Arkadaşlar.malum yüksek ücretleri nedeniyle digitürk plus alamadım.ama ps3 formatında kaydedilmiş herhangi bir Hd lig maçını indirebileceğim biryer varmı.plasmamda bir kez olsun hd maç izlemeden ölmek istemiyorum.yardım lütfen...
walla bende bunu çok isterim. ama Türkiyede paylasimcilik diye birsey yok malesef FB-GS maci HD olarak verilmiştir sanırım ama yok gibi bişey piyasada.
quote:
Orjinalden alıntı: McCarty
walla bende bunu çok isterim. ama Türkiyede paylasimcilik diye birsey yok malesef FB-GS maci HD olarak verilmiştir sanırım ama yok gibi bişey piyasada.
O dediğinizi teknik olarak nasıl yapabileceksek söyleyin ,yapalım.
ee ülkede kimsenın Hd receiveri olupta digi kartiyla yayınlari kayit eden kimse yokmudur şahsen benım digi kartim olsa kayit ederdim kacirmazdim. tabii veriliyorsa o da ayri bi konu.
Turkcell Süper Lig'den maçları HD olarak izleyebilmek için DigiturkPlus üyeliği ve doğal olarak DigiturkPlus kutusu gerekir. Bu kutunun da kayıt özelliği olduğuna göre bir hayırsever HD yayınlanan bir maçı kaydedip nete koyamaz mıydı
Arkadaşlar bildiğim kadarıyla DT+ da koruma var . O dediğiniz o şekliyle olmuyor.
zaten dt'nın herseyinde koruma var cihazi kısıtlıyorlar sıkıyorlar sunuyolar piyasaya. mesela ben olimpiyatlarin son gününü kayit etmiştim Hd olarak 10GB filan tuttu sonra sildim o da ayri bi konu
quote:
Orjinalden alıntı: fıratbozkurt
Turkcell Süper Lig'den maçları HD olarak izleyebilmek için DigiturkPlus üyeliği ve doğal olarak DigiturkPlus kutusu gerekir. Bu kutunun da kayıt özelliği olduğuna göre bir hayırsever HD yayınlanan bir maçı kaydedip nete koyamaz mıydı
ah be dostum biraz araştırsanda öyle konuşsan bizler hakkında gittim lanet olasıca digitürk plus a 699 ytl bayıldım ama dediğin olay asla olmuyor teliflerden dolayı yaptığın kayıtları dışarı aktaramıyorsun üstüne üstlük digitürke özel kanallarda yaptığın kayıt 6 ay sonra receiverından siliniyor euro 2008 maçlarını kaydetmiştim silinmesine az bi zaman kaldı nasıl içim yanıyor....
peki o cihaz pc'ye baglaniliyor mu ? ya da içindeki Harddiski merak ettim normal hdd mi acaba ? sökülüp pc'ye takilsa aktarilir aslinda tabii normal bi harddisk'se eger.
dg+ abonesi bir arkadaş cihazı açıp,içine göz atmak istemiş. Yanlış hatırlamıyorsam western digital marka hdd mevcutmuş içinde. Hdd'i söküp pc'e bağladığında bile kayıtlı görüntüleri aktaramamış. Onlarda da koruma varmış kısacası.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme