Bildirim
Ps3 İçin Plus Alınır Mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam tabi karar size kalmis ama ben 14 gun deneme surumu alip dragon age i indirdim ve oynadim. Sonra sikildigimi farkettim. Her ay 20tl oraya verip sirf bedava diye normalde alip oynamayacagim oyunlari oynayacagima uzerine 20 daha koyup last of us gibi oyunlari alir oynarim diye dusundum. 1 aydir ps3 um var ve gec almis biri olarak efsane ps3 oyunlarini oynamak bile cok uzun surecek. Boyle ortalama oyunlarla vakit kaybetmek istemedim.
Bir de forumda plus uyeligine ortak arayan bir kac arkadas gordum. Mesela bir arkadas 1 senedir plus uyesiymis ve 1 senedir verilen oyunlarin hepsi vardi hesapta. Yillik 100tl istiyordu ortak olmak icin. Oyle bir sey dusunebilirsiniz bence plus alacaksaniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzel oyun verdigi ay al plusu oyna oyunu bitir.her ay almaya gerek yok bence tabi sana kalmış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
up -
genel olarak ps3 alınmaz bence -
quote:
Orijinalden alıntı: TheBearGrylls
genel olarak ps3 alınmaz bence
neden alınmaz? -
quote:
Orijinalden alıntı: matrix506
quote:
Orijinalden alıntı: TheBearGrylls
genel olarak ps3 alınmaz bence
neden alınmaz?
neden ps2 alınmıyorsa -
ps3 e destek kesilince plus kalkacak mı? şimdi plus alsam senelik 3 ay sonra plus kalsa paramı iade yapıyorlar mı? yoksa yanıyor mu para? -
PS4'te plus alacak biriyle ortak plus al. Yarı fiyata gelir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: matrix506
ps3 e destek kesilince plus kalkacak mı? şimdi plus alsam senelik 3 ay sonra plus kalsa paramı iade yapıyorlar mı? yoksa yanıyor mu para?
yanar
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ps4 10 haneli indirim kodu bedava
- girdiğiniz hesap bu ps5 sistemindeki başka biri tarafından zaten kullanılıyor
- riddex kırmızı ışık yanıp sönüyor
- playstation ea hesabı değiştirme
- psn kardeşliği
- en iyi hayatta kalma oyunları
- ps plus fiyat
- ghost of tsushima 2
- playstation 5 pro ne zaman çıkacak
- en iyi ps5 oyunları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X