Şimdi Ara

ps3 linux kurdum tıkandım acil yardım lütfen?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaşlar ps3 e linux ubuntu kurdum makina kurulumu sorunsuz bitirdi.kendine reset attı kurulumdan sonra kboot: komut satırı geldi gel gör işte şimdi ne yazacağız oraya masaüstüne gelmek icin .Bir yardımcı olun allah aşkına tüm gece uğraştım moralim acaip bozuldu yardımınızı bekliyorum .

• arkadaşlar yok mı bilen ya alt tarafı bi komut lazım.......
  • quote:

Orijinalden alıntı: zipir75

arkadaşlar yok mı bilen ya alt tarafı bi komut lazım.......
    sadece "Enter" basacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: El_domingo

sadece "Enter" basacaksın

Alıntıları Göster
    arkaşım linux işlemi bitikten sonra diyorum ben oraya bir komut girmem lazım linux masaüstüne gelmek icin senin dediğin yüklemenin başlarıda iken entere basman yeterli . yine de sağol inanamıyorum forumda linux şöyle kuruluyor diye cirit atıyorlar fakat oraya ne yazılacağını kimse bilmiyor hayret vallahi.
  • quote:

arkaşım linux işlemi bitikten sonra diyorum ben oraya bir komut girmem lazım linux masaüstüne gelmek icin senin dediğin yüklemenin başlarıda iken entere basman yeterli . yine de sağol inanamıyorum forumda linux şöyle kuruluyor diye cirit atıyorlar fakat oraya ne yazılacağını kimse bilmiyor hayret vallahi.

Alıntıları Göster
    hatırladıgım kadarı ile ps3 e klavye baglayıp "enter" yapman lazımdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CemaL79

hatırladıgım kadarı ile ps3 e klavye baglayıp "enter" yapman lazımdı.

Alıntıları Göster
    benim ps3 de 3 aydır kurulu KBoot ekranı gelince entere basılıyorum username ekranı geliyor
  • quote:

benim ps3 de 3 aydır kurulu KBoot ekranı gelince entere basılıyorum username ekranı geliyor

Alıntıları Göster
    ya ben anlatamadım ya siz anlamadınız ubuntu kurdunuz olay bitti makina cd yi cıkardı kurulumu bitirdi ve kendine reset attı kboot ekranı geldi game os other yazıyon ps3 sistemine geciyor linuxa gecmesi icin ne yazacağız onu soruyorum ben bi zahmet hafızalarınızı zorlayın yoksa kafayı yiyeceğim ben .
  • quote:

ya ben anlatamadım ya siz anlamadınız ubuntu kurdunuz olay bitti makina cd yi cıkardı kurulumu bitirdi ve kendine reset attı kboot ekranı geldi game os other yazıyon ps3 sistemine geciyor linuxa gecmesi icin ne yazacağız onu soruyorum ben bi zahmet hafızalarınızı zorlayın yoksa kafayı yiyeceğim ben .

Alıntıları Göster
    eger değişmediyse, KLAVYE TAKIP ENTER DEMEDEN ÇALİŞMIYORDUU. eger klavye takıp enter deyip gene olmassa ondan sonra kafayı yiyebilirsin.
  • quote:

Alıntıları Göster
    KBoot ekranı gelince hiç bir komut yazmıyorsun sadece entere basıyorsun defalarca linux kullandım hiç birinde komut yazmadım hepsinde enterla geçtim (pc de 'startx' komutu ile açılıyor bunu dene istersen)

• quote:

KBoot ekranı gelince hiç bir komut yazmıyorsun sadece entere basıyorsun defalarca linux kullandım hiç birinde komut yazmadım hepsinde enterla geçtim (pc de 'startx' komutu ile açılıyor bunu dene istersen)

Alıntıları Göster
    sağol akşam ilk iş deneyeceğim
  • quote:

sağol akşam ilk iş deneyeceğim

Alıntıları Göster
    hee bende sen deniyorsun da olmuyor ondan kafayı yediğini sanıyorum,daha eve gidip deniyeceksin bide
  • quote:

Orijinalden alıntı: kontrgerilla

hee bende sen deniyorsun da olmuyor ondan kafayı yediğini sanıyorum,daha eve gidip deniyeceksin bide

Alıntıları Göster
    ne yapacan kardeş calışıyorum ben evde olsam anında denerim ama merak etme dün akşam denemediğim olay kalmadı.bu akşam bunu da deneyeceğim sağolsun arkadaş da olmasa yardımcı olucak kimse yok
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: zipir75

yaw dur kardes, anlamamış arkadaşlar, ama bu mesajına kadar bende anlamamıstım. yeni actım linux u.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa982

quote:

yaw dur kardes, anlamamış arkadaşlar, ama bu mesajına kadar bende anlamamıstım. yeni actım linux u.

