Şimdi Ara

[PS3] ♦ Fc Turk Power ♦ FİFA 2012 [Her Bölgeye Alım Var!] (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.682
Cevap
1
Favori
27.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arakdaşlar son kez yazacağım herkes dikattli okusun;

Defans yaparken;

CAM ve çift ST asla geriye dönmeyecekler.CDM RCM LCM defansa yardıma gidicek.

Atağa Çıkarken;

Defans en fazla CDM pozisyonuna kadar ileri çıkıcak.Bol pas yapılsın orta sahada gerekirse Berkay ve Sercana pas atın oyunu rahatlatın.CAMda bu sırada geriye giderek paslaşılmasına yardım etmeli.

Rakip Köşe Vuruşu Kullanırken;

Takımın uzunları defansa gidicek, ben cam ve cdm ilerde bekleyeceğiz.Uğur uzun boylu yapacağı için kontra çıkamaz zaten defansa durmalı o sırada.

Biz Köşe Vuruşu KUllanırken;

Tüm uzunlar(Uğur,Sercan ve Berkay) ve 1 kişi daha ceza alanında olucak defanstakiler gelmeden köşe vuruşunu kullanmayın.Kısa boylu olanlarda direk defansta beklesin o sırada.

Frikikler;

Özgüre verilecek.Ancak Özgür alınmasın ama iyi kullanamıyorsun.Ben zaten hiç anlamıyorum o işten.En iyisi frikik özgüre verilsin onlar uğurla bir taktik yapmışlardı onu yapsınlar. 5 kere denedik 2 si gol olmuştu sanırım.

Takım Dizilişi;

Bana kalırsa çift forvet oynamalıyız uğur uzun yapsın kafa golü falan atar,topu ilerde tutup bizi boşa kaçırır iyi yapıyor bunları.Bende normal boylu yaparım hızlı forvette olur böylece.Ha derseniz başka taktik bakarız bir ama kesinlikle 4 2 3 1 taktiğini istemiyorum çünkü sadece kafa golu atıyoruz arkadaş bakşa bir tür gol attığımızı görmedim.Uğur topu ilerde saklayıp RAM ve LAM ı arkaya kaçırmıyor kendiside ağır kalıyor sadece orta-kafa-gol olayına ağımlı oluyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReoxTR -- 21 Şubat 2012; 18:14:26 >

• Merhaba arkadaşlar

Bazı yorumlarınıza katılmakla beraber,eleştirilerin hedefinde daha çok yeni katılan arkadaşlar var gibi ima edildiğinide görmemek mümkün değil.

Müsadenizle bende bir kaç yorum yapayım.

Benim buraya katılmamdaki tek sebeb,forumdan arda ile saygın bir sohpetimiz olması.

Yoksa benim için nerde oynadığımın bir önemi yok.Sorunların hallolucağını düşünüyorsanız hemen yolumuza gideriz.

Ayrıca pro oynamayada bu sene başlamadım.

Bu forumda dünya sıralamasında ilk 40,a giren kulübü kurdum,yönettim,takım yaptım,ki oralara geldik.

Dolayısıyla takım oyunu konusunda bende tecrübeliyim.

Yaptığımız maçlarda herkes hata yapıyor.En büyük sebebide bireysel düşünmeden geçiyor.

Hazırlık pası,yakın oynamalar falan yapmıyoruz.forvetler size ne kadar uzak ise,defans,ta o kadar geride duruyor.Ara açıldığı içinde uzun toplar hep kayıp.

Oyuncumu kısa yapıyorum,pas alamıyorum.Uzun yapıyorum,1 tane orta gelmiyor.Bu sefer alayım topuda belki pozisyon yaratırım diyip,rakibin üstüne sürüp kaptırıyorum.

Buda size kahramanlık yapmaya çalışıyor düşüncesine girmenizi sağlıyor.

Bazı maçlarda 6-7 kişi bile olsak any olmadan oynuyoruz.Bunuda anlamıyorum.

