Şimdi Ara

PS3 exclusive Record of Agarest War

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• acaba ilk hangi x360 fanı gelip oyunu kötüleyen yorumlar yapmaya başlayacak ben koray diyorum
  • forum bundan ibaret zaten ps3 fanı kendi bölümünden çok xbox da xbox da ps3 de aslına hep kötülüyorsunbişeyleri yada hep savunmaya geçiyorsun hangi xbox fanı bedava ps3 ü istemez sorarmısınız ama elinde olmadığı için kötülemeye başlıyor evet oyun bana hitap eden bi oyun değil ama bi yerlerde muhakak bi seveni vardır .yani her kör satıcının bi şaşı alıcısı vardır olayı...:

• capon oyunu
  • Bence Anime tarzı oyunlar Ps3 te pek tutmaz ve guzel olmaz.
  • tırı vırı oyuna benziyor, geçiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: guitarist02

Bence Anime tarzı oyunlar Ps3 te pek tutmaz ve guzel olmaz.

japonlar alır deli gibi sen merak etme.
  • ps3 e özel oyuna bak hizaya gell...

goradan alıntı...

evinde video yapan adamlar..

kesin bunuda orda bi cocuk yapmıstır ayak üstü
  • Zaten bu tip oyunları japonlar için yapıyorlar.Bence oyunun üzerine yorum yapmak bile gereksiz.Sonçuta bu japonlar çok ilginç adamlar ne yapacakları belli olmuyor.

ismeterturk bedava gamecube buyur al desen ben almam diyen de çıkmaz.Hangi ps3 fanına al bedava 360 ve ps3de olmayan oyunları desen "yok ya ben o makineyi sevmiyorum,ihtiyacı olana ver" der
  • quote:

Orjinalden alıntı: itachi84

quote:

Orjinalden alıntı: guitarist02

Bence Anime tarzı oyunlar Ps3 te pek tutmaz ve guzel olmaz.

japonlar alır deli gibi sen merak etme.

Japonlar almazsa benim gibi rpg koleksiyoncuları alır merak etmeyin. Ps yi ps yapan rpg ler sonunda boy göstermeye başlasın artık. Beğenen elbet çıkar
  • E iyi güzel de, oyunda grafik yok bir şey yok.Şunun için soruyorum:KAÇ PARA OLUCAK OYUN?(nextgenya hanidiğer oyunlarla aynımı olucak)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Karakurt Bitirici

acaba ilk hangi x360 fanı gelip oyunu kötüleyen yorumlar yapmaya başlayacak ben koray diyorum

Kapağı almışsın sen bu başlıkta..Bir daha böyle lapin gibi atlamazsın, iyi olmuş
  • caponlar yapmış bişeyler
  • OHAAA DIRECTX10
  • PS3 Nextgen oyunu
  • tetris oyunu mu bu? bence ps3 bu grafikleri kaldırmazz!!
  • Japonca olmasa denenebilir bir oyun olurdu ama full japonca bir oyun işi bitiriyor.
  • Siz PS3 ü 10 12 sene geriye gitmek icinmi PS3 sahibi oldunuz yoksa ileriye mi? Crysis a rakip geliyor DiKKAT DiKKAT
  • quote:

Orjinalden alıntı: xjunk360

Siz PS3 ü 10 12 sene geriye gitmek icinmi PS3 sahibi oldunuz yoksa ileriye mi? Crysis a rakip geliyor DiKKAT DiKKAT

bu iş tek tip oyun çıkarmakla olmaz herkese hitap etmek gerekir. oyun sana hitap etmeyebilir(banada etmiyor) ama bu oyunları sevenlerin sayısı hiçde az değil. hayatında 1 konsol almış olsaydın bunu bilirdin neyse umarım senden alıntı yatığım son mesajım olur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.