Şimdi Ara

PS3 orijinal mi kırık mı? PS3 tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
9.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Peki PS5 çıktıktan sonra PS4 fiyatı düşer mi? aynı mı kalır?
  • gundogdu2000 G kullanıcısına yanıt
    Düşecektir falat zamanla ps5 çıkınca 1-2 tane oyunu olucak bunları düşünmene gerek yok sony bile çıkacağına dair net veya belirli bir tarih vermedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gremory Rias

Düşecektir falat zamanla ps5 çıkınca 1-2 tane oyunu olucak bunları düşünmene gerek yok sony bile çıkacağına dair net veya belirli bir tarih vermedi.
    O zaman PS4 slim alıp yoluma mı bakayım?
  • gundogdu2000 G kullanıcısına yanıt
    tabiki hala seni götürecek güzel oyunu var daha cıkacak oyunları bile var the last of us 2 death stranding falan

Ayrıca kendine özel oyunları xboxa göre daha kaliteli bana göre bi konsolda adam akıllı oyun olmadiği sürece o makinenin önemi yok pek fazla grafik takıntım yok benim xboxda forzadan halodan başka bi özel oyun görmedim

sana ps4ün kendine özel oyunlarını sıralayım hatta bazıları remastered olarak tekrardan ps4e uyarlandı ps3 oyunu olarak

The Last Of Us Remastered
    Spider Man
    God Of War ve God Of War 3
    Uncharted 4 ve Collection
    Horizon Zero Dawn
    Days Gone
    Gran Turismo Sport gibi...

PS5 cıksa bile Sony PS4den desteğini kesmez hala heryerde reklamını yapılıyor ayrıca hala PS3 alıpta kullananlar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gremory Rias -- 22 Nisan 2019; 0:53:42 >
  • Arkadaşlar bu PS NOW diye bir olay varmış eski oyunları PS4'te bulut oyun sistemi ile oynayabiliyoruz anladığım kadarıyla doğru mu? şuan ben Nvidia bulut oyun teknolojisi GeForce Now programının beta testindeyim programı 24 Mbps fiber ile kullanıyorum ve çok rahat yani kendi bilgisayarım gibi. Bu PS NOW ile aynı şekilde oynayabilir miyim? yoksa eski oyunlar için PS3 şart mı?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.