Bir takıma yeni ve eski oyuncular her zaman katılabilir.Önemli olan bir oyun mantelitesi edinmektir.Yeni gelende ona ayak uydurur.

Arda davetin için teşekkür ederim.

Size başarılar dilerim.

• Bu akşam 11 gibi gelirim.
  • Piyano calisiyorum,gecte olsa acilmis parmaklarla gelicem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcnrugur

Piyano calisiyorum,gecte olsa acilmis parmaklarla gelicem

lan kaçta gelicen?BEnimde proje çizimim var onu yapıyorum
  • Bilmiyorum valla tam saat veremem,ezberlemem gereken seyler var onlari halledip gelicem..
  • Kulupteyim.

Saat 23.15 ve kimse yok kulupte??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALP 3R -- 22 Şubat 2012; 23:18:26 >
  • Dün 22.00 civarları klüpteydim. Kimse yoktu. 23.00'e kadar bekledim. Hala kimse gelmedi. Sabah dersim vardı ve Alper abi online'dı. Ona mesaj attım çıkıyorum, dayanamıcam diye. Görmedi mesajı sanırım. Arda aramışın, o ara uyuyodum işte. Mesaja da doğal olarak cevap da atamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Majesticozgr

Dün 22.00 civarları klüpteydim. Kimse yoktu. 23.00'e kadar bekledim. Hala kimse gelmedi. Sabah dersim vardı ve Alper abi online'dı. Ona mesaj attım çıkıyorum, dayanamıcam diye. Görmedi mesajı sanırım. Arda aramışın, o ara uyuyodum işte. Mesaja da doğal olarak cevap da atamadım

Yok ben mesajını gördüm de, "gelen olursa söylersin" demişsin ben de "toplanırsanız arayın gelirim" demek istedin sandım

Dün akşam güzeldi 5-6 maç yaptık herhalde, sadece son maçta yenildik. O maçta da Arda ve Berkay'ın geyik yapmasını ve kahkahalarını dinledik bolca ne onlar ne de onları dinlemekten biz konsantre olamadık Belli bir saatten sonra gevşeklik başlıyor haliyle

• quote:

Orijinalden alıntı: ALPeeR-

quote:

Dün 22.00 civarları klüpteydim. Kimse yoktu. 23.00'e kadar bekledim. Hala kimse gelmedi. Sabah dersim vardı ve Alper abi online'dı. Ona mesaj attım çıkıyorum, dayanamıcam diye. Görmedi mesajı sanırım. Arda aramışın, o ara uyuyodum işte. Mesaja da doğal olarak cevap da atamadım

Yok ben mesajını gördüm de, "gelen olursa söylersin" demişsin ben de "toplanırsanız arayın gelirim" demek istedin sandım

Dün akşam güzeldi 5-6 maç yaptık herhalde, sadece son maçta yenildik. O maçta da Arda ve Berkay'ın geyik yapmasını ve kahkahalarını dinledik bolca ne onlar ne de onları dinlemekten biz konsantre olamadık Belli bir saatten sonra gevşeklik başlıyor haliyle

Abi katiliyorum cogu mac berabere kaldik ama gayet guzel paslastik ve takimdaki yardimlasmanin ve takim oyunu oynama olayimiz geri geldi cok zevkliydi eskisi gibi bolca pozisyon buluyoruz

• quote:

quote:

Yanlış anlaşılmışım demek ki, kusuruma bakmayın :) Siz oynarken fosur fosur uyuyodum valla. Neyse, bu akşam görüşürüz. Takımın toparlanmasına da sevindim. Söylediğimiz bazı detayların boş olmadığını görmek sevindirici. Umarım bu akşam bende aynı katkıyı veririm daha yukarılara çıkarız...

