Şimdi Ara

PS4 | Digital Oyun Alış-Satış-Takas WHATSAPP Grubu [ ÜYE ALIMI KAPALIDIR ] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
109
Cevap
4
Favori
6.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: die.Rache

Sanirim cogunluk banka havalesi seklinde ödeme yapacak

(Paypal)

Hocam öyle bir şart yok (en azından benim için sayenizde pay palım var artık) Gruba başvurmak istiyorsanız isim-soy isim ve tel numaranızla Ulvi'ye pm atarsanız akşam grup üyesi arkadaşlarla talebiniz ile ilgili oylama yapılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: alpert86

Hocam öyle bir şart yok (en azından benim için sayenizde pay palım var artık) Gruba başvurmak istiyorsanız isim-soy isim ve tel numaranızla Ulvi'ye pm atarsanız akşam grup üyesi arkadaşlarla talebiniz ile ilgili oylama yapılır.

Yok müdür sart oldugundan degil,TR'de ya herkes o yüzden Paypal kullanmiyor kimse,birde yurtdisina para gönderirken komisyon aliyorlar o can SIKICI

• quote:

quote:

Yok müdür sart oldugundan degil,TR'de ya herkes o yüzden Paypal kullanmiyor kimse,birde yurtdisina para gönderirken komisyon aliyorlar o can SIKICI

Anladım, özellikle komisyon olayı sıkıntıymış, aklıma alternatif olarak psn kod karşılığı satış yapmanız geliyor, o da her zaman size uygun olmaz tabi.

• Bende katılmak istiyorum gruba pm attım
  • quote:

quote:

oyun takası gibi şeylerde yapabilirsiniz hocam banka hesabı olması gerekli değil :)

• Selamlar,
    bu grup tam olarak ne işe yarayacak, digital oyun alış-satış nasıl olacak, kutulu oyun yada sıfır digital oyun alışverişinden veya kullanımından farkları nelerdir? Bunları açıklarsanız, bilgilendirici olur kanaatindeyim.
    Saygılar.
  • Kadir Sımsıkı
    psn : smskdr
    il : balıkesir
    tel : pm atıldı

turnuvalarımın bir tanesi göz atabilirsiniz. link : http://forum.donanimhaber.com/m_90357522/f_//tm.htm#90357522

5 e yakın türkiyenin en büyük ödüllü fifa turnuvalarımı düzenliyorum. Halende devam ediyor. Tüm arkadaşlar referans olabilir. Gruba alabilirsiniz. Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smskdr -- 22 Mayıs 2014; 18:27:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [-ShaD-]

Guvenli bir ortam olacaksa ben varim

Hocam sende whatsapp yokmu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Omer_Faruk. kullanıcısına yanıt
    Maalesef dostum ailecek kullanmiyoz.

• quote:

Maalesef dostum ailecek kullanmiyoz.

Hocam seni onayladık bir baktık whatsabın yok malasef bu sadece whatsapp grubu

• gonullerimiz bir dostum o yeter

• quote:

gonullerimiz bir dostum o yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

Yukarıda bir arkadaş önerilerde bulunmuş önerimi diktatörlükmü belli değil.

Yönetim Kurulu Başkanı !!!

Pardon ama holdingmi kuruluyor arkadaşalar?

Başlık güzel düşünülmüş evelallah fakat butür başkanlık sistemine geçerseniz ömrü uzun sürmez konunun ve grubun.

25 yaş altı arkadaşlarımızı safdışı etmek zaten yanlış 30 kişi ile sınırlandırma doğrudan yanlış.

Sen SUS ! Ben başkanım ve bu grubu ben yönetirim

NOT : 25 YAŞINDA DEĞİLİM VE 3 REFERANS GÖSTERMİYORUM ! OLMUYOR MU ŞİMDİ ?

(bu mesaj ÇOK AĞIR ironi içermektedir )

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

Yukarıda bir arkadaş önerilerde bulunmuş önerimi diktatörlükmü belli değil.

Yönetim Kurulu Başkanı !!!

Pardon ama holdingmi kuruluyor arkadaşalar?

Başlık güzel düşünülmüş evelallah fakat butür başkanlık sistemine geçerseniz ömrü uzun sürmez konunun ve grubun.

25 yaş altı arkadaşlarımızı safdışı etmek zaten yanlış 30 kişi ile sınırlandırma doğrudan yanlış.

Sen SUS ! Ben başkanım ve bu grubu ben yönetirim

NOT : 25 YAŞINDA DEĞİLİM VE 3 REFERANS GÖSTERMİYORUM ! OLMUYOR MU ŞİMDİ ?

(bu mesaj ÇOK AĞIR ironi içermektedir )

Grup onayladiktan son herşey oluyor dostum dikdator seven bir toplum olabiliriz belki ama bizim grubumuza daima demokrasiden yana olacaktır :) sorun yok yani

• TheMarjinaLs kullanıcısına yanıt
    Oluyor hocam.grupta 25 kişinin altnda birsğrü kişi var

• dun basvurumu yaptim . daha once yaptigim alisverisleri ayrintili
    bir sekilde yazdim . ( ank_yer_6 ile aldigimiz Watch dogs haric onu
    unutmusum :) ) .

insallah iyi haberi en yakin zamanda alirim .
  • talepler genelde 23:30 da görüsülüyor ama uyku saati oldugundan 22:30 da olsa sanirim daha iyi olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: ulwi

talepler genelde 23:30 da görüsülüyor ama uyku saati oldugundan 22:30 da olsa sanirim daha iyi olacak.

Ulvi hocam şu Psn hesaplarındaki mail değiştirme işlemi hakkında şöyle birşey düşündüm. Sony belki de bu kardeşlik olaylarını falan hesap etmediğinden direk mail değiştirmeye müsade ediyor yani hiçbir onay gerekmiyor malum. Diyorum ki şöyle güzel bi mail yazsak sony ye bu mail ID değişikliklerinde mevcut maile onay linki gönderilmesini sağlasalar nasıl olur? Bu hem kendileri hem de kullanıcılar açısından güvenliği artıracak bir uygulama olur. Bana göre normalde de böyle olması gerekiyordu ama yapmamışlar nedense. Şöyle ingilizce formal bi mail yazıp hepimiz aynı anda gönderirsek değerlendireceklerini düşünüyorum. Ne dersiniz?

@MS-TF Mustafa hocam senin alanınmış bu desteğini bekliyoruz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic.Storm -- 23 Mayıs 2014; 21:18:06 >

• Sonic.Storm kullanıcısına yanıt
    Tabi ki yapabiliriz, en azından akıllarında olur, ama bizim grupda zaten bu güven ortamını yaratmaya çalışıyoruz, ve hesap her satıldığında pri ve sec sahibi sürekli yeni şifre belirlerse sorunun ortadan kalkacağına inanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ulwi

Tabi ki yapabiliriz, en azından akıllarında olur, ama bizim grupda zaten bu güven ortamını yaratmaya çalışıyoruz, ve hesap her satıldığında pri ve sec sahibi sürekli yeni şifre belirlerse sorunun ortadan kalkacağına inanıyorum

İnşallah zaten ben bizim grupta bi sorun yaşanacağını düşünmüyorum, ama dediğim şekilde olursa daha da sağlıklı olur genel anlamda.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.