Şimdi Ara

PS3 de HD filmleri (.mkv dosyalarını) oynatma (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
1
Favori
20.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende zaten alt yazi islemi icin dedim neroyu kullanin hem nero her formati her formata ceviriken alt yazi gomme isinide yapabilir
    ama sadece converter icin bu programi yada bir cok program kullanilabilir bird ebu prgram dedigin gibi sadece mkv leri mp4 e ceviriyor
  • convert - altyazı gömme filan unutun 1 yaptın 2 yaptın 3 de hadi len der insan 4.7 GB filme altyazı gömülürmü...

fırına döner o bilgisayar hele laptop baya alev topu olur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Haydoot

convert - altyazı gömme filan unutun 1 yaptın 2 yaptın 3 de hadi len der insan 4.7 GB filme altyazı gömülürmü...

fırına döner o bilgisayar hele laptop baya alev topu olur...

+1

altyazı işi bir şekilde firmware ile çözülmeli, yoksa yapılan iş hamallık...
  • Bende bu yazilimi ilk defa denedim bu aksam en yeni bolum Lost ve Smallville yi cevirdim her biri yaklasik 1.1gb olan dosyalar sonuc harika oldu.USB thumb stick ile :PS3/VIDEO klasorunu olsuturup cihaza gosterdim yerini hatta lostu hdd yi kayit ta ettim goruntu vb mukemmel her anlamda performansindan cok memnun kaldim.Bundan sonra laptopu baglamayi dusunmuyorum tv ye (Laptop ustunden seyrediyordum mkv leri : DVI-HDMI donusturucu ile) PS3 optikten reciever bagli sesde gayet iyi.

Bir tek sorunum var : Ne yaparsam yapayim : 4.6 gb lik 30 days of night ve 7 gb civari olan Resident evili ceviremedim : kaynak desktop kayit yeri desktop ta acilmis yeni bir dosya vs ne yaptiysam olmadi bir kere cevirim esnasinda buffer overflow hatasi verdi otekilerindede Split>4 gb isaretli diger hic bir kutucuk isaretli degil yada mpeg2 recode ile Split>4 her ikiside isaretli oldugu halde masa ustunde ayri ayri dosyalari aciyor tam islem bitince ortada hic bir dosya vb kalmiyor.Anlamadim neden oldugunu.
    Fikri olan varsa yazarsa sevinirim.Tam sevindim hevesim kursagimda kaldi ;)

• Hayır ediyor. Fakat 4 GB'tan büyük dosyaları parçalara ayırıyor.

quote:

Orjinalden alıntı: joven

Yorumları yanlış anlamadıysam program 4 gb üzeri dosyaları convert etmiyor...
  • Evet yazilanlara gore 4 gb dan buyuk dosyalari parcalara ayiriyor . Programi C: altına kalsörü ile keyit ettim hiç bir problem yok 4 gb dan dusuk dizi vb ler ile ama gel geleim is 4 gb dan yukari olunca mutlaka olmuyor. Bu arada MBP altında NTFS formatlı Win XP service pack 2 li gayte stabil ve iyi durumda bir işletim sistemi kullanıyorum.XP yi kurdugum partiona 40 gb yer vermistim bos alanda 13 gb civari.
  • programın henüz beta aşamasında olmasının da çıkan hatalarda etkisi var tabii ki,ama çok şükür hata verecekse bile 1 saat sonra vermiyor 5 dk içinde olup olmayacağı belli oluyor :)
  • arkadaşlar ben de çok uzun süredir HD olayına bulaşmış bulunmaktayım . ben pc yi vga ile 106 plazmaya bağlayarak BSPlayerdan izliyorum . HDleri de üyelik alması nerdeyse imkansız olan 2 tane siteden indiriyorum . o yüzden kaynak sıkıntısı çekmiyorum . ps3 için convert edip uğraşmak çok vakit alıyo . pcyi söküp salona taşımak toplam 2 dak. laptopu olanlar ise bağlasın tvye izlesin . ama bazen planet earth gibi belgeseller falan ps3de bulunmasını istiyorum . onlarda altyazıya gerek olmuyo fazla . aslında bi Z-5500 alabilsem hep ps3de izlerim ama şimdilik stereo olarak bağladığım 5.1 ses sisteminden yararlanıyorum . HD görüntü mükemmel . ses de idare ediyo biraz . divx falan izleyemiyorum artık gerçekten . tüm dizileri HD indiriyorum . para vermeye gerek de yok . biraz şans gerekiyo bende üyeliği olan sitelere girebilmek için . ama E-mule u da kullanabilirsiniz HD materyaller için . blu-rayi ya da HD-DVD si çıkan tüm filmler elimin altında olunca süper oluyor . herkese tavsiye ederim . HD ye alışınca normal divxler youtube gibi geliyo . ayrıca normal pc monitöründe izlerken bile gözle görlür bir fark var görüntü kalitesinde . o yüzden plasması olmayanlara bile HD izlemelerini tavsiye ederim .