• quote:

Orijinalden alıntı: ReoxTR

quote:

quote:

Abi katiliyorum cogu mac berabere kaldik ama gayet guzel paslastik ve takimdaki yardimlasmanin ve takim oyunu oynama olayimiz geri geldi cok zevkliydi eskisi gibi bolca pozisyon buluyoruz

Abi o saçına kına yakmış adam harbi efsaneydi ama bee yerlere yattım onu görünce oyun disiplini falan kalmadı zaten

• Arkadaşlar ben bu akşam yokum Beşiktaşın maçı var geç bitiyor zaten direk yatarım sabah erken kalkıcam
  • Bu gece yokum,yatili misafirlikteyim.Volkan abi adamsin o yorumlar falan beni benden aliyo
  • Maçın ilk yarısı bitince gelicem yani 22:45
  • Girdim baktım Volkan abi online Özgür ve Saba abi de az önce çıkmış oyundan bu akşam yalan olduk.
  • Bu akşam aksilik olmassa pro atalım. . birde şu puanı biraz yükseltmek ve moralimizin yerine gelmesi açısından
    keklik avına çıkalım derim. birimiz pc açsın. hızlıca internetten adamların puanına baksın. ready ekranındayken. 7000-8000 lik adamlarla kozlarımızı sonra paylaşırız. İlk etapta böyle devam edelim. ,

hani puanı biraz daha 6000 in üzerine çekmek adına yapılabilir.

Dikkat :

Yalnız yanlışlıkla az puanlı takımlara verirsek maçı, acaip puan gidiyor. 30 40 puan alacaz diye, 60 lık 70 lik puan kaybı riskide var. Bunuda hesap edelim.

önerdim ama bende emin değilim. :( başkanlar ve abilerin de fikrini alalım :)

en azından nasıl bir ekip olduğunu bilmek yinede işimize yarar. pc kontrolu ve ön bilgi faydalı olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: vokiceki

Bu akşam aksilik olmassa pro atalım. . birde şu puanı biraz yükseltmek ve moralimizin yerine gelmesi açısından
    keklik avına çıkalım derim. birimiz pc açsın. hızlıca internetten adamların puanına baksın. ready ekranındayken. 7000-8000 lik adamlarla kozlarımızı sonra paylaşırız. İlk etapta böyle devam edelim. ,

hani puanı biraz daha 6000 in üzerine çekmek adına yapılabilir.

Dikkat :

Yalnız yanlışlıkla az puanlı takımlara verirsek maçı, acaip puan gidiyor. 30 40 puan alacaz diye, 60 lık 70 lik puan kaybı riskide var. Bunuda hesap edelim.

önerdim ama bende emin değilim. :( başkanlar ve abilerin de fikrini alalım :)

en azından nasıl bir ekip olduğunu bilmek yinede işimize yarar. pc kontrolu ve ön bilgi faydalı olabilir.

Bana uyar ama dedigin gibi kaybedersek cok kotu olur.Pcden puana bakma isi tam ozgure gore

• Hafta sonu misafir olucak şehirdışından ama geceleri gelmeye çalışacam. Biraz uzak kaldık takım olarak oyundan tekrar hızlanmanın vakti geldi, bence

Şu rakipler hakkında istihbarat yapmak faydalı olabilir ama kim gelirse gelsin çıkmayalım bence çok yüksek puanlı rakiplerden 5 yesek bile kaç puanımız gidiyor ki, asıl yeni kurulmuş ama geçmiste çok iyi olan takımlar daha tehlikeli, yenilince 60-70 puan gidiyor. Geçen bir maçta 67 puan gitmişti yanlış hatırlamıyorsam, o puanı tekrar kazanabilmemiz için ya 2-3 maç yenicez ya da 7-8 binlik takımları yenmeye çalışcaz.

O yüzden bence istihbarat yaparken düşük puanlı takımların form durumuna (galibiyet/yenilgi sayısına) bakmak daha mantıklı; çıkacaksak öyle düşük puanlı ama tehlikeli takımlardan, riskli maçlardan çıkalım. Ben her maçı oynama taraftarıyım aslında ama yine de fikir vermek istedim.

• Bu akşam yatılı misafirliğe gitçem, gelemicem yani... İyi oyunlar şimdiden.
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.