Şimdi Ara

ps3 sadece hd videolarda ısınınca kilitleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PS3 normal dvd, vcd, oyun oynarken gayet guzel.

Ancak hd video, trailer vs oynatmaya gelince bir süre sonra kilitleniyor.

Firmware'den kaynaklanmiyor cunku birden fazla firmware'de ayni sorunu yasiyorum.

Ps3 ilk acildiginda soguk oldugundan 1 dk falan oynatiyor. Ancak sanirim hd videolar
    kendisi cok yoruyor ve cabuk isitiyor. Kilitleniyor. Hicbir tus tepki vermiyor. Ancak
    PS tusuna basik tuttugumda "sistemi kapat" ekrani geliyor. Tam kilitlenmiyor yani, playback kilitleniyor.

Acip kapadigimda ise ps3 sicak oldugundan ilk 10 saniye icinde rastgele bir yerde yine playback kilitleniyor.
    15-20 milyona satilan ekstra sogutucudan aldim ama fayda etmedi. Bir de hem ustune hem yanina takilan
    daha iyi bir sogutucu ile denemeyi dusunuyorum ancak benden baska kimse de boyle bir sikayet goremedim.

sorun hakkinda tecrubesi olanlar yardim edebilirse sevinirim.

• İnternet sitesinden mi video izlerken kilitleniyor.Bende youtube da bile kilitleniyordu.
  • Benim o zaman masallahi var. Meret isinmiyor bile, dusunun hem elektrikli soba hem klima acik icerisi yaklasik 30 dereceyi buluyor. Dediklerinizin hicbiri olmadi bende suana dek. Son firmware deyim 2,53, pal 80gb 65nm olanlardan ama bunun bir fark yaratacaginida dusunmuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 10 Ocak 2009; 10:24:04 >
  • Bende Playstation 3 almayı düşünüyordum, özellikle mkv. izlemek için. Şimdi bu olay benim de kafamı bulandırdı.
  • bende taa ilk cıkan 20 gb model var japan version,

2 gun once kardesım acmıs pc de ne kadar hd film ( cogu 1280 720, bazıları da 1080 p ) varsa abartısız 24 saate yakın izlemiş, ben de dısardan ewe geldım sen daha ızlıyomusun dedım evet cevabı aldım:D

ve hemen elımı uzatıp ps3 e baktm ısınmamıs bıle dogru duzgun, ama 1 ayda bir şu halı supurgelerıyle cekıyorum heryerındekı tozları

şimdilik hıc takılma olmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ygal

Bende Playstation 3 almayı düşünüyordum, özellikle mkv. izlemek için. Şimdi bu olay benim de kafamı bulandırdı.

Al sen yinede. Bu tarz sorunlar nadir oluyor. Daha fazla düşünürsen her türlü hataya denk gelirsin. Al ve olay bitsin.
  • bende 40 gblık PAL model var.Bir çok HD film izledim, uzun süreler oyun oynadığım oldu, hiç bir problem yok ve makinenin ısındığı falanda yok (bu konuda çok şikayet var aslında)Garantili ise servise göster derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • başlık genelleme olmuş gibi, fanlar üzerine çuvlanmasın dikkat et
  • konuyu acan arkadas senin makina hasta, yani ölümcül degil ama rahatsiz edici üretim hatasi her 100 makina dan 1-2 si sorunlu olabiliyor sat yenisini al kafani takma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.