Şimdi Ara

Ps3 Gta V güncelleme sorunu!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
10.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ps3'e GTA 5 aldım az önce fakat oyun güncellemesi var sürüm 1.11 diyo sonra 'e basıyorum bekleyin diyor siyah ekran gelip donuyo Ps3 yardım edin kafayı yiyicem..
    Oyun açılıyor onda sorun yok fakat güncelleme yapmıyor. Herhangi bir internet sıkıntısı olabilir mi? Psne bağlı,internet %60 civarı çekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkakgun -- 4 Nisan 2014; 17:56:09 >

• tamam beyler çözdüm
  • Nasıl cözdünüz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkakgun

tamam beyler çözdüm

Konunun Cevabini Yazarsaniz İnsanlarda Bilinclensin
  • biraz bekliyosun oyun tamamen açılınca x'e bastım oldu. hemen açılır açılmaz basmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkakgun

biraz bekliyosun oyun tamamen açılınca x'e bastım oldu. hemen açılır açılmaz basmayın

Eywallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkakgun B kullanıcısına yanıt
    teşşekürler @berkakgun
  • ayni hata bende oluyor. 1.16 var diyor. ilk actigim icin oyuna da giremiyorum. siyah ekran gelip ps3 kitleniyor. ne yapabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur!..

ayni hata bende oluyor. 1.16 var diyor. ilk actigim icin oyuna da giremiyorum. siyah ekran gelip ps3 kitleniyor. ne yapabilirim?

Aynen bendede var

• quote:

Orijinalden alıntı: avataraang18

quote:

Orijinalden alıntı: Onur!..

ayni hata bende oluyor. 1.16 var diyor. ilk actigim icin oyuna da giremiyorum. siyah ekran gelip ps3 kitleniyor. ne yapabilirim?

Aynen bendede var

hocam guncelleme yapma dedim, oyun basladi. bir kac saat oynadiktan sonra tekrar actim. guncelleme oldu suan bir sorun yok. ara ara denemenizi oneririm. server ile alakali bir sorun olmali.
  • Bende de gta hatası var kafayı yicem 1 haftadır denedim olmuyor 1.20 sürümü var alalı 2 hafta oldu ama günceleme olmadığı için onnline giremiyorum hata kodu:80029564

• quote:

Orijinalden alıntı: Okay200

Bende de gta hatası var kafayı yicem 1 haftadır denedim olmuyor 1.20 sürümü var alalı 2 hafta oldu ama günceleme olmadığı için onnline giremiyorum hata kodu:80029564

Sorunun detaylı çözmünü aşağıdaki video ile anlatmaya çalıştım. İşini görecektir. %100 denenmiş, uygulanmış yöntemdir.

Video linki

• Berk Akgun kardes ne kadar beklicez ona gore oyun acilir acilnaz yeni guncelleme surumu cikti diyor bende senin denedigin yolu denicem hadi acil cevap bekliyorum

• Takip

• Beyler oyuna girdiğizde otomatik şekilde Güncelleme ister

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.