Şimdi Ara

PS3 de HD filmleri (.mkv dosyalarını) oynatma (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
1
Favori
20.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bendede ps 3 var fakat bu yöntemler mkv izlemek için çok zahmetli.çok daha kolayı ve ucuzu var.adreswww.hdmekani.com sitesinden indirdiğiniz 720 p yada 1080 p riplenmiş dolby dijital 5.1 yada dts 5.1 sese sahip mkv uzantılı filmleri piyasada 162 tl ye satılan western dijitalin 2. jenerasyon medya oynatıcısına hdd nizi usb den bağlayıp,hdmı çıkışından güzel bir hdmı kabloyla lcd,plazma yada led tv nize bağlantı yapıp,optik ses çıkışınıda ev sinema amfisine takıp, alt yazı,donma ve dil seçme problemi yaşamadan,zaman kaybetmeden,ucuza hd film keyfini maxsimum olarak yaşayabilirsiniz...
  • 162 tl ye satılan western dijitalin 2. jenerasyon medya oynatıcısının tm dını yazarmısın.Birde arkadaşım sen bunu denedin mi valla senin cevabına göre sipariş edip alıcam bu cihazı.
  • Ingilizce altyazi gomene kadar ingilizce ogrenin altyazi probleminiz kalmaz.
  • PS3 Media Server... Sevgili konsoldaşlarım. Zahmetsiz, uğraşmadan... PC'niz var, PS3'ünüz var, modeminizde varsa yapmanız gereken önce bu üç donanımı birbirne bağlamak, sonrada bilgisayarınıza Java ve PS3 Media server kurmak. PC'den seyretmek kadar kolay. Kasmayın çevirmek için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: broodofqueen

PS3 Media Server... Sevgili konsoldaşlarım. Zahmetsiz, uğraşmadan... PC'niz var, PS3'ünüz var, modeminizde varsa yapmanız gereken önce bu üç donanımı birbirne bağlamak, sonrada bilgisayarınıza Java ve PS3 Media server kurmak. PC'den seyretmek kadar kolay. Kasmayın çevirmek için.

Yüksek çözünürlüklü dosyalarda aktarım sıkıntısı yaşanıyor. Denenmiş ancak verim alınamamıştır. Mp3 dosyalarında bile belirgin bir bekleyişten sonra dosyalar okunuyor. PS3'ün harddiski yada USB'den aktarım en sorunsuz çözüm yolu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SKYLINE GTR

quote:

Orijinalden alıntı: broodofqueen

PS3 Media Server... Sevgili konsoldaşlarım. Zahmetsiz, uğraşmadan... PC'niz var, PS3'ünüz var, modeminizde varsa yapmanız gereken önce bu üç donanımı birbirne bağlamak, sonrada bilgisayarınıza Java ve PS3 Media server kurmak. PC'den seyretmek kadar kolay. Kasmayın çevirmek için.

Yüksek çözünürlüklü dosyalarda aktarım sıkıntısı yaşanıyor. Denenmiş ancak verim alınamamıştır. Mp3 dosyalarında bile belirgin bir bekleyişten sonra dosyalar okunuyor. PS3'ün harddiski yada USB'den aktarım en sorunsuz çözüm yolu.

bilgisayarının özellikleri pek iyi değil galiba.
    2 yıl önce topladığım bilgisayarım ile 1080 p lik 11 gb olan avatar filmini hiç kasmadan, tadı damağımda kalarak izledim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sipru81

zamanla blu ray filmler ucuzlamaya başlayacak zaten en ucuz 19.99 civarında,ayrıca kopya blu ray filmler satılıyo beklediğim filmler varsa öyle alıp izliyorum,indirmek çevirmek vs çok zaman kaybı gibi geliyor bana herkesin bu kadar vakti olmaz.

okula giderken bilgisayarımı açık bırakıyorum . indirdiğim filmler 6-15 gb arasında değişiyor. zamunda.net ten indiriyorum sağolsun bulgar arkadaşlar hd film izlemeyi seviyolar ne ararsam buluyorum

son sürat indiriyorum filmleri media server sayesinde izliyorum. çok korsan bluray aldım. altyazılarda falan baya sorun çıkıyordu hem herifler orjinal diye bilmeyenlere kakalıyor onlara para kaptırmıyorum

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.