EKLEME: bu programı deneyeceğim birazdan . ayrıca altyazı gömme işini yapabilen her türlü çevirme imkanı sunan mükemmel bi program var . sürekli gelişmekte . ismi XVid4PSP . Xbox360tan PS3e iPoddan PSP ye kadar her alete uygun convert edebiliyo . altyazı da ekleyebiliyo ama bu işlem bütün videounun elden geçmesini gerektirdiği için 2 saatlik filmde P4 3.0GHz işlemcide yaklaşık 8 saat alır . bu yüzden ya altyazısız PS3ten izleyin ya da altyazılı PCden . XVid4PSP programı için :http://www.winnydows.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merenk -- 16 Şubat 2008; 20:28:19 >

• evet gercekten alt yazi meselesi cok zahmetli yani pc ye yazik gercekten adam gibi tek care yeni firmwareyle alt yazi sorunu cozmeli
  • Altyazi problem degil benim icin yanliz benim problemin benzeri bir kac tane daha yabanci forumlarda gordum : Final dosyanin kayboldugu belirtiliyor aynen bendeki durum.
  • Arkadaşlar alt yazı sorununu hala çözen yokmu MKV dosyaları için.Beklemedeyim.Ben ne yaptıysam olmadı.
  • ben uraşamıorum valla pc'de seyrediorum
  • Onceklikle islerinizde kolayliklar dilerim, ben ki film izlemeye 300 mp4 mb lik filmlerle baslayip taaa orjinal bluraya gecen biriyim, biseyler soylemek isitiyorum, hemen hemen cogu makeleleri okudum, bazilari yaradi isime bazilari hayelden oteye gitmedi yuksek kalitede film izlemek icin!

bizde 3 kurusa 5 kofte pesindeyiz isi soyle ozetliyeyim

ilk dvrip indirdim Transformers i ve gozum gibi usb hdd de muhafaza ediyordum, derken dvd cikti indirdim, arkasindan 3 dvdlik en iyi kalite dedikleri hddvd versiyonu onuda indirdim, sonra blurayrip cikardilar indirdik, ama hepsine de bakinca sinemada aldiim tadi alamadim, sorna dedim ses sistemi yok ondan, abandik z5500 aldik sony ps3 umuz var lcd lazim oda tamam, ama inanin (biliyorsunuz zaten) en ufak bir goruntu sorunu huzurumu kacirdi, hooop gittim transformers bluray aldim!

Sonuc ne mi oldu? onlarca kez dvripini, yeniden onlarca hddvd ve blurayripini izledigim filmin sonunda sinemadan da otesini yakaladim! sinemadan da otesi diyorum cunku istedigin zaman geri al sesi ac kis, problem yok! ve goruntu hayatimin en net olayi idi! anlatilamaz bir durum yani

Ps3 ve altyazi olayina gelince, hem uzun hem kalite (ki arkadaslarimiz dusmese deseler bile) dusuyor malesef, e bizde kaliteyi arayanlar oldugumuz icin ya elimizdeki iel yetincez yada bu sevdadan vazgecip nette ucuz bluray ariyacagiz, o kadar dvd filmlerim var hatta blurayripler, unuttum hepsini kenarda dursun oyle

En son altyazi ekledigim yasak krallik blurayrip ti, pcde sahane goruntu vardi olaganustu goruntu (anakartim amd-atinin 780g anakarti) 4.6 gb lik dosya altyazi ekleme sonucunda ve tum goruntu ve ses kalitesini full yapip ps3 icin cevirdim ve sonuc 2.2 gb lik goruntu yigini, programda pocketdivxencoder! altyazida basarili fakat hd bakimdan daha cok calismalari lazim diye dusunuyorum, bende dizileri ceviriyorum ve guzel oluyor ama yuksek kalitede altyazi ve goruntu kalitesi bozulmadan izlemek istiyorsak sony e ps3 icn altyazi destegi icin mail, tel yagdirmak lazim malesef beklicez hemde cok! neden cok? diyenleri duyar gibiyim, ben blurayi icad eden olsam ve mkv divx i rakip gorsem kendime, asla altyazi destegi vermem! bluray filmlerin satisindan kar kazanan sony bize mkv uzantilar icin altyazi destegu verirmisin? abi ne demek efendim onumuzdeki ilk update ile emrinize amadedir

uzun bir yazi oldu kusura bakmayin gece gece....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vahitbudak -- 26 Ekim 2008; 2:49:17 >

• Sony divx haricinde altyazı desteğini koymak isteseydi çoktan koyardı. Ben umudu kestim altyazılı HD filmleri PS3'te izlemekten. HD playerlara bakmak lazım.
  • valla bluray filmin üstüne film tanımam :) fakat bu tür HD dizileri izlemenin tek yolu da bu, adamlar HD kalitesinde TV'de güncel izlerken, biz anca bunları kayıt edip internete veren yardım sever tabir edebileceğimiz kişilerden alabiliyoruz.

yoksa öldürseler bluray ripli bi film için uğraşmam :D git 500 GB hard disk al, bluray filmi çek öyle izle daha iyi :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: oray

valla bluray filmin üstüne film tanımam :) fakat bu tür HD dizileri izlemenin tek yolu da bu, adamlar HD kalitesinde TV'de güncel izlerken, biz anca bunları kayıt edip internete veren yardım sever tabir edebileceğimiz kişilerden alabiliyoruz.

yoksa öldürseler bluray ripli bi film için uğraşmam :D git 500 GB hard disk al, bluray filmi çek öyle izle daha iyi :)

o adamlardan biri benim :D bakma kardesim sen avrupa hd var da noluyo! her kanal her film hd degil, tecrube ile sabit, norvecte(yasiyorum) hd yayin yapan dijital decoder aldik, adamlara tel aciyorum ( o anda tvyi izliyorum, bir film var ve eminim ve arastirdim da o filmin hddvd veya bluray i cikmamis) diyorum ki; bu yayin simdi hd mi oluyor? karsimdaki az bilmis kisi de heeee! diyor bende diyorum, bu film dvd kalitesinde.... derken beni bi ustu olan sefine bagladi, gerekli aciklama yapildi ve haftada 2-3 film hd olarak yayinlaniyormus... ba ba ba! velhasil

dedigin gibi bluray gibisi yok!

• Şimdi eğer Pc niz Orta Yollu İse.İntel Core Duo2 .1 GB RAM'Asus 4800gs 256+512 Mb Ekran Kartınız Varsa Ve Kasanız DVI To DVI Bağlıysa Monitöre.İndirdiğiniz dosya atıyorum ....

Silent.Hill.2006.720p.BluRay.DTS-ES.x264-ESiR.torrent. ( MKV Formatı taşır) ve filim ...x264 7450kbps 1280x544 23.976fps:: Türünü taşır bazen değişiyo Çözünürlükler..Benim Pc 500 GB HDD Ve harici 250 taşınabilie HDD Mevcut fİLİMLERİ hddAtıyorum paşa paşa izliyorum..Ha Bu arada İndirdiğim Filimleri İse.. (KMPALYER)Adı verilen olanüstü ve herkesin tavsiye ettiği ve üstü olmayan bir medya center İle çalıştırıyorum Arkdaşlar ...Çoğu filim 720p ve1080p BDrip Ler iyi bi sistem istiyoki Şu anda gereksiz Sonuçta Monitörde izliyeceğin için 1080 p gerçek anlamda tadamazsın sonuçta 1080p Sinyal kalitesi 40 ve üstü paneller ister ''Kaliteli monitör olması lazım bi kere Örn:samsung 2232bw ..Neyse bunca kolay şey varken ve altyazıları zahmetsizce atmak varken ps3 te izlemenin mantığı nedir anlamadım Burda sizi Kınamıyorum ama merak ediyorum ..PC Varken ps3 izlemek onca zahmet gereksizbe ARKADAŞLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOGOMEZ -- 4 Kasım 2008; 2:32:42 >

• 1.ps3 ün 5+1 ses çıkışı var pc ve laptopların çoğunda yok ses sistemine bağlayamazsın bağlasanda stereo ses olur.
    2.çoğu laptop ve pc de vga çıkış var dvi veya hdmi yok ama ps3 te var.
    uğraşan arkadaşlarda bu sebeplerden uğraşıyor bu işle.
  • ps3'de mkv desteği, srt sub desteği gelmeden ve ntfs formatını tanımadan film işleriyle uğraşmak çok zahmetli.

Bu arada HD-DVD ler mkv leri oynatıyormu arakdaşlar ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: UFUK_ŞEN

ps3'de mkv desteği, srt sub desteği gelmeden ve ntfs formatını tanımadan film işleriyle uğraşmak çok zahmetli.

Bu arada HD-DVD ler mkv leri oynatıyormu arakdaşlar ?

Bende 3 aya kadar TOSHİBA HD.EP 30 HD DVD Vardı MKV leri Oynatmıyo malesef

ama Popcorn denilen Mkv Oynatıcı alırsan her dosyayım medyayı rahatlıkça çalıştırırsın dostum
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.