Alıntıları Göster
    denedikten sonra yaz buraya sonucu da bilelim.
    kolay gelsin

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    "sistem setting" in altında şimdi ismi aklıma gelmiyor, hergün yaptıgımız şey. neyse sen "System settings" in içine gir, en altlarda bir yerde "other os" diye bir seçenek görmen lazım. onun karsısında(sağ tarafta) "Ps3" yazar. Onu "other os" diye değiştirip ok leyeceksin. Onu other os yapınca sana şeyi soruyor: "Hemen mi başlasın, yoksa ps3 yeniden açıldıgında mı başlasın" diye soruyor. Nasıl açıklama yeterli mi?
    Hadi kendine iyi bak.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    evet hadi bakalım inşallah sen yardımcı olursun yoksa yiyecem kafayı her yere baktım yabancı forumlara filan ben sadece ps3 actığımda linux kboot ne yazmam gerekiyor masaüstüne gecsin diye o lazım bana .

• quote:

evet hadi bakalım inşallah sen yardımcı olursun yoksa yiyecem kafayı her yere baktım yabancı forumlara filan ben sadece ps3 actığımda linux kboot ne yazmam gerekiyor masaüstüne gecsin diye o lazım bana .

Alıntıları Göster
    kafayı yiyecem kardeş bunu bende biliyorum .fakat gelen siyah ekrandaki kboot satırına ne yazacağım linuxun acılması icin sonucta windowsdaki gibi masa üstü gelmiyor ki.
  • arkadaşlar cok basit bir soru sordum ve bir türlü cevap alamadım hayret vallahi linux ubuntu kurdum ve makinamı actığımda linuxla kboot komut satırı geliyor buraya ne yazacağım linuxun masa üstüne gelebilmek icin sorum bu ?şimdiden ilgililere teşekürler
  • quote:

kafayı yiyecem kardeş bunu bende biliyorum .fakat gelen siyah ekrandaki kboot satırına ne yazacağım linuxun acılması icin sonucta windowsdaki gibi masa üstü gelmiyor ki.

Alıntıları Göster
    arkadaşım sen klavye takıp denedin mi hiç,enter a basıp geçiyorsun diyor arkadaşlar veya o şekilde de olmuyorsa mustafa arkadaşın dediği gibi dir kesin,şayet yinede olmuyorsa bence sil gitsin veya iyice bir araştır belki yüklerken bir yanlışlık yapmışsındır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kontrgerilla

arkadaşım sen klavye takıp denedin mi hiç,enter a basıp geçiyorsun diyor arkadaşlar veya o şekilde de olmuyorsa mustafa arkadaşın dediği gibi dir kesin,şayet yinede olmuyorsa bence sil gitsin veya iyice bir araştır belki yüklerken bir yanlışlık yapmışsındır...

Alıntıları Göster
    yahu zıpır dostum, bu nasıl bir sorundur anlamadım ki. Yani dediğini anlıyorum tabi ki ama, ben de ubuntu değil, ydl 5.0 yüklü. "Kboot:" satırı gelince 5sn kadar ekranda bekleyip devam ediyor linuxu yüklemeye. Orda durmasının sebebi ise linuxa geçmeden direkt ps3 dönmek için. yani seninde dediğin gibi "boot-game-os" yazman için sana fırsat veriyor. Ancak birşey yazmayıp enter a basarsan süreyi saymaksızın geçiyor. Ya da 5 sn sonra direkt kendi geçiyor. Bunda herhangi bir olay yok. Ha ubuntu yu kurmadım ama onda da aynıdır diye tahmin ediyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.