....
masterchief
hayatını psyı karalamak uzere adamış bı abımız.Onun için x box berbatta olsa ıı der fazla surtuşmeye gırmeyın.Sınırden kasılırsınız
Neyse, esas konu, o Killzone ve Motorstorm kalitesi yakalanmazsa ne olacak ? PS3 güçlü deniyor evet..Parça bazında konuşuldugunda Cell süper işlemci deniyor.Daha kapalı kutu, komplike işlerde ne yapacak bilmiyoruz
RSX in Xenos dan zayıf olduguna eminim.Mimarisi ve yarı sayıda pipeline lardan dolayı benim düşüncem bu.Xenos daha ileri teknoloji duruyor
Cell ve SPU lar birlikte nasıl çalışacak ? Performans ne olacak vs vs vs Bir sürü bilinmeyen var..Bende bunları çok merak ediyorum, ama Sony de inatla birşeyler koymuyor..Sabırla bekliyoruz
Benim şahsi düşüncem, oyunlar arasında bariz farkların olmayacağıdır.Bence öyle olacak. Ancak exclusive oyunlar belirleyecek olayı gibi geliyor..
sen sadece verihattı olarakmı değerlendiriyorsun o gpu ları.
neyse hele bir su yüzüne çıksın şu rsx iyice o zaman ne diyeceksin bakalım şimdi hiçbirşey demiyorum.
(ama xenon un rsx den üstün olduğunu yazmışsın ya sadece gülüyorum )
Şuna bakalım bence. Sony bu zamana kadar ne konuda söz verdi ve hangilerini yerine getirdi??
Sony'nin hiç bir zaman insanlara büyük bir hayal krıklığı yaşattığını görmedim. Eğer dediğin gibi grafikler bu kadar iyi çıkmazsa sony gerçektende çok zor bir duruma düşer. Ama emin olun böyle birşey olmayacak. Gösterdiği oyunlar izlediğiniz grafik kalitesinde olacak.
Bu arada xbox360 ozamana kadar oldukca oturmuş bir konsol olur. 360'ın gücünüde görürüz.
quote:
Orjinalden alıntı: MEN@MEN
Şuna bakalım bence. Sony bu zamana kadar ne konuda söz verdi ve hangilerini yerine getirdi??
Sony'nin hiç bir zaman insanlara büyük bir hayal krıklığı yaşattığını görmedim. Eğer dediğin gibi grafikler bu kadar iyi çıkmazsa sony gerçektende çok zor bir duruma düşer. Ama emin olun böyle birşey olmayacak. Gösterdiği oyunlar izlediğiniz grafik kalitesinde olacak.
Bu arada xbox360 ozamana kadar oldukca oturmuş bir konsol olur. 360'ın gücünüde görürüz.
evet sony ne dediyse yapan bir firmadır.
cell işlemcisinin multitasking uygulamalarda başarılı olduğu söyleniyor.devrim getiren özelliği de buradan kaynaklanıyor.örneğin bilmemkaç tane dvd görüntüsünü aynı anda oynatması gibi.singletask uygulamalarda örneğin 3d oyun gibi lineer uygulamalarda o kadar şaşılacak bir yanı yok.
tahminimce grafiksel açıdan xbox360 dan bir farkı olmayacak ama gerçekçi fizik motoru kullanan oyunlara bayaaa bir etki edeceğini düşünüyorum.
herhalde bu cell işlemcisi doom3 e benzeyecek.doom3 nasıl grafik motoru satılsın diye yapılmıi bir oyunsa ps3 de cell işlemcisi reklamı amaçlı bir konsol olacakmış gibi gözüküyor.
quote:
Orjinalden alıntı: tugay17 evet sony ne dediyse yapan bir firmadır.
Atma bizim oğlan...
Sony
"PS2 75 milyon poligon gösterecek, baharda çıkacak, Toy Story kalitesinde oyunlar oynayabileceğiz.."
Sonuç
"8-9 milyon poligon, 6 ay gecikmeli çıktı, Toy Story mi ahahah"
Sony
"PSP 333Mhz işlemcili olacak"
Sonuç
"222Mhz işlemci"
PSOne ? hatırlamıyorum...
PS3 ?
Sony "Cift dual screen destekleyecek, router lı olacak, aha böyle grafikler olacak (CG movieleri gösteriyor), Bahar 2006 da çıkacak vs vs vs"
Sonuç "Çift dual ekran desteği kalktı, tek HDMI çıkış olacak, router kaldırıldı, olmayacak..Grafikler ? Who knows ? Bahar 2006 da çıkış ? Who knows ?"
Tugaycım her sözünü yerine getirir istisnasız
ony
"PS2 75 milyon poligon gösterecek, baharda çıkacak, Toy Story kalitesinde oyunlar oynayabileceğiz.."
Sonuç
şu kısım tamemen uydurma oyun sitelerinin uydurması sony ile alakası yok
ps3 olayı hala muamma orda da kesin bişey yok...
ama asıl söz tutmakla ilgiliyse bana microsoft xbox çıkarken o gösterdiği kadınla robotun hesabını versin
quote:
Orjinalden alıntı: masterchief
quote:
Atma bizim oğlan...
Sony
Sonuç
Sony
Sonuç
"222Mhz işlemci"
PS3 ?
Sony "Cift dual screen destekleyecek, router lı olacak, aha böyle grafikler olacak (CG movieleri gösteriyor), Bahar 2006 da çıkacak vs vs vs"
Sonuç "Çift dual ekran desteği kalktı, tek HDMI çıkış olacak, router kaldırıldı, olmayacak..Grafikler ? Who knows ? Bahar 2006 da çıkış ? Who knows ?"
konu xbox ile rekabet olunca sony dediklerini yapacaktır..
o zaman xbox ve MS e çok şey borçlusunuz demeyemi geliyor
Masterchief Psp 333mhz işelmciye sahip. 222 mhz değil. Şu anki oyunlar 333 mhz kullanmadıkları için 222mhz ile çalışıyor. İstersen arttıtarbiliyorsun.
quote:
Orjinalden alıntı: masterchief
quote:
Atma bizim oğlan...
Sony
Sonuç
Sony
Sonuç
"222Mhz işlemci"
PS3 ?
quote:
Orjinalden alıntı: tugay17
quote:
sadece gülüyorum bu sözüne
bi PS2 ye ve PSP ye bak bakalım sözlerini ne kadar tuttular......
quote:
Orjinalden alıntı: chris
quote:
Orjinalden alıntı: tugay17
quote:
sadece gülüyorum bu sözüne
bi PS2 ye ve PSP ye bak bakalım sözlerini ne kadar tuttular......
Gülmek güzeldir kardeş. Gülmeye devam et.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme