Şimdi Ara

PS4 Gamepad solak ayarı..acil yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu konuda sorun yaşayan Türkiyede 1, dünyada 1 kişi buldum Türkiyenin 2. si de ben oluyorum Oyuna küçük bir kod yazıp sağ sol analoğu değiştir demeyenler utansın ayıp ya. Sonyi aradım yıl olmuş 2014 bir kod yazamadızmı dedim hala öyle bir çalışmamız yok diyor iyice deli oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: underdog

Bu konuda sorun yaşayan Türkiyede 1, dünyada 1 kişi buldum Türkiyenin 2. si de ben oluyorum Oyuna küçük bir kod yazıp sağ sol analoğu değiştir demeyenler utansın ayıp ya. Sonyi aradım yıl olmuş 2014 bir kod yazamadızmı dedim hala öyle bir çalışmamız yok diyor iyice deli oldum

Zamanla alışılacağına inanıyorum.Hem beyinde yeni bağlantılar kurulmuş olur ters eli ince yönetmek için, beyin için de iyi yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciclista

quote:

Bu konuda sorun yaşayan Türkiyede 1, dünyada 1 kişi buldum Türkiyenin 2. si de ben oluyorum Oyuna küçük bir kod yazıp sağ sol analoğu değiştir demeyenler utansın ayıp ya. Sonyi aradım yıl olmuş 2014 bir kod yazamadızmı dedim hala öyle bir çalışmamız yok diyor iyice deli oldum

Zamanla alışılacağına inanıyorum.Hem beyinde yeni bağlantılar kurulmuş olur ters eli ince yönetmek için, beyin için de iyi yani.

O açıdan haklısın beyin için iyi olur zaten ya satıcam yada alışıcam. Eşimin hediyesi olduğundan satamamda mecbur alışıcaz

• Bende solağım bence zamanla alışabilirsin ben konsolda, gitarda, mouseda alıştım.

• Ubisofta attığım maile cevap geldi arkadaslar. Bu konuya değindiğim için çok teşekkür ettiler ve çözümün en yakın zamanda resmi web sitesinde yayınlanacağinı söylediler. Yakın zamanda patch falan çıkarsa iyi olur benim gibi solakların duasını alırım
  • quote:

Ubisofta attığım maile cevap geldi arkadaslar. Bu konuya değindiğim için çok teşekkür ettiler ve çözümün en yakın zamanda resmi web sitesinde yayınlanacağinı söylediler. Yakın zamanda patch falan çıkarsa iyi olur benim gibi solakların duasını alırım

Tebrik ederim.Olmaz demeyip denemiş, tek oyun olsa bile sorununuzu çözmüşsünüz.Yaptığınız örnek alınmalı bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 28 Mayıs 2014; 20:44:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

quote:

Ubisofta attığım maile cevap geldi arkadaslar. Bu konuya değindiğim için çok teşekkür ettiler ve çözümün en yakın zamanda resmi web sitesinde yayınlanacağinı söylediler. Yakın zamanda patch falan çıkarsa iyi olur benim gibi solakların duasını alırım

Tebrik ederim.Olmaz demeyip denemiş, tek oyun olsa bile sorununuzu çözmüşsünüz.Yaptığınız örnek alınmalı bence.

Teşekkürler :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

quote:

Teşekkürler :)

Asıl ben teşekkür ederim.

• Watch dogs ve wolfenstein de bu ayarı görmüştüm. Hatta fifa14 de de var. Diğerlerinde de vardır büyük ihtimal.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayarlara iyice bak kardeş ama alışırsın bence

• quote:

Orijinalden alıntı: nibbleArt

Watch dogs ve wolfenstein de bu ayarı görmüştüm. Hatta fifa14 de de var. Diğerlerinde de vardır büyük ihtimal.

çok teşekkürler söylediğin için fifa14 de var bende onu oynuyorum zaten :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: soarus

Ayarlara iyice bak kardeş ama alışırsın bence

Aslında alışılır ama mouse u da sol el kullanan biri olarak aşırı zorlanıyorum. Sanki oyun hayatına yeni başlamak gibi, bir enstrumanı diğer elle çalmaya çalışmak gibi bir zorluk. Bakalım hayırlısı bu arada desteklerini esirgemeyen bütün arkadaşlara da teşekkürler.
  • Konunda hortlatıcısı gibi olmıyayım ama aradan 10 yıl geçti hala küfür edicem bir girişim olmadı solaklarla ilgili.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.